fakiris31 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Εμένα είναι ληγμένη αλλά δεν μου το δίνει
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Οσοι γραφετε, διαβαστε πρωτα τα λιγοστα σχολια, μην γεμιζουμε με τα ιδια και τα ιδια. Κοιταξτε μονο οσοι ειστε κοντα στην ληξη ή εληξε προσφατα. Πχ 10-15-20 ημερες ας πουμε, οχι πριν 3-4 μηνες. Απαντηστε σε αυτο.
screaming_trees Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Εγω εχω essential και μου βγάζει προσφορά να ανέβω tier με 30% έκπτωση. Ειχα κανει ανανέωση τον προηγούμενο μήνα
fakiris31 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Σε mail που ρώτησα την σονυ μου είπε είναι για όποιον δεν είχε ποτέ την υπηρεσία κάτι που λογικά δεν ισχύει διαβάζοντας τα μηνύματα εδώ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, fakiris31 είπε Σε mail που ρώτησα την σονυ μου είπε είναι για όποιον δεν είχε ποτέ την υπηρεσία κάτι που λογικά δεν ισχύει διαβάζοντας τα μηνύματα εδώ. Διαβαζοντας τα σχολια λογικα ισχυει. Και ισως και για οσους εληξε προσφατα ή ληγει συντομα. Εσυ δηλαδη δεν εχεις παρει ποτε και δεν στο δινει; Δεν το εχει γραψει αλλος αυτο για την ωρα.
Eddy_Gordo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγω έβαζα πάντα μηνιαία (σταμάτησα την ετήσια όταν έκανε αύξηση τιμής και έκοψε τα παιχνίδια σε ps3 & psvita) αφού είχα δει τα παιχνίδια του επόμενου μήνα, εχω να βάλω από Οκτώβριο όπου πέτυχα την τελεια αλλαγή (διοτι τα παιχνίδια του μήνα μπαίνουν την πρώτη Τρίτη του κάθε μηνα) οποτε πήρα Σεπτέμβρη Οκτώβρη και Νοέμβρη. Οπότε εχω τουλάχιστον 40 μερες που δεν εχω και μου το εμφάνισε στην εφαρμογή. Η προσφορά σε όσους το εμφανίζει ισχύει μέχρι 20 Δεκεμβρίου. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από Eddy_Gordo
CarbonFibre Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Η δική μου essential έληγε σε 1μιση χρόνο και μου βγάζει την έκπτωση. Δοκιμάστε να κάνετε ακύρωση της αυτόματης ανανέωσης συνδρομής να δείτε μήπως παίζει ρόλο αυτό.
fakiris31 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Διαβαζοντας τα σχολια λογικα ισχυει. Και ισως και για οσους εληξε προσφατα ή ληγει συντομα. Εσυ δηλαδη δεν εχεις παρει ποτε και δεν στο δινει; Δεν το εχει γραψει αλλος αυτο για την ωρα. Εμένα έληξε περίπου όταν μπήκανε τα νέα πακέτα. Μέχρι τότε έβαζα αρκετά χρόνια .Από τότε δεν ανανέωσα πάλι είχα πάρει σε κάποια φάση το 7 days trial. Ίσως να φταίει αυτό
Tecton Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Από τα σχόλια βλέπω ότι είναι πολύ μπερδεμένη προσφορά. Η συνδρομή μου έληξε 31/08/2022 και δεν βλέπω να την δικαιούμαι.
fakiris31 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Tecton είπε Από τα σχόλια βλέπω ότι είναι πολύ μπερδεμένη προσφορά. Η συνδρομή μου έληξε 31/08/2022 και δεν βλέπω να την δικαιούμαι. Είχες βάλει trial από τότε; Αν όχι θα φταίει ότι έχει καιρό που μας έχει λήξει
Tsarts.st Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Εμένα έληξε 12 του μήνα ( προχθές). Μπήκα χθες κ η προσφορά ισχύει κανονικά.
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Επιβεβαιωνεις λοιπον το προσφατα ληγμενο.
Tecton Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, fakiris31 είπε Είχες βάλει trial από τότε; Αν όχι θα φταίει ότι έχει καιρό που μας έχει λήξει Όχι δεν είχα βάλει, γενικά ποτέ δεν είχα δοκιμάσει trial. Μάλλον θα πρέπει να έχει λήξει πρόσφατα η συνδρομή για να το δικαιούσαι αλλά στην σελίδα τους δεν είναι ξεκάθαρο "Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2022. Δεν είναι διαθέσιμη σε ενεργούς συνδρομητές PlayStation®Plus. Η βιβλιοθήκη παιχνιδιών διαφέρει ανά χρονική περίοδο, χώρα/περιοχή και πρόγραμμα. Το PS Plus υπόκειται σε επαναλαμβανόμενη χρέωση συνδρομής, η οποία χρεώνεται αυτόματα μέχρις ότου ακυρωθεί."
gdal73 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόλις έκανα αναβάθμιση του υπόλοιπου της essential συνδομής μου σε premium με 30% έκπτωση. Περιέργως στο PS5 χθες που κοίταξα δεν υπήρχε κάποια προσφορά, σήμερα μου την έβγαλε κανονικά στο browser. Θα ξανασχοληθώ με τη συνδρομή στο PSN 6/2024 πλέον... Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από gdal73
fakiris31 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Tecton είπε Όχι δεν είχα βάλει, γενικά ποτέ δεν είχα δοκιμάσει trial. Μάλλον θα πρέπει να έχει λήξει πρόσφατα η συνδρομή για να το δικαιούσαι αλλά στην σελίδα τους δεν είναι ξεκάθαρο "Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2022. Δεν είναι διαθέσιμη σε ενεργούς συνδρομητές PlayStation®Plus. Η βιβλιοθήκη παιχνιδιών διαφέρει ανά χρονική περίοδο, χώρα/περιοχή και πρόγραμμα. Το PS Plus υπόκειται σε επαναλαμβανόμενη χρέωση συνδρομής, η οποία χρεώνεται αυτόματα μέχρις ότου ακυρωθεί." Καθόλου ξεκάθαρο εδώ σε mail μου είπαν ότι το δικαιούται μόνο οποίος δεν είχε ποτέ ps plus
Προτεινόμενες αναρτήσεις