Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν κάνει άλλο λογαριασμό, στον παλιό θα έχει πρόσβαση μόνο αν κάνει share play (για saves κτλ). Ωστόσο, έχει ήδη ενεργή συνδρομή για ακόμα 3.5 μήνες. Οπότε το να κάνει νέο λογαριασμό απλά για να εκμεταλλευτεί την προσφορά των 30 ευρω, το θεωρώ χαζό γιατί θα έχει παράλληλη συνδρομή. Αν βάλει τώρα, θα χασει 7.5 ευρώ (εφου έχει ήδη συνδρομή). Οπότε, καλύτερα να βάλει 10 ευρώ τον Μάρτιο και απλά να ξανά βάλει plus στο βασικό account. 

Οκ, έχω και ένα προσωπικό κόλλημα όπου δεν τρέχω να εκμεταλλευτώ προσφορές για τόσο μικρή διαφορά, και να χάσω το οποίο progress έχω στον λογαριασμό (είτε psn, είτε νετφλιξ, είτε Spotify) 

Ααααα. Με το "νέα συνδρομή" δεν κατάλαβα ότι εννοουεε νέο account. Έτσι ναι προφανώς κ θα τα χάσει ότι είχε ο παλιός.

• Like 1
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις αγόρασα την απλή essential με 29.99€.Εβαζα Plus συνεχόμενα πολλά χρόνια, απο εποχή PS3.Η προσφορά είναι πολύ καλή, η καλύτερη ήταν νομίζω στα 35€ πρίν 2-3 χρόνια σε BF και έπειτα στα 45€, είχαμε κάνει stock τότε οι περισσότεροι 2-3 χρόνια.

Είχα να βάλω Plus κάπου 1.5 χρόνο, γιατί έχω παρατήσει το online, οπότε κάποια παιχνίδια τα έχασα.Τσέκαρα ποιά παιχνίδια είχαν δώσει όλο αυτό το διάστημα, ελάχιστα είναι καλά.

Εχω ήδη κάποια που δεν τα έχω παίξει καν.Αν μέσα σε αυτό τον χρόνο δώσει 2-3 καλά παιχνίδια, αξίζει η συνδρομή σε αυτή την τιμή.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι φάση τώρα μας κοροιδεύουν; μόλις σήμερα έφτασε το Playstation μου, κάνω ολοκαίνουριο λογαριασμό Playstation-Plus και ενώ διαφημίζουν ότι έχει 50% για νέα μέλη δεν μου εμφανίζει τις μειωμένες τιμές. Πρώτη φορά συναντάω τέτοιο πρόβλημα με τόσο μεγάλη εταιρία. άμα είναι να κάνουν προσοφορές ας τις κάνουν σωστά τουλάχιστον.

image.png.e327d5ee760597967e0e91828425c42c.png

image.png.0bec77162068ca9de6f9924cc10e1036.png

Επεξ/σία από Fabbyyy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα μου έβγαλε κ μένα την προσφορά. Πάω να πληρώσω 8μως κ δεν περνάει. Something went wrong βγαζει. Ουτε από κονσόλα ούτε από το app. Τα στοιχεία της κάρτας είναι σωστά. Έχει συμβεί σε άλλον?

Επεξ/σία από ilias78
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilias78 είπε

Σήμερα μου έβγαλε κ μένα την προσφορά. Πάω να πληρώσω 8μως κ δεν περνάει. Something went wrong βγαζει. Ουτε από κονσόλα ούτε από το app. Τα στοιχεία της κάρτας είναι σωστά. Έχει συμβεί σε άλλον?

Ξεκόλλησε 

Δημοσ.
Στις 18/12/2022 στις 1:03 ΜΜ, Boubis1411 είπε

Το έβαλα στον κουνιάδο χτες 120 το ετήσιο, δεν έβγαλε έκπτωση αλλά Οκ αξίζει. Εγώ περιμένω να λήξει σε ps 5 μπας και μου βγάλει προσφορά...είμαι ήδη ένα χρόνο συνδρομητής. 

Κι εγώ αντίστοιχα περιμένω σε 10 μέρες να μου λήξει μπας και μου βγάλει κάτι, αλλά νομίζω είναι ευσεβής πόθος, ειδικά αν θες να κρατήσεις το account σου και να μη φτιάξεις καινούριο...

Δημοσ.

Εμένα λήγει σε ένα μήνα περίπου το plus και επιτέλους μου έβγαλε την προσφορά. Μια χαρά μου έκατσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα κι εγώ να πληρώσω συνδρομή στη Sony μετά από 2 χρόνια...Something went wrong και στη κονσόλα και στο κινητό...Ευτυχώς που έχουμε και 1 μηνα game pass στο Series X να βγάλουμε τις γιορτές.

Επεξ/σία από Niko Bellic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι για χρόνια στο plus πλέον  Essential. 

Μου προσφέρει το extra με 12.81 και το premium με 19.21 για τις υπόλοιπες 166 ημέρες που μένει μέχρι να λήξει η συνδρομή του Essential που έχω. 

Αξίζει; 

Μετά πόσο θα στοιχίζει το extra η το premium για 12μηνες ανανεώσεις; 

Ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από miltostammy
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, miltostammy είπε

Είμαι για χρόνια στο plus πλέον  Essential. 

Μου προσφέρει το extra με 12.81 και το premium με 19.21 για τις υπόλοιπες 166 ημέρες που μένει μέχρι να λήξει η συνδρομή του Essential που έχω. 

Αξίζει; 

Μετά πόσο θα στοιχίζει το extra η το premium για 12μηνες ανανεώσεις; 

Ευχαριστώ. 

Extra ναι, premium όχι

Δημοσ.

Να κάνω καποιες άσχετες ερωτήσεις;

Έβαλα πρώτη φορά το ps plus και θα ήθελα να μην ανανεώνει αυτόματα τη συνδρομή μόλις λήξει η υπάρχουσα. Για να το κανω αυτό πάω στο "cancel subscription " ;

Θα συνεχίσω να έχω τη συνδρομή αν το κάνω; Θα μπορώ να παίρνω τα δωρεάν παιχνίδια κάθε μηνα μέχρι να λήξει η συνδρομή  ή θα μου ακυρώσει τελείως την αγορά της που μόλις έκανα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...