multiplex Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δεν ξέρω κατα πόσο φαίνεται η ασχετοσύνη μου από αυτό το post :oops: ,αλλά πρέπει να ρωτήσω κάτι... Υπάρχει τρόπος να δω αν η κάρτα ήχου μου υποστηρίζει ηχεία 5.1-εκτός βέβαια από το να τα δοκιμάσω; Thnx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drakoulis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 poia karta exeis ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Νομίζω ότι αρκεί να κοιτάξεις στο πίσω μέρος του κουτιού του υπολογιστή σου. Αν η κάρτα σου έχει πολλές εξόδους (πάνω από 4 - 5) ή έξοδο SPDIF τότε λογικά πρέπει να υποστηρίζει 5.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Νομίζω ότι αρκεί να κοιτάξεις στο πίσω μέρος του κουτιού του υπολογιστή σου.Αν η κάρτα σου έχει πολλές εξόδους (πάνω από 4 - 5) ή έξοδο SPDIF τότε λογικά πρέπει να υποστηρίζει 5.1 Λάθος. Στις onboard Realtek ALC650 (επειδή αυτό το Codec έχει η Gigabyte μου), οι υποδοχές είναι 3 - 1 line-out, 1 mic-in, 1 line-in. Για υποστήριξη 5.1 υπάρχει ρύθμιση στους οδηγούς που τις μετατρέπει όλες σε line-out (line-out 1,2,3 για 3 ζεύγη ηχείων αντίστοιχα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Ναι parsifal, αλλά η μητρική σου έχει και SPDIF (σε ξεχωριστό sticker). Άρα δεν είμαι και τόσο λάθος ε; :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knightmare Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Afhste re na mas pei ti karta exei kai meta plakwnomaste oloi mazi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.