Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, axilleaslarisa είπε

Standard και Ultimate 

Νομίζω η ultimate απλώς δίνει παραπάνω bonus στο online fifa ultimate team mode. Δηλαδή σαν παιχνίδι πρέπει να είναι ακριβώς τα ίδια, ας με διορθώσει κάποιος αν δεν ισχύει αυτό.

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες, γνωρίζει κανείς αν γίνεται να πάρουμε trial EA play access στο PS και να αγορασουμε το παιχνίδι ακόμα φθηνότερα; Από 24ευρώ πάει 21κάτι.

Δημοσ.

Για να απαντήσω σε όλους μαζί όσον αφορά το θέμα της τιμής, όταν είχε ανέβει το θέμα και νομίζω και την επομένη μέρα νωρίς που το πήρε και φίλος μου η τιμή για Xbox Series X ήταν 15,99€ και για Xbox One 13,99€.

Και για του λόγου το αληθές από το ιστορικό παραγγελιών μου το παρακάτω screenshot.

image.png.5367b6a7b6231d879423375c7dbd9be7.png

Προφανώς τώρα έχει αλλάξει η τιμή σε 23,99€ και 20,99€ για Series X και One αντίστοιχα απ'ότι γράφετε εδώ για αγορά μέσα από το Fifa 22, αλλά και πάλι για μένα παραμένει προσφορά μιας και απευθείας από το store του Xbox κοστίζει 39,99€ και 34,99€ αντίστοιχα με το 50% που τρέχει τώρα.

Αντίστοιχες τιμές έχει απ'οτι έχει γραφτεί και για PS5 (23,99€) και PS4(20,99€) με μια έξτρα έκπτωση 10% αν κάποιος έχει EA Play ή ξεκινήσει trial.

Δυστυχώς δεν μπορώ να επεξεργαστώ το 1ο ποστ ή τον τίτλο οπότε ας το κάνει κάποιος mod αν μπορεί.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, greatony είπε

Για να απαντήσω σε όλους μαζί όσον αφορά το θέμα της τιμής, όταν είχε ανέβει το θέμα και νομίζω και την επομένη μέρα νωρίς που το πήρε και φίλος μου η τιμή για Xbox Series X ήταν 15,99€ και για Xbox One 13,99€.

Και για του λόγου το αληθές από το ιστορικό παραγγελιών μου το παρακάτω screenshot.

image.png.5367b6a7b6231d879423375c7dbd9be7.png

Προφανώς τώρα έχει αλλάξει η τιμή σε 23,99€ και 20,99€ για Series X και One αντίστοιχα απ'ότι γράφετε εδώ για αγορά μέσα από το Fifa 22, αλλά και πάλι για μένα παραμένει προσφορά μιας και απευθείας από το store του Xbox κοστίζει 39,99€ και 34,99€ αντίστοιχα με το 50% που τρέχει τώρα.

Αντίστοιχες τιμές έχει απ'οτι έχει γραφτεί και για PS5 (23,99€) και PS4(20,99€) με μια έξτρα έκπτωση 10% αν κάποιος έχει EA Play ή ξεκινήσει trial.

Δυστυχώς δεν μπορώ να επεξεργαστώ το 1ο ποστ ή τον τίτλο οπότε ας το κάνει κάποιος mod αν μπορεί.

Προσπάθησα την ίδια μέρα που ανέβηκε το post και η τιμή ήταν 23.99 για series S με ultimate game pass. Δεν ξέρω γιατί σε κάποιους έκανε μεγαλύτερη έκπτωση αλλά δεν είναι ότι ανέβηκε μετά η τιμή.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, s2117 είπε

Αν πάρουμε την έκδοση ps5, παίζει κ στο ps4 ?

Όχι

Το λέει ξεκάθαρα στο πρώτο μήνυμα.

Αναφορά σε κείμενο

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Φροντίστε να έχετε κατεβάσει την έκδοση του Fifa 22 που αντιστοιχεί στην κονσόλα σας γιατί με την παρακάτω διαδικασία το Fifa 23 θα είναι για την ίδια πλατφόρμα. 

Αν όμως το πάρεις για ps4 θα μπορείς να το παίξεις και στο ps5 απλά ΔΕΝ θα είναι η έκδοση του ps5 με ότι σημαίνει αυτό..

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...