Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στα παιδιά του φόρουμ!! Το τρέχον διάστημα, μέσα στους επόμενους μήνες θα δώσω πιστοποίηση, για ΙΕΚ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να τα μάθω αυτά που διαβάζω, πάντα μα πάντα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δυσκολευομουν αφάνταστα για να μάθω, να αποστηθισω ακόμα και τα λίγα που μας δίνανε στα σχολεία τα SOS που λένε και τώρα έχω ένα βιβλίο μπροστά μου με 300 σχεδόν ερωτήσεις και το μεγάλο ερώτημα είναι πώς θα μπορέσω να τα μάθω τα περισσότερα από αυτά;; ορισμένα είναι ερωτήσεις κρίσεως, πείτε μου ορισμένους τρόπους διαβάσματος που αποδίδουν σε εσάς να περνώ ιδέες;;

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τα τόσα μηνύματα, συγνώμη αλλά δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα, πάντως θα προσπαθήσω να ακολουθήσω της συμβουλές που μου δώσατε!!

Δημοσ.

Τρόπο διαβάσματος θα βρεις μόνος σου. Δεν μπορεί να σε κάνει κανένας να θυμάσαι και να μην ξεχνάς. Είτε δεν σε ενδιαφέρει τόσο το αντικείμενο και την αντιμετωπίζεις ως βαρετή αγγαρεία την διαδικασία διαβάσματος για την εξέταση. Αν γενικά ξεχνάς σαν άνθρωπος και δεν θυμάσαι, απλά δεξου ότι έχεις αυτή την αδυναμία που θα σου προκαλέσει προβλήματα στην ζωή σου, προχώρα και ότι καταφέρεις το κατάφερες. Αν είχες διάβασμα σε σελίδες ύλης όπως στο σχολείο και έβλεπες ότι δεν έβγαινες, θα μπορούσες να εστιάσεις στα SOS και να παρατήσεις τα αντίsos με ρίσκο να πέσει κάτι από τα δεύτερα και να μην γράψεις τίποτα. Για ύλη με ερωτήσεις δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. 

Δημοσ.

Κάτσε και αντέγραψε ή κάνε μια περίληψη στις απαντήσεις πάντα γραπτώς για να σου εντυπωθουν ,έτσι έκανα κι εγώ και πήρα την πιστοποίηση 

Δημοσ.

Στην πιστοποίηση μόνο με παπαγαλια έχεις επιτυχία..στην καλύτερη όπως είπε και ο από πάνω έστω κ σε μορφή περιληψης

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...