life is music Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, manolis940 είπε Το κάνεις επίτηδες για να κλειδώσει το θέμα για ΣΠΑΜ ; 2 λεπτά δεν μπορείς να αφιερώσεις πριν γράψεις κάτι; Δες από εμένα που τα αφιέρωσα! G6900 σύμφωνα με το passmark καλύτερος απ' αυτόν που είχε ο TS Αν τα σπάσεις σε διαφορετικά καταστήματα βγαίνουν κάπου στα 30€ φθηνότερα ! ωραια ...τωρα με εβαλες στην θεση μου ..! 2
panos0100 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, manolis940 είπε 5V κάτω απ' τα 220 και θα σβήσει;; Δεν ξέρω δε σβήνει; ή να κάνει Κάπουα επανεκκίνηση το θέμα είναι ότι οι οθόνες του σταθεροποιητή δεν είναι σωστές, αυτό που μέτρησα με το πολυμετρο στο πολύμπριζο ήτανε 240V δίνει υπέρταση; ολες οι πριζες του σπιτιου ειναι στα 227V Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από panos0100
Kthulhou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Στις 14/12/2022 στις 10:54 ΜΜ, Feor είπε Ανάβω το pc, ανοίγει για 3 Δευτερολεπτα και σβήνει. Το ίδιο για πολλές φορές. Ο διακόπτης από το κουτί λειτουργεί οκ? Αν μένει πατημένο το button από μέσα, είναι σαν να κρατάς πατημένο το κουμπί => force shutdown....... κ χρονικά τα 3 (αν και κανονικά είναι 4) δευτερόλεπτα, ταιριάζουν. Δοκίμασε: α) χωρίς ρευμα, να βγαλεις τα καλώδια του power button και να βάλεις στο ΟΝ/ΟΦΦ το reset β) πάτα το reset κ δες, θα λειτουργήσει ή όχι? 1
komhs Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα, για κοίτα και κάτι απλό, πολλές μητρικές αν για κάποιο λόγο ο ανεμιστήρας της ψήκτρας του επεξεργαστή έχει χαμηλές στροφές σου σβήνει το σύστημα, αυτό το έλεγξες; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα