madkid18 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα. Κάτοχος xbox series s και τηλεόραση qled Samsung 65 μοντέλο 2020. Όπως έμπαινα fortnite ο ήχος ακουγόταν διακεκομενα. Αλλάζω θύρα hdmi κλείνω την κονσόλα την ανοίγω παίζει κανόνια ο ήχος. Το αφήνω σε εκείνη την θύρα μετά πχ μπαίνω σε ένα παιχνίδι έχω ήχο και μόλις βγαίνω δεν έχω ήχο ούτε στο μενού ούτε σε επόμενο παιχνίδι. Αν βάλω τα ακουστικά στο χειριστήριο έχω πάντα ήχο δε κολαει. Ξέρετε τι μπορεί να είναι? Δηλαδή στην ίδια θύρα hdmi μια έχω ήχο και μια ακούγεται διακεκομενα η και καθόλου. Το έχει πάθει κάποιος? Φαντάζομαι ότι είναι το καλώδιο hdmi αλλά θέλω να μου πει κάποιος που μπορεί να το έχει πάθει Υποψιν:χρησιμοποιώ το hdmi που είχε μέσα η κονσόλα. Ευχαριστώ πολύ.
madkid18 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ilias78 είπε Έχεις άλλο καλώδιο σπίτι να δοκιμάσεις? Εχω απλά δεν το βάζω γιατί είναι παλιό δεν ξέρω αν είναι γρήγορο γιατί λέει ότι το καλώδιο που έχει το xbox μέσα είναι γρήγορου τύπου φαντάζομαι εννοεί 2.1. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από madkid18
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα