sailok Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνουμε με τους γονείς μου για αγορά κατοικίας στην Θεσσαλονίκη, και έχω το εξής δίλημμα. Στην ανατολική πλευρά της πόλης όπου ψάχνω, στο budget που διαθέτουμε, βρίσκω σπίτια του 70-80. Χωρίς παρκινγκ κλπ. Στην αρχή έψαχνα με 2 υπνοδωμάτια, αλλά με την τιμή που θέλω δύσκολα, αν και υπάρχουν μερικά. Πρόσφατα, μετά από μία συζήτηση, άρχισα να ψάχνω και προς κέντρο Θέρμης, βρήκα καινούργια διαμερίσματα, εντός budget. Ωστόσο είναι πιο μικρά, και με ένα υπνοδωμάτιο , και δεν γνωρίζω και την περιοχή. Το θετικό όμως σίγουρα είναι το εύκολο πάρκινγκ στην περιοχή, αλλά και το καινούργιο σπίτι φυσικά. Δεν με ενοχλεί το 1 υπνοδωμάτιο, με καλύπτει προς το παρόν. Το βλέπω και μελλοντικά, πως ένα καινούργιο σπίτι μπορώ να το εκμεταλλευτώ καλύτερα, προς το παρόν το θέλω για ιδιοκατοίκηση. Ποια είναι η γνώμη σας σχετικά με αυτό που αναφέρω; Επίσης, όποιος γνωρίζει από Θέρμη να μου πει την άποψη του και για την περιοχή. Ευχαριστώ😁
Allan-Wake Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μάζεψε λεφτά και έλα να ζήσεις Θεσσαλονίκη, Τούμπα, Μπότσαρη ή Καλαμαριά. Σε λίγο με το μετρό θα αλλάξουν πολλά και δεν θα χρειάζεται ούτε αμάξι. εννοείται μεταχειρισμένο σπίτι , εκτός αν σου περισσεύουν 300 χιλιάρικα++ Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από Allan-Wake
alkistismenelaos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 ειναι θεμα γουστου εγω το κεντρο δεν το αλλαζω παω παντου με τα ποδια...εντάξει τα νεόδμητα στο θεό....παλιό που θα το ανακαινίσεις αλλα΄φυσικά δεν θα είναι όπως το καινουργιο....
elise Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 ελεος με αυτη τη θερμη, που εγινε και Must... σιγα τον βαλτοτοπο μεσα στην υγρασια και την καταχνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα