Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ηθελα να μου πει καποιος που γνωριζει, η καρτα γραφικων της υπογραφης μου επειδη λογω βλαβης δεν λειτουργει ο ανεμιστηρας και δεν θα μπω καν στη διαδικασια να την επισκευασω, υπαρχει περιπτωση να μου καει αν την αφησω ετσι? Την χρησιμοποιω μονο για ταινιες, youtube αντε και κανενα counter strike μεχρι εκει. 

Δεν κανω βάρια χρηση, και να εκανα δηλαδη με αυτη τη καρτα δε γινεται.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Δεν μπορεί να σου απαντήσει κάποιος με βεβαιότητα γιατί δεν ξέρουμε πόσο ρεύμα τραβάει στην χρήση που κάνεις και αν το heatsink από μόνο του φτάνει για ψύξη.
Γενικά δεν καίγονται τόσο εύκολα, ειδικά αν λειτουργήσουν/έχουν προστασίες συνήθως κάνουν throttle ή shutdown.
Σίγουρ πάντως μειώνεις το lifespan της κάρτας.

Μπορείς να παρακολουθήσεις τι θερμοκρασίες πιάνει με την χρήση που κάνει για να έχεις μία καλύτερη ιδέα, όπως επίσης και να βάλεις power limits για να προστάτεψεις οσο μπορεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, hln3 είπε

Δεν μπορεί να σου απαντήσει κάποιος με βεβαιότητα γιατί δεν ξέρουμε πόσο ρεύμα τραβάει στην χρήση που κάνεις και αν το heatsink από μόνο του φτάνει για ψύξη.
Γενικά δεν καίγονται τόσο εύκολα, ειδικά αν λειτουργήσουν/έχουν προστασίες συνήθως κάνουν throttle ή shutdown.
Σίγουρ πάντως μειώνεις το lifespan της κάρτας.

Μπορείς να παρακολουθήσεις τι θερμοκρασίες πιάνει με την χρήση που κάνει για να έχεις μία καλύτερη ιδέα, όπως επίσης και να βάλεις power limits για να προστάτεψεις οσο μπορεις

Γυρω στους 90 βαθμους ειναι σε idle. Μηπως ειναι πολυ? Ποσο θα ηταν καλο να ρυθμιζα το power limit?

EDIT: Εβαλα power limit -5, ειναι καλα? μπορω να το χαμηλωσω και αλλο ή θα εχω μπλε οθονες?

refte.png

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Είναι πολύ ανεβασμένες οι θερμοκρασίες, ειδικά για συνεχή λειτουργία σ'αυτή την θερμοκρασία. Κανονικά με το power limit δεν δημιουργείς instability, στην χειρότερη να λαγκάρει πολύ αλλά υποθέτω πως ήδη κάνει thermal throttle. Τι mhz έχει σε μνήμες και σε core;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, hln3 είπε

Είναι πολύ ανεβασμένες οι θερμοκρασίες, ειδικά για συνεχή λειτουργία σ'αυτή την θερμοκρασία. Κανονικά με το power limit δεν δημιουργείς instability, στην χειρότερη να λαγκάρει πολύ αλλά υποθέτω πως ήδη κάνει thermal throttle. Τι mhz έχει σε μνήμες και σε core;

1.png

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Xristaras12 είπε

για μένα βγάλε την τελείως εφόσον δεν κάνεις κάτι βαρύ και μείνε με τα γραφικά του 6700Κ.

Μαλλον αυτο θα κανω ναι, υπαρχει περιπτωση να μειωσω το lifespan του cpu αν δουλεουν τα ενσωματομενα εστω για ταινιες και youtube?

Δημοσ.

όχι δεν έχει καμία σχέση, είναι διαφορετικός χώρος πάνω στο τσιπάκι. Ραμ θα χάσεις να ξέρεις μόνο για να μπορεί να λειτουργήσει η ενσωματωμένη κάρτα.

Ορίζεις εσύ απο το bios πόση θες.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Μαλλον αυτο θα κανω ναι, υπαρχει περιπτωση να μειωσω το lifespan του cpu αν δουλεουν τα ενσωματομενα εστω για ταινιες και youtube?

Όχι, αυτή είναι η δουλειά τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα την εβγαλα και αφησα την εσωτερικη αλλα εχω φρικτο tearing οταν παιζει ενα βιντεο στο monitor της υπογραφης που εχω συνδεσει με displayport και μου υποστηριζει μεχρι 60 hz, μπορω να το φτιαξω με καποιο τροπο αυτο? Τουλαχιστον το tearing

Επισης δε μου αναγνωριζει τη tv που εχω συνδεσει σαν δευτερη οθονη με hdmi.

EDIT: Fixed. Τελικά ήθελε intel drivers, τώρα παίζει βουτηρο, έφτιαξε και η ανάλυση και τα πάντα.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...