Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Τελικά πόσο βγαίνει σε xbox series ?

Εμένα πάντως που κοίταξα την τιμή πριν 5 λεπτά για να σου απαντήσω, το δείχνει 23,99 από Series X με Ultimate συνδρομή.

Το κατεβάζω(FIFA 22) και στο PS5 με ΕΑ συνδρομή, γιατί το είχα διαγράψει για να αδειάσει λίγο ο χώρος στον ssd του ps5 να κοιτάξω και εκεί πόσο το βγάζει.

Στο PS4 και στο XONE S, βαριέμαι να το κατεβάζω πάλι.. λογικά ίδιες τιμές θα είναι με ότι μου δείξει στις νέες κονσόλες..

Επεξ/σία από ChrisAce
Δημοσ.
Στις 14/12/2022 στις 8:17 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

Thanks TS. Με 15.99 το χτύπησα για Series X/S. 😎

Μέσω κάποιου VPN ? Γιατί εμένα μου ζητάει 23.99 για series S και ultimate game pass 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Konsmal είπε

Μέσω κάποιου VPN ? Γιατί εμένα μου ζητάει 23.99 για series S και ultimate game pass 

Όχι, μέσα απο το interface του παιχνιδιού το αγόρασα, ακριβώς όπως κι εσύ, Series S και Ultimate. Και πλήρωσα με Ελληνική κάρτα. Δε ξέρω γιατί σας βγάζει αυτή την τιμή, και ο νηματοθέτης πάντως για 15.99 έγραφε...

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Όχι, μέσα απο το interface του παιχνιδιού το αγόρασα, ακριβώς όπως κι εσύ, Series S και Ultimate. Και πλήρωσα με Ελληνική κάρτα. Δε ξέρω γιατί σας βγάζει αυτή την τιμή, και ο νηματοθέτης πάντως για 15.99 έγραφε...

Όλα Ελληνικά και εδώ και acc/ultimate/κάρτα.. και σε φίλους βγάζει το ίδιο ποσό, 23,99 δηλαδή.

Μάλλον σε εσάς τους 2-3 που συζητάτε σε αυτό το θέμα βγάζει άλλο ποσό για κάποιο λόγο. 🙄

Οι πιο πολλοί στο θέμα μας λένε για 23,99 από ότι είδα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ChrisAce είπε

Το κατεβάζω(FIFA 22) και στο PS5 με ΕΑ συνδρομή, γιατί το είχα διαγράψει για να αδειάσει λίγο ο χώρος στον ssd του ps5 να κοιτάξω και εκεί πόσο το βγάζει.

21.59 για το PS5 με EA συνδρομή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει με EA play trial να το πάρουμε και εμείς 21.59 μέσα από το fifa 22 menu για PS5;

Εχω μπερδευτει και δεν εχω αποφασισει αν το παρω σε PS5 η PC :P
Πήγαινα για PC, έσκασε η φαση με τη Πειραιως, μπέρδεμα.

Επεξ/σία από chocorello
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γράφει στον τίτλο για xbox 15,99€ ενώ και σε εμένα το βγάζει 23+€?

Επεξ/σία από pankostas
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, axilleaslarisa είπε

καλησπέρα το standart εχει online παιχνιδι?

ναι κανονικά, αρκεί να έχεις ενεργοποιημένο ps plus (PS) ή xbox live (Xbox).

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, chocorello είπε

ναι κανονικά, αρκεί να έχεις ενεργοποιημένο ps plus (PS) ή xbox live (Xbox).

για PC το θέλω....γενικά ποιες άλλες διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στις 2 εκδόσεις ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, axilleaslarisa είπε

για PC το θέλω....γενικά ποιες άλλες διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στις 2 εκδόσεις ?

Για PC δε χρειαζεται κάποια επιπλέον υπηρεσία, για ποιες 2 εκδόσεις ρωτάς;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...