Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το mouse ειναι καλό αλλα προσοχή ΔΕΝ ειναι το καινουργιο 3S που ειναι αθορυβο, δεν γνωρίζω αν υπαρχουν και αλλες αλλαγες.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.

εχει και διαφορές στα dpi του σένσορα , πρακτικά ελάχιστες έχω το 2s και τώρα το 3 (μονο και μονο για την type c φόρτιση) άριστα ποντίκια και εργονομικά τα συστήνω με τα 100

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, prefuse είπε

προσοχή ΔΕΝ ειναι το καινουργιο 3S που ειναι αθορυβο, 

Επίσης δεν έχει Logi Bolt receiver οπότε αν κάποιος έχει πληκτρολόγιο mx master mechanical mini ή mx master mechanical θα χρειάζεται 2 διαφορετικούς receivers... η bluetooth σύνδεση δεν ξέρω κατά πόσο είναι laggy

Επεξ/σία από kotsoz
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kotsoz είπε

Επίσης δεν έχει Logi Bolt receiver οπότε αν κάποιος έχει πληκτρολόγιο mx master mechanical mini ή mx master mechanical θα χρειάζεται 2 διαφορετικούς receivers... η bluetooth σύνδεση δεν ξέρω κατά πόσο είναι laggy

Αυτό δεν νομίζω να ισχύει με ένα dongle έχω mx master keys και ποντίκι απο το 2S 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 minutes ago, 4four said:

Αυτό δεν νομίζω να ισχύει με ένα dongle έχω mx master keys και ποντίκι απο το 2S

Ισχύει καλά τα λέει ο @kotsoz, κάποιες συσκευές πλέον έχουν το bolt receiver και δουλεύουν μόνο με αυτό

Επεξ/σία από Jimmerlus
Δημοσ.

Το πιο βασικό για εμένα είναι πως δεν έχουν onboard memory για να κρατάει τις ρυθμίσεις του ποντικιού όπως έχουν πολλά άλλα Logitech ποντίκια.

• Like 1
Δημοσ.

Στα 95€ έπαιζε το mx 3s στο Blackfriday απο τις μεγάλες αλυσίδες. Οπότε στα 89.9 το 3 δεν το θεωρώ τόσο προσφορά. Αν κοιτάξετε και ιστορικό του Skroutz μέχρι το καλοκαίρι έπαιζε πολύ κάτω απο 90€.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια επειδή έχω πάρει το Mx master 3s τα mx keys έχουν bolt receiver? 
H μονο το Logitech mx mechanical? 
θέλω κάποια στιγμή να τα ζευγαρώσω.

Επεξ/σία από modechristo_13
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε

παιδια επειδή έχω πάρει το Mx master 3s τα mx keys έχουν bolt receiver? 
H μονο το Logitech mx mechanical? 
θέλω κάποια στιγμή να τα ζευγαρώσω.

Τα mx keys απ' όσο γνωρίζω δουλεύουν με το unifying receiver (αυτό που εχει το mx master 3) οχι με το logi bolt  που εχει το mx master 3s 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...