Προς το περιεχόμενο

Phising Sextortion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να σας ρωτησω για ενα email που ειδα πριν λιγο το εχω σβησει πρωτον δεν εκανα κατι απλος ηθελα να κανω μια , ερωτηση μου ηρθε ενα email που γραφει οτι με εχει καταγραψει κτλπ και θελει λυτρα σε bitcoin για να μην σταλθει στο βιντεο σε οικια μου προσωπα κτλ, αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι γνωριζε το username που ειχα σε ενα σαιτ μπορει να γινει τπτ ??

O υπολογιστης προστατευεται με το eset internet security, απο τι θυμαμαι στο εν λογο σαιτ ειχα πατησει καταλαθος ενα λινκ αλλα το εκλεισα αμεσως και εκανα ολα οσα επρεπε για να δω μην υπαρχει κατι στον υπολογιστη !!!

Δημοσ.
2 hours ago, mikePelek said:

Καλησπερα θελω να σας ρωτησω για ενα email που ειδα πριν λιγο το εχω σβησει πρωτον δεν εκανα κατι απλος ηθελα να κανω μια , ερωτηση μου ηρθε ενα email που γραφει οτι με εχει καταγραψει κτλπ και θελει λυτρα σε bitcoin για να μην σταλθει στο βιντεο σε οικια μου προσωπα κτλ, αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι γνωριζε το username που ειχα σε ενα σαιτ μπορει να γινει τπτ ??

O υπολογιστης προστατευεται με το eset internet security, απο τι θυμαμαι στο εν λογο σαιτ ειχα πατησει καταλαθος ενα λινκ αλλα το εκλεισα αμεσως και εκανα ολα οσα επρεπε για να δω μην υπαρχει κατι στον υπολογιστη !!!

το γραφεις εκει που δεν πιανει μελανι.μην το ψαχνεις παραπανω. fake οσο δεν παει.απλα στελνουν  email με το να φαινεται τo email σου που γινεται για πλακα

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mikePelek είπε

Πριν από 3-4 χρόνια με πήρε τηλέφωνο μία συνάδερφος τρομαγμένη και μου ανέφερε ότι είχε λάβει παρόμοιο μήνυμα στον υπολογιστή της στο εταιρικό της email στην δουλειά και δεν ήξερε τί να κάνει.

Η πρώτη ερώτηση που της έκανα είναι αν είχε κάμερα συνδεμένη επάνω στον υπολογιστή της, ήξερα ότι δεν υπάρχει κάτι γιατί εγώ έκανα την συντήρηση τότε αλλά είπα να το πάω όπως ο Σωκράτης, διαλεκτικά.
Απάντησε αρνητικά στην ερώτηση και κάπου εκεί θα έπρεπε να τελειώσει η κουβέντα αφού τέτοιο σενάριο ήταν απίθανο.

Δεν μπορούσε να ηρεμήσει όμως οπότε και η επόμενη μου ερώτηση ήταν αν συνηθίζει να γδύνεται ή να κυκλοφορεί γυμνή μπροστά στον υπολογιστή της στην δουλειά. Ακόμα ποιο απίθανο σενάριο αυτό αν και μεταξύ μας η συγκεκριμένη ήταν μ@@νάρα οπότε θα άξιζε τον κόπο.

Δυστυχώς στην περίπτωση μου η συνάδερφος πάλι δεν ηρέμησε και χρειάστηκαν ακόμα καμιά 20ριά λεπτά στο τηλέφωνο μέχρι να καταφέρω να την πείσω ότι κανένας δεν την έχει καταγράψει και δεν κινδύνευε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dpolal είπε

Πριν από 3-4 χρόνια με πήρε τηλέφωνο μία συνάδερφος τρομαγμένη και μου ανέφερε ότι είχε λάβει παρόμοιο μήνυμα στον υπολογιστή της στο εταιρικό της email στην δουλειά και δεν ήξερε τί να κάνει.

Η πρώτη ερώτηση που της έκανα είναι αν είχε κάμερα συνδεμένη επάνω στον υπολογιστή της, ήξερα ότι δεν υπάρχει κάτι γιατί εγώ έκανα την συντήρηση τότε αλλά είπα να το πάω όπως ο Σωκράτης, διαλεκτικά.
Απάντησε αρνητικά στην ερώτηση και κάπου εκεί θα έπρεπε να τελειώσει η κουβέντα αφού τέτοιο σενάριο ήταν απίθανο.

Δεν μπορούσε να ηρεμήσει όμως οπότε και η επόμενη μου ερώτηση ήταν αν συνηθίζει να γδύνεται ή να κυκλοφορεί γυμνή μπροστά στον υπολογιστή της στην δουλειά. Ακόμα ποιο απίθανο σενάριο αυτό αν και μεταξύ μας η συγκεκριμένη ήταν μ@@νάρα οπότε θα άξιζε τον κόπο.

Δυστυχώς στην περίπτωση μου η συνάδερφος πάλι δεν ηρέμησε και χρειάστηκαν ακόμα καμιά 20ριά λεπτά στο τηλέφωνο μέχρι να καταφέρω να την πείσω ότι κανένας δεν την έχει καταγράψει και δεν κινδύνευε.

Ξανθιά;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, tollisth είπε

Εδώ μπορείς να δεις αν έχεις διαρροή από κάποιο site και να το διορθώσεις 

https://haveibeenpwned.com/

ναι φιλε εδω περα μου γραφει οτι υπαρχει διαρροη σε 2 site στο aptoide και στο opensubtitles

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mikePelek είπε

ναι φιλε εδω περα μου γραφει οτι υπαρχει διαρροη σε 2 site στο aptoide και στο opensubtitles

Μήπως είχες το ιδιο username?οπως και να εχει άλλαξε κωδικους απο τα site που εισαι exposed

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tollisth είπε

Μήπως είχες το ιδιο username?οπως και να εχει άλλαξε κωδικους απο τα site που εισαι exposed

αλλαξα τον κωδικο του gmail και τωρα μου λεει δεν υπαρχει τπτ λογικο ειναι ?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mikePelek είπε

αλλαξα τον κωδικο του gmail και τωρα μου λεει δεν υπαρχει τπτ λογικο ειναι ?

Ε όχι, πού να ξέρει τον κωδικό στο email σου;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Silverage είπε

Ε όχι, πού να ξέρει τον κωδικό στο email σου;

ναι καποιο λαθος εκανα εγω τωρα που το ξανα εγραψα μου δειχνει τα ιδια 

σε αυτα τα σαιτ εχω να μπω χρονια πχ το apdoite το ειχα κατεβασει σαν εφαρμογη στο κινητο πριν πολυ καιρο, εχουν αλλαχτει απο τοτε πολλες φορες ολοι οι κωδικοι !!!!δεν χρειαζεται πιστευω να κανω κατι αλλο και ας με δειχνει εκει μεσα !!!

Δημοσ.

eixe γραψει και αλλος στο ινσομνια πριν λιγο καιρο ιδια περιπτωση απατης/εκβιασμου που του ειχε τυχει. Αν είχαν υλικό με εσένα θα σου έστελναν και δειγμα για να πειστείς. Απλά πετάνε αδεια να πιασουν γεμάτα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

eixe γραψει και αλλος στο ινσομνια πριν λιγο καιρο ιδια περιπτωση απατης/εκβιασμου που του ειχε τυχει. Αν είχαν υλικό με εσένα θα σου έστελναν και δειγμα για να πειστείς. Απλά πετάνε αδεια να πιασουν γεμάτα

bot είναι , κλασσικό scam  και δεν απαντάνε γιατί έστειλα δείγμα να κάνει σύγκριση αλλά δε μου απάντησε (μάλλον προσβλήθηκε γιατί τον είπα  και οτι μπορούσε να ρωτήσει και τους δικούς του)

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dpolal είπε

Θεούλης.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, poulinos είπε

το γραφεις εκει που δεν πιανει μελανι.

Μπορει να εχει ηδη τπτ γραμμενο σε εκεινη την περιοχη. Θα περιμενουμε ομως την φωτο για να το επιβεβαιωσουμε 😈

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...