mikePelek Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μπορει να εχει ηδη τπτ γραμμενο σε εκεινη την περιοχη. Θα περιμενουμε ομως την φωτο για να το επιβεβαιωσουμε 😈 ναι εννοειται αμα μου στειλει την φωτο η βιντεο θα το στειλω εδω να το δουμε ολοι μαζι 😂
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 On 15/12/2022 at 15:25, mikePelek said: αλλαξα τον κωδικο του gmail και τωρα μου λεει δεν υπαρχει τπτ λογικο ειναι ? οχι.δεν ειναι λογικο On 15/12/2022 at 15:53, tcktcktck said: eixe γραψει και αλλος στο ινσομνια πριν λιγο καιρο ιδια περιπτωση απατης/εκβιασμου που του ειχε τυχει. Αν είχαν υλικό με εσένα θα σου έστελναν και δειγμα για να πειστείς. Απλά πετάνε αδεια να πιασουν γεμάτα και εχουν πιασει γεματα On 15/12/2022 at 20:02, SabotazNic said: Μπορει να εχει ηδη τπτ γραμμενο σε εκεινη την περιοχη. Θα περιμενουμε ομως την φωτο για να το επιβεβαιωσουμε 😈 lol On 15/12/2022 at 20:33, mikePelek said: ναι εννοειται αμα μου στειλει την φωτο η βιντεο θα το στειλω εδω να το δουμε ολοι μαζι 😂 το θεμα με τα μελη του ινσομνια.απλα θα πεις οτι δε καταλαβες οτι εννοουσε μελη και οχι μελη του ανθρωπινου σωματος/
lordvec Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Άστα φίλε, την έκατσες. Όλο το πόρνχαμπ σε χαζεύει που την παίζεις βλέποντας τσόντες με τραβέλια! (Μη στεναχωριέσαι όμως, όλοι το κάνουν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα