Feor Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας. Όπως λέει και ο τίτλος νομίζω ότι ένα από τα δύο φτεει. Το πρόβλημα ειναι: Ανάβω το pc, ανοίγει για 3 Δευτερολεπτα και σβήνει. Το ίδιο για πολλές φορές. Αλλαξα μνήμες κλπ τίποτα. Έβγαλα το ρεύμα της κάρτας και των σκληρών που έχω πάνω τίποτε. Έχετε καμία άποψη; Ευχαριστω
clampro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο και δεν ήταν τίποτα από τα δύο. Ήταν ο διακόπτης του Power που κολλούσε. Δοκίμασε να αποσυνδέσεις από τη μητρική σου τους διακόπτες power και reset και να ανοίξεις το PC ενώνοντας στιγμιαία τα πινάκια που ήταν ενωμένο το power και δες αν σου κάνει το ίδιο. Αν συνεχίσει, εγώ θα δοκίμαζα πρώτα με ένα άλλο τροφοδοτικό. Αν δεν έχεις και δεν έχει κάποιος γνωστός σου, γράψε σε ποια περιοχή είσαι μπας και υπάρχει κανένας από εδώ που μπορεί να σε βολέψει για τη δοκιμή σου. 3
duffyduck Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 ή το πολύμπριζο (σπάνιο αλλά μου έτυχε πολύ πρόσφατα) 3
clampro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, duffyduck είπε ή το πολύμπριζο (σπάνιο αλλά μου έτυχε πολύ πρόσφατα) Ναι! Και δεν πάει το μυαλό σου με τίποτα σε αυτό.
manolis940 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Feor είπε Ανάβω το pc, ανοίγει για 3 Δευτερολεπτα και σβήνει. Το ίδιο για πολλές φορές. Το ίδιο για πολλές φορές σημαίνει ότι κάνει επανακκίνηση, αν ναι μπορεί να μην είναι τίποτα και απ' τα παραπάνω. Δοκίμασες να ξεκινήσεις με τα απολύτως βασικά ; Μία RAM και CPU πάνω ;
Feor Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Είδα όλες τις απαντήσεις θα δοκιμάσω αύριο να κάνω το ξεκίνημα με τα πινακια, αλλιώς μάλλον προς τροφοδοτικό.. Manolis940 ναι. Duffyduck έχω αλλάξει πολύμπριζο μήνες τώρα νέο apc. Πάντως κάτι σαν υποσημείωση να κάνω δεν είναι ακριβώς 3δευτερολεπτα το κάθε κλείσιμο που κάνει όταν το ανοίγω, άλλες είναι 3 άλλες 2 άλλες 4 δευτερελοπτα..
triplex1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Feor είπε Είδα όλες τις απαντήσεις θα δοκιμάσω αύριο να κάνω το ξεκίνημα με τα πινακια, αλλιώς μάλλον προς τροφοδοτικό.. Manolis940 ναι. Duffyduck έχω αλλάξει πολύμπριζο μήνες τώρα νέο apc. Πάντως κάτι σαν υποσημείωση να κάνω δεν είναι ακριβώς 3δευτερολεπτα το κάθε κλείσιμο που κάνει όταν το ανοίγω, άλλες είναι 3 άλλες 2 άλλες 4 δευτερελοπτα.. τι μητρικη εχεις και τι τροφοδοτικο? 1
Feor Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Φτιάξιμο του 2011 Corsair 520w Gigabyte GA-Z68AP-D3 (rev. 1.0) Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κάτι έως ότου αυτόν τον καιρό που πάθαινε αυτο που σας έγραψα και σήμερα δεν ανοίγει καν.
triplex1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Feor είπε Φτιάξιμο του 2011 Corsair 520w Gigabyte GA-Z68AP-D3 (rev. 1.0) Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κάτι έως ότου αυτόν τον καιρό που πάθαινε αυτο που σας έγραψα και σήμερα δεν ανοίγει καν. και τα δυο υποπτα ειναι με πρωτο το τροφοδοτικο σου, 11 χρονια ειναι παρα πολλα 3
Feor Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Έτσι αντιλαμβάνομαι και εγώ.. Νιώθω ότι είναι το τροφοδοτικό.. Ωστόσο μέσα μου ακούω φωνές.. Μια μου λέει μακάρι να είναι μητρική να κάνεις νέο build και άλλη φωνή λέει που θα το βρεις το 1000ρικακι; Χαχα..
triplex1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Feor είπε Έτσι αντιλαμβάνομαι και εγώ.. Νιώθω ότι είναι το τροφοδοτικό.. Ωστόσο μέσα μου ακούω φωνές.. Μια μου λέει μακάρι να είναι μητρική να κάνεις νέο build και άλλη φωνή λέει που θα το βρεις το 1000ρικακι; Χαχα.. εισαι τυχερος αν δεν αναψε και οχι να σβησει την ωρα που δουλευε και να παρει μαζι του τα μισα πραγματα 1
Feor Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Τα έκανα όλα και αυτά που μου είπατε και με τα πινάκια και πάνω μόνο cpu ram.. Πάω για αλλαγή τροφοδοτικού και αν κάνει το ίδιο(μάλλον μητρική) ξεκινάω νέο σύστημα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Feor Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Και βάζω το τροφοδοτικό πάνω.... Και... Τα ίδια.. Αντίο μητρική, αντίο i5 2400
manolis940 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Feor είπε Και βάζω το τροφοδοτικό πάνω.... Και... Τα ίδια.. Αντίο μητρική, αντίο i5 2400 Καιρός του ήτανε ..... Πάμε γι άλλα. Ελπίζω τουλάχιστον να μην τζιγκουνεύτηκες το τροφοδοτικό έτσι ώστε να πας σε ένα νέο καλό σύστημα Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2022 από manolis940 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα