Προς το περιεχόμενο

LG ULTRA GEAR 48GQ900-B - πως κλείνω το energy saving mode;

philos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αυτή την οθόνη που μου ήρθε πρόσφατα: https://www.lg.com/gr/othones/lg-48gq900-b

Από τα μενού της έχω κλείσει όλα τα power saving και τα standby, ό,τι σχετική ρύθμιση βρήκα, όμως παρόλα αυτά γίνεται το εξής:

α) αν δε χρησιμοποιώ το PC για λίγα λεπτά, ο φωτισμός της μειώνεται

β) αν κουνήσω το ποντίκι και κυρίως αν πατήσω την taskbar ο φωτισμός δυναμώνει πάλι

γ) αν τελικά δεν κουνήσω το ποντίκι, η οθόνη σβήνει, αν θυμάμαι καλά λέγοντας ότι μπαίνει σε screen saver mode (το λέει ως μενού η οθόνη, όχι τα Windows)

Τι να κάνω για να είναι μονίμως αναμμένη και με το φωτισμό να μην πέφτει; ή τουλάχιστον να μη σβήνει.

Από τις επιλογές παροχής ενέργειας στα Windows 10 έχω ρυθμίσει την οθόνη να μη σβήνει ποτέ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Καμιά ιδέα; :)

edit: Γραφικά RX 6600.

Sorry για το άκυρο topic, αλλά το βρήκα: αν αντί να πατήσεις το Menu κουμπί (για να μπεις μενού), πατήσεις απλά το περιστρεφόμενο joystick προς τα μέσα, ανοίγουν οι γρήγορες ρυθμίσεις που στη πρώτη λέει OLED Care.

Από εκεί έκλεισα το screen saver mode.

Περίεργο γιατί στο διαδίκτυο διαβάζω ότι για να το κάνεις αυτό πρέπει να μπεις στο service menu.

Οπότε απλά μου είχε διαφύγει το έξτρα μενού του joystick, sorry!

Επεξ/σία από philos
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλα όσα έκλεισες είναι εκεί για να προστατεύσουν το Panel από Burn In. Ειδικά σε PC που έχει αρκετά "στατικά" σημεία, θα σου κάνει γρήγορα Burn In αν την έχεις συνεχώς ανοιχτή. Και στο θέμα Burn In δεν σε καλύπτει η εγγύηση...

Την λειτουργώ 7 - 8 ώρες τη μέρα, ενώ πριν έκλεινε συνέχεια και αναγκαζόμουν να κουνάω το ποντίκι για να ανοίξει.

Όσο είμαι στο δωμάτιο τη λειτουργώ και χρειάζομαι να είναι ανοιχτή για να βλέπω πχ αν έχω λάβει e-mail ενώ κάθομαι στο κρεβάτι για λίγο.

Όταν λείπω από το σπίτι πάντα την κλείνω, αλλά ευχαριστώ για τη σημείωση. Διαβάζω ότι οι OLED είναι ευαίσθητες σε burn in.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...