Προς το περιεχόμενο

Αγορά σκούτερ 300 cc  (forza 300 vs xmax 300 vs sym cruisym 300 )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα μεταξύ των μοντέλων του τίτλου τι θα επιλέγατε υπέρ και κατα. Κατανάλωση συχνότητα σέρβις - χώρους.

Μιλάμε για μεταχειρισμένο με ματζετ μέχρι 5.500 

Forza 300 βρίζεις μεχρι Μόντελο 20 

Xmax με το ζόρι του 19'

cruisym πας σε καινούργιο αλλά ξέρω ότι έχει συχνότερα σέρβις και μικρές Ρόδες.

Η χρήση είναι δουλειά - σπίτι - 13χλ πήγαινελα.

Επεξ/σία από dvlsakos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, dvlsakos είπε

Η χρήση είναι δουλειά - σπίτι - 13χλ πήγαινελα.

Γιατί τόσο μεγάλο σκούτερ σε κυβικά για τόσο λίγα χλμ ; 
Το αναφέρω γιατί αγόρασα το sym st200 καινούργιο πριν 2 χρόνια και καθημερινά τρέχει 50 χλμ πάνω κάτω και δεν έχει κάνει κιχ , κατανάλωση 3 λίτρα στα εκατό μέσα στην κίνηση και τελική κοντά στα 120 χλμ. Μεγάλοι τροχοί , καλός χώρος για πράγματα κάτω από την σέλα , άνετος χώρος για δικάβαλο , ίσιο πάτωμα για να βάλεις κάτι, ανεφοδιασμός χωρίς να ανοίγεις σέλες , πλαινό στάντ στον στανταρ εξοπλισμό και βαλίτσα με το μάστερ κλειδί στην τιμή.
Για μένα το καλύτερο vfm σκούτερ σε αυτή την κατηγορία με μόνο μικρό παράπονο την σχετικά μαλακή πίσω ανάρτηση.
Ακόμα και τα λάστιχά του -που τα φοβόμουν πως θα είναι για πέταμα με το που το κυκλοφορήσω- ήταν μια χαρά.

Επεξ/σία από catmaster
Δημοσ.
2 ώρες πριν, CoffeeDrink10 είπε

Για να μην τρώς ξερό ψωμάκι

Αλλά να τρώς κρέας και τυράκι

Να πάρεις Yamaha σκουτεράκι

Φοβερό επιχείρημα

Έχω πολλά επιχειρήματα αλλά μερικές φορές τα πολλά λόγια είναι φτώχεια 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει κιόλας με λίγα λόγια αυτό που είπα πιο επάνω 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thanos (Earth -616) είπε

Γιατί όχι να δεις κάτι σε Sym Citycom 300i (αφού πας για μεταχειρώ έτσι κι αλλιώς) και να σου μείνουν και 2,5k τουλάχιστον να τα φας σε βόλτες (ή ό,τι άλλο θες)??

ειναι σωστο σκεπτικο αλλα δεν μπορω να πω οτι με τρελαινει , κατι μου αρεσει κατι με χαλαει στο συγκεκριμενο ανεκαθεν.

1 ώρα πριν, catmaster είπε

Γιατί τόσο μεγάλο σκούτερ σε κυβικά για τόσο λίγα χλμ ; 
Το αναφέρω γιατί αγόρασα το sym st200 καινούργιο πριν 2 χρόνια και καθημερινά τρέχει 50 χλμ πάνω κάτω και δεν έχει κάνει κιχ , κατανάλωση 3 λίτρα στα εκατό μέσα στην κίνηση και τελική κοντά στα 120 χλμ. Μεγάλοι τροχοί , καλός χώρος για πράγματα κάτω από την σέλα , άνετος χώρος για δικάβαλο , ίσιο πάτωμα για να βάλεις κάτι, ανεφοδιασμός χωρίς να ανοίγεις σέλες , πλαινό στάντ στον στανταρ εξοπλισμό και βαλίτσα με το μάστερ κλειδί στην τιμή.
Για μένα το καλύτερο vfm σκούτερ σε αυτή την κατηγορία με μόνο μικρό παράπονο την σχετικά μαλακή πίσω ανάρτηση.
Ακόμα και τα λάστιχά του -που τα φοβόμουν πως θα είναι για πέταμα με το που το κυκλοφορήσω- ήταν μια χαρά.

Να σου πω την αληθεια εχω ενα sym 200ρι πιο παλιο μοντελο , ικανοποιημενος ειμαι απο θεμα κυβικων και με καλυπτει για τις αποστασεις που κανω απλα θελω να κανω μια αναβαθμιση και ελεγα να ανεβω λιγο.  αλλιως μπορει να κοιταγα και για 125 στα μοντελα που ειπα αλλα θεωρω οτι θα ζοριζεται.

4 ώρες πριν, Tasos19s είπε

Πάρε Honda να φας ψωμακι

4 ώρες πριν, CoffeeDrink10 είπε

Για να μην τρώς ξερό ψωμάκι

Αλλά να τρώς κρέας και τυράκι

Να πάρεις Yamaha σκουτεράκι

Φοβερό επιχείρημα

Σιγουρα και τα δυο ειναι πολυ ποιοτικα και εξισου ομορφα . απο εμφανιση με κερδιζει το xmax , απο συντήρηση το forza που διαβασα οτι κανει μεγαλο σερβις στα 24.000 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dvlsakos είπε

ειναι σωστο σκεπτικο αλλα δεν μπορω να πω οτι με τρελαινει , κατι μου αρεσει κατι με χαλαει στο συγκεκριμενο ανεκαθεν.

Να σου πω την αληθεια εχω ενα sym 200ρι πιο παλιο μοντελο , ικανοποιημενος ειμαι απο θεμα κυβικων και με καλυπτει για τις αποστασεις που κανω απλα θελω να κανω μια αναβαθμιση και ελεγα να ανεβω λιγο.  αλλιως μπορει να κοιταγα και για 125 στα μοντελα που ειπα αλλα θεωρω οτι θα ζοριζεται.

Σιγουρα και τα δυο ειναι πολυ ποιοτικα και εξισου ομορφα . απο εμφανιση με κερδιζει το xmax , απο συντήρηση το forza που διαβασα οτι κανει μεγαλο σερβις στα 24.000 

Και παραπάνω από 24.000…

Καθε 12.000 αλλάζει λάδια και φίλτρο μόνο 

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Tasos19s είπε

Και παραπάνω από 24.000…

Καθε 12.000 αλλάζει λάδια και φίλτρο μόνο 

καθε 12.000 η καθε 6.000 λαδια ? 

7 ώρες πριν, Keosen είπε

Πλησιαζω τα 200.000 με 300SYM F4

Μονο τα προγραμματισμενα services, 0 ζημιες.
Πιο VFM πεθαινεις.

ειναι vfm σιγουρα αλλα και εκει εχουνε ανεβασει τιμες πλεον και επισης μεγαλο σερβις με ιμαντα καθε 12- 15.000 ?  με τα 24.000 της honda πχ κανεις μεγαλυτη αποσβεση νομιζω μελλοντικα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...