kastoria74 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Με ενδιαφέρει το κινητό να έχει καλή κεντρική κάμερα και να διαθέτει και έξτρα κάμερα tele με οπτικό ζουμ τουλάχιστον x3. Δεν θέλω, όμως, να ξεφύγω από τα 1000 €. Κοιτούσα το iphone 13 pro αλλά η τιμή του, αν και παλιό μοντέλο, έχει ξεφύγει. Πέρα από το Samsung S22 που είναι μια, σχετικά, καλή επιλογή, τι άλλο θα προτείνατε ; Υπάρχει κάτι καλύτερο από το Samsung ;
aces Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Σ αυτά τα χρήματα πας αναγκαστικά στο 13 pro/max ή s22 ultra/plus ανάλογα πιο λογισμικό σου κάνει περισσότερο
kastoria74 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, aces είπε Σ αυτά τα χρήματα πας αναγκαστικά στο 13 pro/max ή s22 ultra/plus ανάλογα πιο λογισμικό σου κάνει περισσότερο 700 ευρω το S22, 1300 ευρω το iphone 13 pro. Μισή τιμή το Samsung. Δεν θέλω να δώσω 1300 για παλιό μοντέλο πριν πριν λίγες εβδομάδες έκανε 1070.
aces Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, kastoria74 είπε 700 ευρω το S22, 1300 ευρω το iphone 13 pro. Μισή τιμή το Samsung. Δεν θέλω να δώσω 1300 για παλιό μοντέλο πριν πριν λίγες εβδομάδες έκανε 1070. Αν πας για Samsung πας μόνο στο s22 ultra παραπάνω κάμερες από το plus & στα χρήματα που θες αλλά επειδή κανεις focus sto tele to 13 pro είναι πολύ καλό. Εκτός αν κοιτάς το pro max όποτε ανεβαίνουμε σε τιμή. Δεν είναι παλιό το 13 pro 5 χρόνια αναβαθμίσεις επίσημα κ 6 χρόνια ανεπίσημα από Apple. K to s22 ultra έχει 4 os k 5 χρόνια security updates. Σ αυτά τα χρήματα πας μόνο με αυτές τις 2 εταιρίες λόγω υποστήριξης, σέρβις, αναβαθμίσεων λογισμικού, διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, μεταπώληση κλπ ανάλογα πιο λογισμικό σε καλύπτει πρώτα κ 2ο θα κοιτάξεις επιδόσεις σε κάμερες. Η Apple ανεβαίνει σε τιμή στα pro αφού τα 14 pro είναι σε έλλειψη κ δεν πέφτει η τιμή στα 13 pro. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από aces 1
kastoria74 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, aces είπε Αν πας για Samsung πας μόνο στο s22 ultra παραπάνω κάμερες από το plus & στα χρήματα που θες αλλά επειδή κανεις focus sto tele to 13 pro είναι πολύ καλό. Εκτός αν κοιτάς το pro max όποτε ανεβαίνουμε σε τιμή. Δεν είναι παλιό το 13 pro 5 χρόνια αναβαθμίσεις επίσημα κ 6 χρόνια ανεπίσημα από Apple. K to s22 ultra έχει 4 os k 5 χρόνια security updates. Σ αυτά τα χρήματα πας μόνο με αυτές τις 2 εταιρίες λόγω υποστήριξης, σέρβις, αναβαθμίσεων λογισμικού, διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, μεταπώληση κλπ ανάλογα πιο λογισμικό σε καλύπτει πρώτα κ 2ο θα κοιτάξεις επιδόσεις σε κάμερες. Η Apple ανεβαίνει σε τιμή στα pro αφού τα 14 pro είναι σε έλλειψη κ δεν πέφτει η τιμή στα 13 pro. Το S22 ultra δεν μου αρέσει λόγω μεγέθους. Παραείναι μεγάλο και δεν με βολεύει. Προτιμώ το απλό S22.
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, kastoria74 είπε Το S22 ultra δεν μου αρέσει λόγω μεγέθους. Παραείναι μεγάλο και δεν με βολεύει. Προτιμώ το απλό S22. Που να εβλεπες τα Xiaomi Mi Max 1 2 3 η το Huawei Mate 20 X που το S22 Ultra ειναι μικρο μπροστα τους.
lneam Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 εαν ηθελα να αγορασω samsung series S, για να κανω την δουλεια μου, οποια και εαν ηταν αυτη σημερα, θα προσπαθουσα να περιμενω λιγους μηνες. Και αυτο επειδη εχουν ανακοινωσει τα επομενα μοντελα με snapdragon σε ολους. Γουστα ειναι αυτα ....
kastoria74 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, lneam είπε εαν ηθελα να αγορασω samsung series S, για να κανω την δουλεια μου, οποια και εαν ηταν αυτη σημερα, θα προσπαθουσα να περιμενω λιγους μηνες. Και αυτο επειδη εχουν ανακοινωσει τα επομενα μοντελα με snapdragon σε ολους. Γουστα ειναι αυτα .... Ναι, οκ, αλλά σε τι τιμές ; Τώρα τα Samsung S22 είναι σε προσφορά
lneam Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, kastoria74 είπε Ναι, οκ, αλλά σε τι τιμές ; Τώρα τα Samsung S22 είναι σε προσφορά εαν μπεις στο skroutz και δεις την εξελιξη τιμης.......Παρουσιαστηκε Φεβ. και 2,5 μηνες μετα ειχε πολυ μεγαλη μειωση τιμης σε σχεση με Μαιο εως και τον Δεκ. (σημερα) Εγω εαν θα ειχα αυτα τα 1000€ θα περιμενα μεχρι τελος Απριλιου. Νομιζω πως σημερα εχεις συσκευη και κανεις την δουλεια σου
kostas2712 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Και εγώ ήθελα καλές κάμερες με ζουμ, χωρίς τεράστιο τηλέφωνο. Οπότε είχα μόνο τρεις επιλογές. Samsung s22+ η Vivo x80 pro και huawei p50 pro. Λόγω κόστους πήρα τελικά ένα μεταχειρισμένο huawei p40 pro με κάμερες ισάξιες του p50pro, και με τα δύο huawei να έχουν αρκετά καλύτερες κάμερες από το Samsung έχοντας και μεγαλύτερο αισθητήρα. Όμως το έδωσα σε λίγες ημέρες γιατί δεν μου δούλεψε κάτι που έχει σχέση με Google και εξυπηρετεί τη δουλειά μου. Οπότε πήρα το p30 pro που είναι καλό σε κάμερες, όχι όμως σαν τα δύο νεότερα. Αν σου δουλέψουν τα google services μέσω gspace πάς για Huawei p50 pro (η p40 pro αν θέλεις 5g). Αλλιώς πας για Vivo x80 pro. Αν δεν σου κάνουν τότε απλά συμβιβάζεσαι με το Samsung s22 η s22 plus.
yiannis2002s Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Γύρω στα 1.000 ευρώ μόνο 2 εταιρίες υπάρχουν... S20 (ultra - απλό ή plus) ---- και μένουν και ρέστα ή iphone13 (ultra δυστυχώς δεν φτάνουν τα χρήματα)... 1
BertaJourdan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Οτα φτανεις σε αυτα τα ποσα μονο δυο μαρκες κινητων υπαρχουν.
kastoria74 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Στις 16/12/2022 στις 6:39 ΜΜ, kostas2712 είπε Και εγώ ήθελα καλές κάμερες με ζουμ, χωρίς τεράστιο τηλέφωνο. Οπότε είχα μόνο τρεις επιλογές. Samsung s22+ η Vivo x80 pro και huawei p50 pro. Λόγω κόστους πήρα τελικά ένα μεταχειρισμένο huawei p40 pro με κάμερες ισάξιες του p50pro, και με τα δύο huawei να έχουν αρκετά καλύτερες κάμερες από το Samsung έχοντας και μεγαλύτερο αισθητήρα. Όμως το έδωσα σε λίγες ημέρες γιατί δεν μου δούλεψε κάτι που έχει σχέση με Google και εξυπηρετεί τη δουλειά μου. Οπότε πήρα το p30 pro που είναι καλό σε κάμερες, όχι όμως σαν τα δύο νεότερα. Αν σου δουλέψουν τα google services μέσω gspace πάς για Huawei p50 pro (η p40 pro αν θέλεις 5g). Αλλιώς πας για Vivo x80 pro. Αν δεν σου κάνουν τότε απλά συμβιβάζεσαι με το Samsung s22 η s22 plus. Το vivο x80 pro το είχα παραγγείλει από wind (έχω επιδότηση) τον Αύγουστο αλλά μετά από δυο μήνες μου είπαν πως δεν μπορούν να το βρουν Ελλάδα. Ήταν η καλύτερη επιλογή αλλά δεν υπάρχει.
kostas2712 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, kastoria74 είπε Το vivο x80 pro το είχα παραγγείλει από wind (έχω επιδότηση) τον Αύγουστο αλλά μετά από δυο μήνες μου είπαν πως δεν μπορούν να το βρουν Ελλάδα. Ήταν η καλύτερη επιλογή αλλά δεν υπάρχει. Αν έχεις το νου σου το φέρνει το πλαίσιο, το είχε πριν λίγες ημέρες, εκεί το είδα. Ίσως και κάποια άλλα καταστήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα