bill2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας Σήμερα άνοιξα λογαριασμό στην πειρεως και μου βάλανε το άνω συμβόλαιο σαν υποχρεωτικό για το άνοιγμα του λογαριασμού 25 ευρώ έκανε και ήταν κάθετη η υπάλληλος ότι δεν γίνεται να μην γίνει
Allan-Wake Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 τελος το τζαμπα ελληνα ηρθε η ωρα να πληρωσεις για τραπεζικες υπηρεσιες
Λύση bill2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Λύση Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Άλλο τραπεζικές υπηρεσίες και άλλο ασφαλιστήριο συμβόλαιο Αν μου έλεγε ότι κοστίζει η καρτα η το ebanking οκ δεκτό Κάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών θα γίνει ακύρωση του ασφαληστηρίου
dkmaster Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Το ίδιο έγινε και στους γονείς μου πριν μήνες και τους είπαν να κάνουν ακύρωση μετά το άνοιγμα του λογαριασμού.
jkoukos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Είναι παράνομο να επιβάλουν ασφαλιστήρια συμβόλαια σε άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών. Δεν φταίνε οι υπάλληλοι, αφού τους θέτουν στόχους τα τελευταία χρόνια με την κρίση που πρέπει να τους πιάνουν, όσο παράλογοι και αν είναι. Ζητώντας να σου δώσουν τον κανονισμό που αναφέρεται η υποχρεωτικότητα, τα μασάνε και εν τέλη υπαναχωρούν στην απαίτηση. 1
bill2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να ανοίξει ηλεκτρονικά όπως στης υπόλοιπες τράπεζες
PharmChem Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Αν και καθυστερημένη απάντηση κατά 1 μήνα και... Πλέον γίνεται να ανοίξεις πρώτο λογαριασμό και στην Πειραιώς ηλεκτρονικά, χωρίς να πας σε κατάστημα. Η υπηρεσία λέγεται digital onboarding. (link: https://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Trapezikes-Ypiresies/e-Banking/yphresia-digital-customer-onboarding) Αν δεν κάνω λάθος πλέον δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσεις συνεργασία με όλες τις συστημικές τράπεζες χωρίς να πρέπει να τρέχεις σε κατάστημα, ηλεκτρονικά (άγνωστο αν και πότε θα δούμε αντίστοιχη υπηρεσία και από άλλες τράπεζες, λχ Attica). Φαντάζομαι ότι αν κάποιος ανοίξει λογαριασμό (πρώτο) ηλεκτρονικά, εκτός από την ταλαιπωρία και τις "υποχρεωτικές" ασφάλειες (και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο...) λογικά θα γλιτώνεις και την προμήθεια 5€ που πληρώνεις αν ανοίξεις το e-banking από το κατάστημα.
bill2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα Πρέπει τώρα να το βγάλανε γιατί το Δεκέμβριο δε μου το εμφάνιζε στο winbank που είχα κατεβάσει
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) δουλευει σε κανεναν ? γιατι μετα το gov.gr που θα πρεπει να σε επιστρεψει στην εφαρμογη ... δεν κανει τιποτα . Edit : προχωρησε αλλα αργησε παρα πολυ Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από NeCrOmAnCeR19
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα