stark Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, kastoria74 είπε Πού βάζετε τον κωδικό ρε παιδιά ; Φτάνω ένα βήμα πριν βάλω κάρτα και δεν έχει πουθενά πεδίο για κωδικό. Έχει πάνω αριστερά. Τουλάχιστον από web browser που δοκίμασα εγώ. Καλάθι -> επόμενο βήμα -> επιλέγεις αποστολή σε σπίτι / γραφείο ή κατάστημα -> βάζεις τα στοιχεία σου και στο επόμενο βήμα, εκεί που επιλέγεις πώς θα πληρώσεις στο βγάζει πάνω αριστερά. 1
mp44christos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Εγω παρελαβα τα gel-kayano. Απιστετα ανετα και μαλακά. 78 ευρω ειναι πολυ καλη τιμη για αυτα οτι και να λετε μερικοί. 1
AntiCambeR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, mp44christos είπε Εγω παρελαβα τα gel-kayano. Απιστετα ανετα και μαλακά. 78 ευρω ειναι πολυ καλη τιμη για αυτα οτι και να λετε μερικοί. Τι τρόπους αγοράς και παραλαβής έχει;Απαιτεί πληρωμή πρώτα; Γίνεται πχ κράτηση, η πληρωμή online και μετά παραλαβή σε κατάστημα για να δείς το κατάλληλο νούμερο; Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2022 από AntiCambeR
default Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Εχει παραλαβη απο καταστημα ως επιλογη. Απλα πρεπει να πληρωσεις 2 ζευγαρια υποθετω για να εισαι ψιλοσιγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα