Moderators Kercyn Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, CyanBlue είπε Ορίστε, να χώρος για startup. Η δημιουργία ενός social, που θα μπορεί ο καθένας να... εκτονώνεται, ανώνυμα, βρίζοντας για οτιδήποτε, οποιονδήποτε. Πόσους χρήστες άραγε να είχε σε ένα μήνα?! 😀 Αυτό που λες υπάρχει εδώ και 20 χρόνια, και μπορείς να κάνεις πολύ πιο σοβαρές συζητήσεις απ' ό,τι στα περισσότερα social. 1
CyanBlue Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Kercyn είπε Αυτό που λες υπάρχει εδώ και 20 χρόνια, και μπορείς να κάνεις πολύ πιο σοβαρές συζητήσεις απ' ό,τι στα περισσότερα social. Σε ποιο αναφέρεσαι? Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από CyanBlue 1
marios02 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, xaos2005 είπε 1 βίντεο 20 λεπτών 6 διαφήμισης άσε μας ρε youtube adblock προφανως
SilverMachine Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, CyanBlue είπε Ορίστε, να χώρος για startup. Η δημιουργία ενός social, που θα μπορεί ο καθένας να... εκτονώνεται, ανώνυμα, βρίζοντας για οτιδήποτε, οποιονδήποτε. Πόσους χρήστες άραγε να είχε σε ένα μήνα?! 😀 Δεν θυμασαι τι εγινε με το Παρλε?? Ακομα ψαχνουν σερβερ να τους κανει χοστ..... (που λεει ο λογος). Φιλε το παιχνιδι ειναι χαμενο αν δεν ξαναμοιραστει η τραπουλα με κανα υπερ-μεγαλο καραμπαμ τυπου "εμφυλιος στην Αμερικη", "η ΕΕ διαλυεται", "Ιραν-Ισραηλ ανταλλαζουν μανιταροσουπα", "η Ρωσσια εισβαλει στο Βερολινο", "η Κινα μπαινει Ταιβαν". Αν δεν γινει καμια αποκαλυψη_τωρα, τα χαρτια ηταν σημαδεμενα εξ αρχης, η μπανκα δικια τους κ εμεις με το πιστολι στον κροταφο να παιζουμε θελουμε-δεν θελουμε. Οτι υπαρχει κ κινειται στο χωρο της τεχνολογιας ανηκει σε μια παρεα. Αποκλειστικα, εδω κ δεκαετιες. Οταν οι υπολογιστες θα πωλουνται με λινουξ εγκατεστημενο απ την μαμα, τοτε θα ξερεις οτι κατι εχει αλλαξει. Η οταν τα δικτυα δεν ανηκουν στην Αμαζον, οταν τα μεγαλυτερα μιντια δεν ειναι Μετα/Γκουγκλ. Γινεται ομως αυτο? Χλωμο. Τωρα κ αν ο Ορμπαν δεν συμφωνησε να σταλουν μερικα κρανη στο Κιεβο, χ@στηκ@ η φοραδα στ αλωνι κ κανεις δεν την μαλωνει.... δικος τους ειναι αν χρειαστει (για να μην επαναλαβω το ιδιο τεχνολιγικο ονομα παλι, λεω πολιτικο, χαααχα). 1
xaos2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, marios02 είπε adblock προφανως στο pc εννοείτε έχω adblock μιλάω για κινητό
Cre3p Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Pokemon640 είπε υπάρχει και το πλήκτρο "SKIP/NEXT" στο τηλεκοντρόλ σου η πας στο επόμενο βίντεο.. έτσι απλά γλυτώνεις και τα 1500€ δικαστήριο. Τόσο απλό Καμάρι μου, έχεις χάσει λίγο το ζουμί... δεν μιλάμε για κανάλια που επισκέπτομαι, μιλάω για το δικό μου οτι γράφονται σχόλια και εξαφανίζονται πριν τα δω και όχι με την παραπάνω ανακοίνωση αλλά 2-3 χρόνια τώρα. Αν πάλι, προτιμάς να απαντήσεις παρά να σκεφτείς, κάνε όπως αγαπάς! Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από Cre3p
Pokemon640 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Cre3p είπε Καμάρι μου, έχεις χάσει λίγο το ζουμί... δεν μιλάμε για κανάλια που επισκέπτομαι, μιλάω για το δικό μου οτι γράφονται σχόλια και εξαφανίζονται πριν τα δω και όχι με την παραπάνω ανακοίνωση αλλά 2-3 χρόνια τώρα. Αν πάλι, προτιμάς να απαντήσεις παρά να σκεφτείς, κάνε όπως αγαπάς! Ναι. Για τους επισκέπτες αναφερόμουν που βρίζουν η όντως κάνουν άσχημα σχόλια. Δεν μιλούσα προσωπικά σε σένα. Ως (επισκέπτες πάλι) που σχολιάζουν μεν, αλλά χάνεται το σχόλιο, στο κανάλι σου, μου κλπ αυτό έχει να κάνει με λέξεις κλειδιά, και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα τα τελευταία 2 χρόνια. Πχ αν γράψεις 5g εμβόλιο και κάτι άλλα στην ίδια πρόταση το κόβει. Αν γράψεις μεγάλο σεντόνι πάλι το κόβει, συν κάποια άλλα κριτήρια που δεν τα γνωρίζουμε ούτε εμείς. Εγώ ως creator έχω βάλει σχόλια υπό παρακολούθηση για να μην υπάρχουν άσχημες η παραβατικες εκφράσεις. Και τα ελέγχει 2ο άτομο που του έχω αναθέσει καθώς δεν έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο. 25 λεπτά πριν, xaos2005 είπε στο pc εννοείτε έχω adblock μιλάω για κινητό Βάλε YouTube premium. Από τότε που το ξεκίνησα το κράτησα μόνιμα. Θα σε γλυτώσει από πολύ κόπο ειδικά αν είσαι από μια Α ηλικία και μετά.. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από Pokemon640 1
Cre3p Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε Ναι. Για τους επισκέπτες αναφερόμουν που βρίζουν η όντως κάνουν άσχημα σχόλια. Δεν μιλούσα προσωπικά σε σένα. οκ, η απάντηση ήταν σε μένα και το πήρα "προσωπικά" Αυτό που εγώ είπα όμως θα το ξαναπώ... ο αλγόριθμος είναι πιο έξυπνος από αυτό το "χαζό" που προσποιείται πως είναι. Δοκίμασε να γράψεις σε σχόλιο την λέξη video ή να υπερβείς τις 2 γραμμές. Σε κάνουν τρομοκράτη οι 2 γραμμές text? Προσποιείται οτι "κάνει λάθη" αλλά στην ουσία screenaρονται όλα Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από Cre3p 1
marios02 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, xaos2005 είπε στο pc εννοείτε έχω adblock μιλάω για κινητό κατεβασε adblocker browser, βαλε του για εικονιδιο συντομευση για το youtube, βαλτο αρχικη σελιδα και βγαλε την εφαρμογη youtube που εχεις τωρα. εγω αυτο εχω κανει. 1
aypnia Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, Cre3p είπε Η youtuvle χρησιμοποιεί έξυπνο αλγόριθμο που το παίζει χαζός και εξαφανίζει 1/3 σχόλια όποτε θέλει εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια! Ευχαριστούμε πάντως που επιτέλους μας το ανακοινώνουν με δυο σελίδες δικαιολογίες και ψέματα! Αχ ποσο μου λείπουν οι BBS που θέλαμε και την ελευθερία του internet! Πληροφοριακά το πιθανότερο να μη στο κάνει το ίδιο το youtube σαν youtube αλλά ο ιδιοκτήτης του καναλιού. Αν πας στο https://myactivity.google.com/page?page=youtube_comments 99% θα δεις το comment που εξαφανίστηκε. Ο ιδιοκτήτης του καναλιού όμως έχει κάποια εργαλεία στα χέρια του. Μπορεί να μπλοκάρει όλα τα comments από το να εμφανίζονται στο video του, μπορεί να αφήνει τα comments να φαίνονται σε όλους αφού τα κάνει review, οπότε θα εμφανιστεί όταν κι αν το κάνει review κλπ. Μπορεί ακόμη και να βάλει λέξεις κλειδιά και να μην γίνονται δημόσια σχόλια με αυτά στο κανάλι του. Το άτομο που το στέλνεις όμως το βλέπει και αν σου έχει τύχει μπορεί να ανταπαντήσεις σε κάποιο σχόλιο, το comment σου να μη φαίνεται δημόσια και να σου απαντάει αυτός που του το έστειλες. Αυτά στα κάνει 99% των περιπτώσεων ο καναλάρχης:) Τους έχει δώσει τώρα και άλλα εργαλεία όπως τη δυνατότητα μπλοκαρίσματος συγκεκριμένων χρηστών από το να σχολιάζουν στο κανάλι τους. Και θέλει να τους δώσει κι άλλα, όπως αναφέρει το άρθρο. Αν για κάτι πρέπει να κατηγορηθεί το youtube δεν είναι γιατί σου σβήνει τα σχόλια, γιατί πέρα από συγκεκριμένων σχολίων με χριστοπαναγίες κλπ δεν επεμβαίνει αλλά γιατί δίνει τόση εξουσία στους creators. Τι να πω ο καθένας το βλέπει από τη μεριά του, αν ήμουν creator δεν θα ήθελα να μπορεί ο καθένας να μου μαμεί το κανάλι ή να πρέπει να περνάω ώρες ατελείωτες να κάνω review. Από την άλλη σαν απλός χρήστης Υoutube premium απαιτώ από το Υoutube να μας βάλει free pass comment premium feature, τα σχόλια μας να δημοσιεύονται υποχρεωτικά ακόμη κι αν δεν θέλει ο creator 😂
Legoooo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Προσωπικά δεν συμμετέχω καθόλου στο YouTube. Ελάχιστες φορές που έχω σχολιάσει έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές το YouTube σβήνει σχόλια χωρίς λόγο. Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα και είπα "α καλά" είναι ότι οι Content Creators έχουν απόλυτο έλεγχο και μπορούν και οι ίδιοι να σου σβήσουν σχόλια και δυστυχώς αυτό που παρατήρησα είναι ότι πολλές φορές στα διαγράφουν επειδή απλά έχεις διαφορετική άποψη. 1 1
Pokemon640 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Cre3p είπε Αυτό που εγώ είπα όμως θα το ξαναπώ... ο αλγόριθμος είναι πιο έξυπνος από αυτό το "χαζό" που προσποιείται πως είναι. Δοκίμασε να γράψεις σε σχόλιο την λέξη video ή να υπερβείς τις 2 γραμμές. Σε κάνουν τρομοκράτη οι 2 γραμμές text? Προσποιείται οτι "κάνει λάθη" αλλά στην ουσία screenaρονται όλα Είναι αλλά έχει και κάποια μικρολάθη. πχ 1) Check out my new video [URL], 2) check my onlyfans videos here [URL], 3) Nice video 4) Nice video, i prefer this [URL] στο παράδειγμα που παρέθεσα, το 1,2,4 πιθανά να μην τα εγκρίνει, ειδικά αν ο creator έχει απενεργοποιήσει URLs. To 3 θα το περάσει κανονικά. Ότι μας παρακολουθούν είναι το μόνο σίγουρο, έχω επίσης την εντύπωση ότι softbanάρωνται και κανάλια αν η θεατή τους δεν προσφέρει κέρδη, λχ αν πολλοί θεατές βλέπουν με adblocker τα βίντεο του. 1
tsibosp Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 "Τι ειναι αυτα που λες δεν ισχυουν" , " Καλα οτι ναναι χαλια το βιντεο" H ομαδα μας εντοπισε οτι τα σχολια σας στο βιντεο ΧΧΧΧΧ δεν συναδουν με την πολιτικη μας σας εχει αφαιρεθει η δυνατοτητα σχολιασμου για ΧΧ χρονο, ευχαριστουμε". Μετα τα ρεζιλικια της αφαιρεσης του dislike οι χρηστες ειτε σχολιαζαν αρνητικα κατι που δεν τους αρεσε , ειτε αφηναν καποιο σχολιο τυπου "αν δεν σας αρεσει το βιντεο καντε Like εδω". Αυτες ειναι οι "τοξικες" συμπεριφορες που θελουν να εξαλειψουν, οχι οι βρισιες και τα προσβλητικα σχολια αυτα ηδη δεν περνανε εδω και αρκετο καιρο. Ως γνωστον δεν μπορουμε σημερα να πουμε οτι δεν μας αρεσει κατι γτ θα στεναχωρηθουν οι content creator και δεν θα παρουμε διαφημισουλες απλα μας "αρεσει λιγοτερο". Always look at the bright side of life.
CyanBlue Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, SilverMachine είπε Δεν θυμασαι τι εγινε με το Παρλε?? Ακομα ψαχνουν σερβερ να τους κανει χοστ..... (που λεει ο λογος). Φιλε το παιχνιδι ειναι χαμενο αν δεν ξαναμοιραστει η τραπουλα με κανα υπερ-μεγαλο καραμπαμ τυπου "εμφυλιος στην Αμερικη", "η ΕΕ διαλυεται", "Ιραν-Ισραηλ ανταλλαζουν μανιταροσουπα", "η Ρωσσια εισβαλει στο Βερολινο", "η Κινα μπαινει Ταιβαν". Αν δεν γινει καμια αποκαλυψη_τωρα, τα χαρτια ηταν σημαδεμενα εξ αρχης, η μπανκα δικια τους κ εμεις με το πιστολι στον κροταφο να παιζουμε θελουμε-δεν θελουμε. Οτι υπαρχει κ κινειται στο χωρο της τεχνολογιας ανηκει σε μια παρεα. Αποκλειστικα, εδω κ δεκαετιες. Οταν οι υπολογιστες θα πωλουνται με λινουξ εγκατεστημενο απ την μαμα, τοτε θα ξερεις οτι κατι εχει αλλαξει. Η οταν τα δικτυα δεν ανηκουν στην Αμαζον, οταν τα μεγαλυτερα μιντια δεν ειναι Μετα/Γκουγκλ. Γινεται ομως αυτο? Χλωμο. Τωρα κ αν ο Ορμπαν δεν συμφωνησε να σταλουν μερικα κρανη στο Κιεβο, χ@στηκ@ η φοραδα στ αλωνι κ κανεις δεν την μαλωνει.... δικος τους ειναι αν χρειαστει (για να μην επαναλαβω το ιδιο τεχνολιγικο ονομα παλι, λεω πολιτικο, χαααχα). "Όταν οι υπολογιστές θα πωλούνται με Linux..." Έν μέρει είναι στο χέρι μας. Γιατί να χρειάζεται κανείς Win-Office PC για καθημερινές τυπικές εργασίες και σερφάρισμα? Σαφώς είναι καλύτερο και ελαφρύτερο το Linux και τρέχει σε παλαιότερα συστήματα πιο άνετα. Είναι όμως θέμα συνήθειας, εκμάθησης και προώθησης. Επειδή όμως είναι δωρεάν, μόνο εμείς, ως χρήστες μπορούμε να το προωθήσουμε. Από την πλευρά του πρέπει να γίνει λίγο ακόμα πιο φιλικό στον απλό χρήστη που δεν ξέρει ή δε θέλει να μάθει εντολές.
duende Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Καλα, μη δουλευομαστε τωρα. Ολα ξεκινησαν απο τοτε που εξαφανισαν το κουμπι "dislike". Μετα, δυνατοτητα να κρυβει ο youtuber τα σχολια χρηστων. Τωρα, αυτοματη αποκρυψη αρνητικων σχολιων. Δε διαφωνω πως γινεται καταχρηση και καποιοι καμμενοι βγαζουν τα απωθημενα τους, αλλα η ουσια ειναι πως το Youtube δε θελει να υπαρχει τιποτε αρνητικο στη πλατφορμα. Να ειναι ολα "θετικα". Μονο likes, "θετικα" βιντεακια, με "θετικα" σχολια, μια χαρουμενη (ψευτικη) γενικα εικονα, για να πηγαινει καλα και η μετοχη. Απο κει και περα, φυσικα και χαιρονται οι wannabe μετριοι creators οπως βλεπουμε και εδω σε καποια σχολια. Φιλικη συμβουλη, εαν δεν αντεχουν τη κριτικη, καλυτερα να το κλεισουν 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα