aplosxristis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Αναβάθμισα τη γραμμή μου και μου δώσαν το ZXHN H268Q. Πριν από αυτό είχα 24αρα γραμμή και χρησιμοποιούσα το παλιό modem/router ως modem και είχα πάρει έξτρα ένα Xiaomi Mi Router 4A και το χρησιμοποιούσα ως router για wifi και ethernet συνδέσεις. Ήθελα να ρωτήσω: 1) Αξίζει να κάνω το ίδιο (να έχω το ΖΤΕ ως απλό modem και για όλες τις συνδέσεις να έχω το Xiaomi); Υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί η ταχύτητα (φωτο). Υποτίθεται το σύνηθες είναι 95 (είναι 100αρα FTTC η γραμμή) και εγώ πιάνω 55 συνέχεια με το speedtest. 2) Αν αξίζει να το κάνω modem, πώς γίνεται..γιατί το ZTE GUI μου φαίνεται λίγο περίεργο και δεν μπορώ να βρω πως το κάνω απλό modem. Εκτός αν αρκεί απλά να απενεργοποιήσω το DHCP και το WIFI και να κουμπώσω επάνω του το Mi Router. Όταν θα σετάρω το Mi Router τι username/password δίνω; Βλέπω ότι τα καινούργια modem παίζουν χωρίς αυτά τα credentials Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 On 15/12/2022 at 01:56, aplosxristis said: Αναβάθμισα τη γραμμή μου και μου δώσαν το ZXHN H268Q. Πριν από αυτό είχα 24αρα γραμμή και χρησιμοποιούσα το παλιό modem/router ως modem και είχα πάρει έξτρα ένα Xiaomi Mi Router 4A και το χρησιμοποιούσα ως router για wifi και ethernet συνδέσεις. Ήθελα να ρωτήσω: 1) Αξίζει να κάνω το ίδιο (να έχω το ΖΤΕ ως απλό modem και για όλες τις συνδέσεις να έχω το Xiaomi); Υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί η ταχύτητα (φωτο). Υποτίθεται το σύνηθες είναι 95 (είναι 100αρα FTTC η γραμμή) και εγώ πιάνω 55 συνέχεια με το speedtest. 2) Αν αξίζει να το κάνω modem, πώς γίνεται..γιατί το ZTE GUI μου φαίνεται λίγο περίεργο και δεν μπορώ να βρω πως το κάνω απλό modem. Εκτός αν αρκεί απλά να απενεργοποιήσω το DHCP και το WIFI και να κουμπώσω επάνω του το Mi Router. Όταν θα σετάρω το Mi Router τι username/password δίνω; Βλέπω ότι τα καινούργια modem παίζουν χωρίς αυτά τα credentials Λογικο να βλεπεις 55 αφου συγχρονιζεις στα 61mbit. δες το θεμα καλωδιωσης σου μηπως συγχρονισεις παραπανω. αν ειναι dual band to zte που λογικα ειναι τοτε δεν το θες το xiaomi https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα