aleksios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπερα σας.Στον λογαριασμο μου στο steam αγοραζω ,κατεβαζω και εγκαθιστω ενα παιχνιδι στον υπολογιστη μου.Μπορω να εχω προσβαση και να παιξω αυτο το παιχνιδι και σε αλλο υπολογιστη,εφοσον μπω στον λογαριασμο μου;θα παιξει απευθειας ή πρεπει να κανω παλι εγκατασταση; Ευχαριστω.
jim_p Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Προφανως και θα ξαναχρειαστει εγκατασταση. Δεν εινια οπως το stadia 1
Xristaras12 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 μπορείς να το μεταφέρεις με εναν εξωτερικό δίσκο στον φάκελο εγκατάστασης του άλλου υπολογιστή και απλά να κάνει επαλήθευση αρχείων και να παίξεις απο το να περιμένεις να κατέβει πάλι.
petran79 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 παντως αν ειναι και οι δυο υπολογιστες ανοιχτοι ταυτοχρονα και στο ιδιο δικτυο, θα ανιχνευσει τα παιχνιδια και θα μπορει να τα παιξει μεσω streaming, με καλυτερα αποτελεσματα προφανως σε σχεση με android συσκευες. ενώ μπορείς επίσης αν δεν είναι στο ίδιο δίκτυο, να ρυθμίσεις τις διευθύνσεις και να το ανιχνεύσει. Αρκεί να μην είναι μέσω δεδομενων κινητης τηλεφωνιας γιατι θα κατεβαζει μεγαλο ογκο δεδομενων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα