Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα ένα πολυμηχάνημα HP, το οποίο δεν έχει κάποιες λειτουργείες που χρειάζομαι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αιτηθώ την αλλαγή του.

Όταν το πήγα στο κατάστημα για αλλαγή, μου είπανε πως από τη στιγμή που έχουν μπει τα μελάνια στο πολυμηχάνημα, δεν μπορούν να μου το αλλάξουν με άλλο.

Δεν είχαν περάσει ούτε 24 ώρες από την αγορά, ούτε έχει γίνει κάποια εκτύπωση, για την ιστορία.

Όσο και αν έχω ψάξει στην ιστοσελίδα του καταστήματος που έκανα την αγορά, δεν αναφέρει πουθενά την πολιτική μη αλλαγής πολυμηχανήματος σε περίπτωση που τα μελάνια τοποθετηθούν στη συσκευή. Ούτε και στα φυλλάδια της συσκευής αναφέρεται κάτι.

Από το τηλεφωνικό τμήμα του καταστήματος που έκανα την αγορά, όταν τους κάλεσα ξανά μετά την άρνηση της αλλαγής, υπάρχουν υπάλληλοι που λένε πως γίνεται η αλλαγή και υπάλληλοι που λένε πως δεν γίνεται.

Επειδή με έχουν μπαλάκι και ο καθένας λέει κάτι διαφορετικό, κάθε φορά που τους καλώ τηλεφωνικά, γνωρίζεται τι ισχύει για τις αλλαγές πολυμηχανήματος;

Επεξ/σία από Tyxaios0
Δημοσ.

Λογικά για όλα τα προϊόντα θα γράφει στους όρους ότι το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση και με μελάνια που έχουν ανοιχθεί και χρησιμοποιηθεί έστω μία φορά δεν μπορεί να γίνει αυτό.

Δημοσ.

Μου λέγανε διαφορετικά πράγματα στο τηλέφωνο, γιαυτό το έψαξα λίγο παραπάνω, μήπως υπήρχε τρόπος να κάνω την αλλαγή.

Μίλησα με υπεύθυνο και έβγαλα άκρη.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tyxaios0 είπε

Μου λέγανε διαφορετικά πράγματα στο τηλέφωνο, γιαυτό το έψαξα λίγο παραπάνω, μήπως υπήρχε τρόπος να κάνω την αλλαγή.

Μίλησα με υπεύθυνο και έβγαλα άκρη.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Επειδή το μηχάνημα, θεωρητικά γίνεται "άχρηστο" αν μπουν μελάνια μέσα και δεν μπορεί να πουληθεί ως καινούργιο. Θες να μας πεις και σε εμάς που κατέληξες με το κατάστημα ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...