Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Poison6 είπε

image.png.68ebc4b42723ff85488fe150cb927b66.png

Ευχαριστώ για την διευκρίνιση αλλα κάνει το ιδιο για μένα 😕  ( για υφιστάμενο λογαριασμό origin/ea )

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το VPN που χρησιμοποιείς εγώ έχω windscribe επίσης δεν αγόρασα το FIFA αλλά το battlefield που δεν νομίζω να έχει σημασία καθώς η διαδικασία προχωρήσε κανονικά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Pcgamer999 είπε

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το VPN που χρησιμοποιείς εγώ έχω windscribe επίσης δεν αγόρασα το FIFA αλλά το battlefield που δεν νομίζω να έχει σημασία καθώς η διαδικασία προχωρήσε κανονικά.

Ούτε εμένα μου δούλεψε...

Δημοσ.

Το πήρα με 27.99€ για PC και το έκανα μέσα σε μια ώρα refund. Τι σκατα έχουν κάνει; Πραγματικά. Unplayable. Max 35 fps είχα όταν στο fifa 22 ειχα 100+ με όλα ultra σε 2Κ ανάλυση. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Aggeluska είπε

Το πήρα με 27.99€ για PC και το έκανα μέσα σε μια ώρα refund. Τι σκατα έχουν κάνει; Πραγματικά. Unplayable. Max 35 fps είχα όταν στο fifa 22 ειχα 100+ με όλα ultra σε 2Κ ανάλυση. 

Refund πως κατάφερες να κάνεις; 

Δημοσ.
1 hour ago, stapd_21 said:

Refund πως κατάφερες να κάνεις; 

Μπαίνεις από έναν browser στον λογαριασμό σου στην ΕΑ, πας accounts > order history και εκεί θα δεις την αγοράσουν και έχει επιλογή refund. Πρέπει να γίνει μέσα σε 24 ωρες

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

Μπαίνεις από έναν browser στον λογαριασμό σου στην ΕΑ, πας accounts > order history και εκεί θα δεις την αγοράσουν και έχει επιλογή refund. Πρέπει να γίνει μέσα σε 24 ωρες

Η αγορά έγινε από τη microsoft και εκεί δεν έχει σαφείς οδηγίες για την ακύρωση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greatony είπε

Δες εδώ πληροφορίες για ακύρωση. https://support.xbox.com/el-GR/help/subscriptions-billing/buy-games-apps/refund-orders

Ναι το είδα, απλά δεν είναι τόσο straightforward οσο της ea και δεν είναι και σίγουρο πως θα τη δεχτούν. όπως και να έχει, ευχαριστώ.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Aggeluska είπε

Τόσα χρόνια στο PC ήταν η PS4 έκδοση του παιχνιδιού, από φέτος είναι η PS5.
Εκτός αυτού όντως έχει γίνει κακή δουλειά και για να πετύχεις το μέγιστο θέλει να κάνεις κόλπα με ρυθμίσεις.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, @ngelos είπε

Ούτε εμένα μου δούλεψε...

Ούτε σε εμένα πέρασε. Κατάφερε κανείς να το αγοράσει στα 14 ευρώ μέσω vpn; Και εγώ με windscribe free εκδοση δοκίμασα με τοποθεσία τουρκία. Μήπως να δοκιμάσουμε κάποιο άλλο vpn; 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, oraiustepe είπε

Ούτε σε εμένα πέρασε. Κατάφερε κανείς να το αγοράσει στα 14 ευρώ μέσω vpn; Και εγώ με windscribe free εκδοση δοκίμασα με τοποθεσία τουρκία. Μήπως να δοκιμάσουμε κάποιο άλλο vpn; 

Κι εγώ με windscribe και μέσω κινητού και από τον υπολογιστή. Αν κάποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει να μας πει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...