dimitris1090t Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε παιδια επειδή έχω πάρει το Mx master 3s τα mx keys έχουν bolt receiver? H μονο το Logitech mx mechanical? θέλω κάποια στιγμή να τα ζευγαρώσω. Όπως λέει και παραπάνω ο συμφουριτής το mx keys δουλεύει με unifying receiver. Οπότε ή θα τα έχεις με bluetooth ή θα πρέπει να συνδέεις και τους 2 τους receiver. Προσωπικά επειδή έχω και το mx keys και το mx master 3s δουλεύουν μια χαρά μαζί, ακόμα και το flow ώστε οταν μεταφέρεις το ποντίκι απο τον έναν υπολογιστή στον άλλον να μεταφέρεται και το πληκτρολόγιο δουλεύει εξίσου καλά.
fommof Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, modechristo_13 είπε παιδια επειδή έχω πάρει το Mx master 3s τα mx keys έχουν bolt receiver? H μονο το Logitech mx mechanical? θέλω κάποια στιγμή να τα ζευγαρώσω. Τα MX Keys (το "κανονικό" μέγεθος με το numeric pad κοκ) δουλευει με τον κλασσικο "αρχαίο" unifying receiver της Logitech ή με Bluetooth. Το δικό μου το δουλευώ με τον unifying receiver μαζί με ένα ταπεινό Μ235. Τα MX Keys Mini (τα μικρά χωρίς numeric pad) δουλεύουν με τον Bolt receiver που φυσικά ούτε καν περιλαμβάνουν στη συσκευασία αλλιώς με Bluetooth. Και πάλι, το δικό μου το δουλεύω με Bolt receiver μαζί με ένα Μ650 που ευτυχώς έρχεται με τον Bolt οπότε δεν τα έσκασα επιπλέον. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2022 από fommof
vadergr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει βγει και έκδοση mx keys με bolt αλλά έως τώρα μόνο στην Αμερική. Mx keys for business,η κάπως έτσι Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2022 από vadergr
prefuse Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Γιατί το Bluetooth ή το unifying δεν σας κάνει; Στο bolt ⚡ η μόνη διαφορά με unifying, δεν είναι ότι μπορούν να συνδεθούν 2 συσκευές;
tasanton Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Κάποτε είχα πάρει σε προσφορά το αρχικό MX. Μετά πήρα το 2s. Το οποίο ακόμα κάθεται στη ντουλάπα ως "ανταλλακτικό" όταν πεθάνει το αρχικό. Το οποίο έχει τον απέθαντο. Νομίζω ψωνίζετε άφοβα τη συγκεκριμένη σειρά mouse. 1 1
iguana Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Ωραίο ποντικι το καλύτερο που είχα αλλά όποιος το παραγγείλει από mediamarkt ας υπολογίσει ότι μέχρι τον Μάρτιο που θα παραλάβει θα υπάρχουν και καλύτερες προσφορές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 To ειχε 60κατι το αμαζον.ιτ περσι τετοια εποχη. Θα ελεγα να περιμενετε. 2
WaxOnWaxOff Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, tasanton είπε Κάποτε είχα πάρει σε προσφορά το αρχικό MX. Μετά πήρα το 2s. Το οποίο ακόμα κάθεται στη ντουλάπα ως "ανταλλακτικό" όταν πεθάνει το αρχικό. Το οποίο έχει τον απέθαντο. Νομίζω ψωνίζετε άφοβα τη συγκεκριμένη σειρά mouse. Εχω και εγω το πρωτο !!!! Εχει λιωσει το πλαστικο εκει που καθεται ο αντιχειρας απο την ατελειωτη χρηση 😆 Οσο και αν φαινεται τουμπανο το καινουργιο , αν δεν χαλασει πρωτα αυτο , δε το αλλαζω !!!! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα