Kingfuse Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο φόρουμ. Παρακαλώ τα φώτα σας για value for money κινητό με τουλάχιστον 8gb ram. Μπαταρία, ανάλυση οθόνης εννοείται ότι με ενδιαφέρουν απλώς σαν πρώτο κριτήριο έχω την μνήμη και τον επεξεργαστή.Τα Huawei τα αφήνω εκτός λόγω g services, όπως και τα iPhone λόγω τιμής. Κοιτάζω με ενδιαφέρον xiaomi,poco και real αλλά δεν έχω ιδέα! Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από Kingfuse
lneam Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Kingfuse είπε Καλησπέρα στο φόρουμ. Παρακαλώ τα φώτα σας για value for money κινητό με τουλάχιστον 8gb ram. Μπαταρία, ανάλυση οθόνης εννοείται ότι με ενδιαφέρουν απλώς σαν πρώτο κριτήριο έχω την μνήμη και τον επεξεργαστή.Τα Huawei τα αφήνω εκτός λόγω g services, όπως και τα iPhone λόγω τιμής. Κοιτάζω με ενδιαφέρον xiaomi,poco και real αλλά δεν έχω ιδέα! πρωτον δεν ξεκαθαριζεις τα χρηματα που διαθετεις. Ουτε παλι στην μπαταρια και οθονη θετεις ελαχιστες προδιαγραφες. Και οσο για την μπαταρια εδω εχουμε ενα νουμερο, στην οθονη τι ???/ Αναλυση, μεγεθος, φωτεινοτητα, τεχνολογια ? τι ακριβως ψαχνεις ? Οσο για την ποσοτητα της μνημης, εδω θα ηθελα εγω να μαθω τον λογο. Θα με βοηθησει στην απαντηση.
Donalhioy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 https://www.bestprice.gr/item/2157578718/oneplus-nord-ce-2-5g-8gb-128gb.html
GATE123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, Kingfuse είπε Καλησπέρα στο φόρουμ. Παρακαλώ τα φώτα σας για value for money κινητό με τουλάχιστον 8gb ram. Μπαταρία, ανάλυση οθόνης εννοείται ότι με ενδιαφέρουν απλώς σαν πρώτο κριτήριο έχω την μνήμη και τον επεξεργαστή.Τα Huawei τα αφήνω εκτός λόγω g services, όπως και τα iPhone λόγω τιμής. Κοιτάζω με ενδιαφέρον xiaomi,poco και real αλλά δεν έχω ιδέα! Χρηματικό ποσό δεν είπες!
Kingfuse Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, lneam είπε πρωτον δεν ξεκαθαριζεις τα χρηματα που διαθετεις. Ουτε παλι στην μπαταρια και οθονη θετεις ελαχιστες προδιαγραφες. Και οσο για την μπαταρια εδω εχουμε ενα νουμερο, στην οθονη τι ???/ Αναλυση, μεγεθος, φωτεινοτητα, τεχνολογια ? τι ακριβως ψαχνεις ? Οσο για την ποσοτητα της μνημης, εδω θα ηθελα εγω να μαθω τον λογο. Θα με βοηθησει στην απαντηση. έως 300 ευρώ, η οθόνη να είναι έως 6.2 και μνήμη θέλω διότι σαν δίκαρτο τρέχω εταιρικό email και ταυτόχρονα βλέπω και χρηματιστήριο
lneam Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Kingfuse είπε έως 300 ευρώ, η οθόνη να είναι έως 6.2 και μνήμη θέλω διότι σαν δίκαρτο τρέχω εταιρικό email και ταυτόχρονα βλέπω και χρηματιστήριο σχετικα με την μνημη ram, εχω θα σου ελεγα πως τα 4GB σε αυτη την κατηγορια τιμης ειναι η πλειψηφια. Τα 6GB ακολουθουν και τα 8 ειναι τα ελαχιστα. Σημερα, οχι μετα απο 5 χρονια. Το android και οι εφαρμογες δυσκολα ξεπερνουν τα 4GB, αφουν μια εφαρμογη ειναι foreground και ολα τα αλλα ειναι background. Σε οθονες πανω απο τις 10inces .... ισως να τρεχουν 2 εφαρμογες foreground. Αρα με μια συσκευη με 6GB εχει καλυψει τα επομενα 5 χρονια. Οποτε τα χρηματα που περισσευουν τα διαθετεις για αλλα specs. αυτα δεν ισχυουν για αλλες καταστασεις εφαρμογων, πχ games. H τελικη αποφαση ειναι παντα δικη σου Υ.Γ. η συσκευη samsung xcover pro 6 ειναι για επαγγελματικη χρηση και εχει 6GB ram 128GB rom
Kingfuse Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, lneam είπε σχετικα με την μνημη ram, εχω θα σου ελεγα πως τα 4GB σε αυτη την κατηγορια τιμης ειναι η πλειψηφια. Τα 6GB ακολουθουν και τα 8 ειναι τα ελαχιστα. Σημερα, οχι μετα απο 5 χρονια. Το android και οι εφαρμογες δυσκολα ξεπερνουν τα 4GB, αφουν μια εφαρμογη ειναι foreground και ολα τα αλλα ειναι background. Σε οθονες πανω απο τις 10inces .... ισως να τρεχουν 2 εφαρμογες foreground. Αρα με μια συσκευη με 6GB εχει καλυψει τα επομενα 5 χρονια. Οποτε τα χρηματα που περισσευουν τα διαθετεις για αλλα specs. αυτα δεν ισχυουν για αλλες καταστασεις εφαρμογων, πχ games. H τελικη αποφαση ειναι παντα δικη σου Υ.Γ. η συσκευη samsung xcover pro 6 ειναι για επαγγελματικη χρηση και εχει 6GB ram 128GB rom ευχαριστώ για την απάντηση σου. αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ ένα εταιρικό α13 και είναι πραγματικά απαράδεκτο. κολλάει και όταν έχω δουλειά με φρικάρει.Συνεπώς ας έχω παραπάνω μνήμη για να είμαι πιο άνετος Σκέφτομαι το Xiaomi Redmi Note 11S 5G Dual SIM (6GB/128GB) αλλά θα ήθελα την γνώμη σας διότι δεν έχω ασχοληθεί τα τεέυταία 2 χρόνια με την τεχνολογία στα κινητά Επίσης απο που να αγοράσω για να έχω εγγύηση? Τα σκρουτζομάγαζα είναι παραεισαγωγή ? Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από Kingfuse edit
lneam Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 ειναι πολυ λογικο να εχεις κακες επιδοσεις απο το Α13. Ολο το συνολο του hardware ειναι αργο. Απο την CPU, GPU, .... Και ταυτοχρονα οι επιδοσεις της ram, σκληρου δισκου (ROM ειναι emmc) ειναι τοσο χαμηλης επιδοσης οσο και τιμης. Και 1000GB ram να ειχε παλυ αργο θα ηταν. το Xiaomi Redmi Note 11S 5G ειναι σε ολο ταχυτερο πχ ROM ειναι UFS 2,2. Πιστευω οτι θα ειναι 300% ταχυτερο τα καταστηματα που υπαρχουν σε skroutz + bestprice, ειναι πολυ σπανιο να εχουν συσκευες ελληνικης αντιπροσωπιας. Και εαν εχουν το διαφημιζουν. Προσπαθησε να επιλεξεις καταστημα που ειναι γνωστο και πολλα χρονια στη ιδιο σημειο. Καταστηματα με πανω απο 10χρονια ειναι εγγυηση. Στην πλατεια της ομονοιας υπαρχουν μερικα. εγγυηση θα εχεις, αλλα θα ειναι του καταστηματος μιας και διαθετεις 300€, το Xiaomi Redmi Note 12 Pro ειναι το καινουργιο και πολυ καλυτερο απο το 11. Δεν ξερω εαν μπορεις να περιμενεις να το φερουν στην χωρα μας. https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_12_pro-11955.php
Kingfuse Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου θα αγοράσω το 11s
AntiCambeR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Kingfuse είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου θα αγοράσω το 11s Το 6/128, έχει διαφορά τιμής κάπου στα 70€ σε μεγάλες αλυσίδες σε σχέση με καταστήματα Σκρούτζ. Αν το πάρεις απο Σκρούτζ, ψάξε μήπως βρείς τεμάχιο που να είναι εισαγωγή απο infoquest.Αλλιώς θα έχεις εγγύηση καταστήματος 2 έτη με δικό τους service, οπότε κοιτάς για κατάστημα με τις περισσότερες καλές αξιολογήσεις.
kastoria74 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Με ενδιαφέρει το κινητό να έχει καλή κεντρική κάμερα και να διαθέτει και έξτρα κάμερα tele με οπτικό ζουμ τουλάχιστον x3. Δεν θέλω, όμως, να ξεφύγω από τα 1000 €. Κοιτούσα το iphone 13 pro αλλά η τιμή του, αν και παλιό μοντέλο, έχει ξεφύγει. Πέρα από το Samsung S22 που είναι μια, σχετικά, καλή επιλογή, τι άλλο θα προτείνατε ; Υπάρχει κάτι καλύτερο από το Samsung ;
BertaJourdan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, kastoria74 είπε Υπάρχει κάτι καλύτερο από το Samsung ; iPhone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα