Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η youtuvle χρησιμοποιεί έξυπνο αλγόριθμο που το παίζει χαζός και εξαφανίζει 1/3 σχόλια όποτε θέλει εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια!

Ευχαριστούμε πάντως που επιτέλους μας το ανακοινώνουν με δυο σελίδες δικαιολογίες και ψέματα!

Αχ ποσο μου λείπουν οι BBS που θέλαμε και την ελευθερία του internet!

• Thanks 1
Δημοσ.

το ξέρω το έχω αλλα πάει το χέρι στο αρ του youtube

6 λεπτά πριν, korakios είπε

newpipe

το ξέρω το έχω αλλα πάει το χέρι στο ap του youtube 😂

Δημοσ.

Δηλαδή αν σχολιάσω στο κανάλι του Σαχλαμπαλίδη οτι προωθεί απατεώνες, και οτι ο ιδιος δουλεύει τον κόσμο, θα μου έρθει μνμ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, magictoboggan είπε

Που έχουμε φτάσει. Ο κόσμος πλέον θίγεται με το παραμικρό. Η "τοξικότητα" και τα "περίεργα" σχόλια είναι αυτά που σπάνε την καθημερινότητά και με αυτό τον τρόπο κάνουν άλλους να γελάνε και άλλους να κλαίνε. Όπως και να έχει με όλη αυτή την λογοκρισία όλα γίνονται βαρετά, μονότονα και όμοια. Δεν υπάρχει το "πείραγμα" και ο χαβαλές που γινόταν παλιά.

Σοβαρά το λες ή τρολάρεις; 

Με συγχωρείς που δε θέλω να διαβάζω τοξικές χριστοπαναγίες στα σχόλια ε. 

Και για να μην παρεξηγηθώ, επειδή το έχω αναφέρει και άλλου, είμαι ΥΠΕΡ της ελευθερίας του λόγου ΑΛΛΑ επίσης υπέρ του να πέφτει μήνυση όπως ακριβώς αν έρθεις μπροστά μου και με χριστοπαναγίζεις στο δρόμο, που εκεί (ατυχώς για εσένα) δεν είσαι ανώνυμος. 

Επειδη λοιπόν δεν μπορεί να υπάρξει καμία απολύτως συνέπεια προς αυτόν που με χριστοπαναγίζει στο internet και μου εύχεται καρκίνους, να βρω τη μάνα μου κρύα και όλα αυτά τα εμετικά  επειδή απλά ανέβασα στο Χ κανάλι μοθ ή προσωπικό προφίλ μου το οτιδήποτε εκείνος δεν συμφωνεί, λογοκρισία μέχρι να σβήσει ΤΟ ΚΑΝΤΙΛΙ του, να ηρεμήσουμε απτά καρκινώματα.

• Thanks 3
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Cre3p είπε

Η youtuvle χρησιμοποιεί έξυπνο αλγόριθμο που το παίζει χαζός και εξαφανίζει 1/3 σχόλια όποτε θέλει εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια!

Ευχαριστούμε πάντως που επιτέλους μας το ανακοινώνουν με δυο σελίδες δικαιολογίες και ψέματα!

Αχ ποσο μου λείπουν οι BBS που θέλαμε και την ελευθερία του internet!

Το BBS ανήκει σε κάποιον,
Μια ιστοσελίδα ανήκει σε κάποιον,
Μια εταιρεία ανήκει σε κάποιον,
Αυτός ο κάποιος κάνει ότι θέλει και ορίζει τους νόμους που θέλει, το γνωστό "my castle my rules", για τα λοιπά υπάρχουν τα δικαστήρια.

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

Το BBS ανήκει σε κάποιον,
Μια ιστοσελίδα ανήκει σε κάποιον,
Μια εταιρεία ανήκει σε κάποιον,
Αυτός ο κάποιος κάνει ότι θέλει και ορίζει τους νόμους που θέλει, το γνωστό "my castle my rules", για τα λοιπά υπάρχουν τα δικαστήρια.

ναι, θα πάω στον δικαστή γιατί μου σβήσαν το comment!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Cre3p είπε

ναι, θα πάω στον δικαστή γιατί μου σβήσαν το comment!

υπάρχει και το πλήκτρο "SKIP/NEXT" στο τηλεκοντρόλ σου η πας στο επόμενο βίντεο.. έτσι απλά γλυτώνεις και τα 1500€ δικαστήριο. Τόσο απλό :)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

Σοβαρά το λες ή τρολάρεις; 

Με συγχωρείς που δε θέλω να διαβάζω τοξικές χριστοπαναγίες στα σχόλια ε. 

Και για να μην παρεξηγηθώ, επειδή το έχω αναφέρει και άλλου, είμαι ΥΠΕΡ της ελευθερίας του λόγου ΑΛΛΑ επίσης υπέρ του να πέφτει μήνυση όπως ακριβώς αν έρθεις μπροστά μου και με χριστοπαναγίζεις στο δρόμο, που εκεί (ατυχώς για εσένα) δεν είσαι ανώνυμος. 

Επειδη λοιπόν δεν μπορεί να υπάρξει καμία απολύτως συνέπεια προς αυτόν που με χριστοπαναγίζει στο internet και μου εύχεται καρκίνους, να βρω τη μάνα μου κρύα και όλα αυτά τα εμετικά  επειδή απλά ανέβασα στο Χ κανάλι μοθ ή προσωπικό προφίλ μου το οτιδήποτε εκείνος δεν συμφωνεί, λογοκρισία μέχρι να σβήσει ΤΟ ΚΑΝΤΙΛΙ του, να ηρεμήσουμε απτά καρκινώματα.

Γιατί τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά; Τις λεξούλες φοβάσαι;

• Confused 2
Δημοσ.

Έχουμε περάσει τόσα πράγματα, έκρυψαν dislikes ένα σωρό πράγματα δεν ξέρω εγώ.. βιασμοί, παιδεραστίες, κιβωτούς, ξέπλυμα χρημάτων δωροδοκίες κ.α.
Δηλαδή ο κόσμος το 2022 ξύπνησε μετά τον κορονοϊό ξαναγεννήθηκε!
Πρωτοφανή γεγονότα καθημερνά πέφτουμε από τα σύννεφα.
Ήρθε και η ελευθερία του λόγου δεν θα υπάρχει κριτική μόνο θετικά σχόλια συμφωνώ κλτπ. και το κλασικό spam στα σχόλια τύπου ΒΟΤ repeat after me!

Το μόνο που λείπει στο τέλος είναι χορηγός «Amita Μotion ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑ με μαστούρα κ όλα καλά»

Δημοσ.

Ορίστε, να χώρος για startup. Η δημιουργία ενός social, που θα μπορεί ο καθένας να... εκτονώνεται, ανώνυμα, βρίζοντας για οτιδήποτε, οποιονδήποτε. Πόσους χρήστες άραγε να είχε σε ένα μήνα?! 😀

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...