Προς το περιεχόμενο

ERGO SECURE WALLET

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από bill2015,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας 

Σήμερα άνοιξα λογαριασμό στην πειρεως και μου βάλανε το άνω συμβόλαιο σαν υποχρεωτικό για το άνοιγμα του λογαριασμού 

25 ευρώ έκανε και ήταν κάθετη η υπάλληλος ότι δεν γίνεται να μην γίνει 

• Λύση
Δημοσ.

Άλλο τραπεζικές υπηρεσίες και άλλο ασφαλιστήριο συμβόλαιο 

Αν μου έλεγε ότι κοστίζει η καρτα η το ebanking οκ δεκτό 

Κάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών θα γίνει ακύρωση του ασφαληστηρίου 

Δημοσ.

Είναι παράνομο να επιβάλουν ασφαλιστήρια συμβόλαια σε άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών. Δεν φταίνε οι υπάλληλοι, αφού τους θέτουν στόχους τα τελευταία χρόνια με την κρίση που πρέπει να τους πιάνουν, όσο παράλογοι και αν είναι. Ζητώντας να σου δώσουν τον κανονισμό που αναφέρεται η υποχρεωτικότητα, τα μασάνε και εν τέλη υπαναχωρούν στην απαίτηση.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αν και καθυστερημένη απάντηση κατά 1 μήνα και...

Πλέον γίνεται να ανοίξεις πρώτο λογαριασμό και στην Πειραιώς ηλεκτρονικά, χωρίς να πας σε κατάστημα. Η υπηρεσία λέγεται digital onboarding. (link: https://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Trapezikes-Ypiresies/e-Banking/yphresia-digital-customer-onboarding)

Αν δεν κάνω λάθος πλέον δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσεις συνεργασία με όλες τις συστημικές τράπεζες χωρίς να πρέπει να τρέχεις σε κατάστημα, ηλεκτρονικά (άγνωστο αν και πότε θα δούμε αντίστοιχη υπηρεσία και από άλλες τράπεζες, λχ Attica).

Φαντάζομαι ότι αν κάποιος ανοίξει λογαριασμό (πρώτο) ηλεκτρονικά, εκτός από την ταλαιπωρία και τις "υποχρεωτικές" ασφάλειες (και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο...) λογικά θα γλιτώνεις και την προμήθεια 5€ που πληρώνεις αν ανοίξεις το e-banking από το κατάστημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δουλευει σε κανεναν ? γιατι μετα το gov.gr που θα πρεπει να σε επιστρεψει στην εφαρμογη ... δεν κανει τιποτα .

Edit :

προχωρησε αλλα αργησε παρα πολυ 

Επεξ/σία από NeCrOmAnCeR19

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...