Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chocorello είπε

θενκς αλλα υπαρχει ηδη ενα Ελληνικο origin account με αγορασμενο το 22 και καποια coins μεσα στο 23 (χωρίς να έχει το 23, από το web) απο φιλο και ψαχνω να δω μηπως παιζει να χρησιμοποιησω το δικο του απλα κοιταζω μηπως γλυτωσω το κατεβασμα του 22. Θεκς παντως :)

Δεν χρειάζεται να έχεις account Τουρκίας πριν από 10 μέρες αγόρασα κανονικά με το ελληνικό μου account 

• Like 1
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Pcgamer999 είπε

Δεν χρειάζεται να έχεις account Τουρκίας πριν από 10 μέρες αγόρασα κανονικά με το ελληνικό μου account 

Το θέμα είναι να το πάρω ακόμα πιο φθηνά με τη προσφορά που παίζει τώρα μέσω του Fifa22. Απλά μη κατεβάζω το fifa22 τσάμπα, αν κάποιος το έκανε μέσω origin και δούλεψε ας μας πει αν γίνεται και σε τι τιμή βγαίνει το 23.

Επεξ/σία από chocorello
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, chocorello είπε

Το θέμα είναι να το πάρω ακόμα πιο φθηνά με τη προσφορά που παίζει τώρα μέσω του Fifa22. Απλά μη κατεβάζω το fifa22 τσάμπα, αν κάποιος το έκανε μέσω origin και δούλεψε ας μας πει αν γίνεται και σε τι τιμή βγαίνει το 23.

Αν και το είδα λίγο βιαστικά 26€ έβγαινε στον υπολογιστή και 14€ στο xbox. Αδικία...

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, -WISE- είπε

Η διαδικασία δούλεψε κανονικά σε PS5.

Μπραβο ρε TS ήμουν έτοιμος να τα σκάσω να το πάρω full price.

Ειναι το full game? Δουλευει κανονικα? Γιατι κατω κατω πριν πας στην αγορα εχει εναν αστερισκο που λεει Requires Fifa 23, sold seperately. Για PS5 αναφερομαι.

Επεξ/σία από stcp
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, stcp είπε

Ειναι το full game? Δουλευει κανονικα? Γιατι κατω κατω πριν πας στην αγορα εχει εναν αστερισκο που λεει Requires Fifa 23, sold seperately. Για PS5 αναφερομαι.

Και στο Xbox είχε μια εικόνα που διαφήμιζε το πρόσθετο του World Cup με ακριβώς τον ίδιο αστερίσκο, αλλά όταν προχωρούσες στο επόμενο βήμα σου έβγαζε να το αγοράσεις ολόκληρο. Αλλά και με βάση την παρακάτω εικόνα που ανέβασε ο @-WISE- από την αγορά σε PS5, γράφει full game αν παρατηρήσεις.

1 ώρα πριν, -WISE- είπε

inbound7022255497774926340.jpg

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, greatony είπε

Για την αγορά απαιτείται να έχει κάποιος το Fifa 22. Είτε να το έχει αγορασμένο ή αν έχει Gamepass Ultimate ή EA Play να το εγκαταστήσει από κει.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Φροντίστε να έχετε κατεβάσει την έκδοση του Fifa 22 που αντιστοιχεί στην κονσόλα σας γιατί με την παρακάτω διαδικασία το Fifa 23 θα είναι για την ίδια πλατφόρμα.

Οι τιμές μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβές από αυτές που αναγράφονται στον τίτλο για κάποιον που δεν είναι συνδρομητής είτε στο Gamepass Ultimate ή στο EA Play.

Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν αντίστοιχες εκπτώσεις και για PS/PC αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.

Τα βήματα είναι τα παρακάτω:

1. Ανοίγουμε το Fifa 22

2. Στο κεντρικό μενού εμφανίζει την προσφορά και πατάμε μέσα το δεξί μοχλό για να προχωρήσουμε.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

fifa1.jpg.e1c0ae1b2cd8e00e210f43695e490083.jpg

3. Πατάμε "Α" για να προχωρήσουμε στην αγορά

fifa2.jpg.8823d7a9fbf91b4b5d4286a0c361e865.jpg

4. Επιλέγουμε τον τρόπο πληρωμής που θέλουμε και προχωράμε σε αγορά

fifa3.jpg.20960aee1816c1469af8c1a71fd517ec.jpg

5. Καλό παιχνίδι!

Για xbox επιλέγουμε το ultimate team; Πρόκειται για ολόκληρο το παιχνίδι και όχι για πρόσθετο;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, stapd_21 είπε

Για xbox επιλέγουμε το ultimate team; Πρόκειται για ολόκληρο το παιχνίδι και όχι για πρόσθετο;

Το παιχνίδι είναι ολόκληρο όπως έγραψα και πιο πριν.

Στο 3ο βήμα απλά έχει σε διαφορετικές οθόνες τα διάφορα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού αλλά δεν κάνει κάποια διαφορά όταν πατήσεις "Α" για να προχωρήσει η αγορά.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Pcgamer999 είπε

με vpn τουρκιας μπορεις να το παρεις με 13-14ευρω απο το ea app για pc με την revolut

Δεν μου προχωραει την πληρωμή, ποια χώρα εβαλες σαν επιλογη οταν δηλωνες τα στοιχεια της καρτας?

Δημοσ.

Για PC αυτή τη στιγμή είναι στα 27,99 ευρώ, ενώ έχω αγορασμένο το FIFA 22, αλλά δεν έχω ενεργή συνδρομή EA PLAY. Υπάρχει περίπτωση να κατεβαίνει κι άλλο η τιμή;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kyriakos96 είπε

Για PC αυτή τη στιγμή είναι στα 27,99 ευρώ, ενώ έχω αγορασμένο το FIFA 22, αλλά δεν έχω ενεργή συνδρομή EA PLAY. Υπάρχει περίπτωση να κατεβαίνει κι άλλο η τιμή;

Έχεις 10% έξτρα έκπτωση με EA play

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Poison6 είπε

Δεν μου προχωραει την πληρωμή, ποια χώρα εβαλες σαν επιλογη οταν δηλωνες τα στοιχεια της καρτας?

Πληρωμή με revolut χώρα έβαλα Ελλάδα. Η αγορά έγινε από το site και όχι από την εφαρμογή 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Pcgamer999 είπε

Πληρωμή με revolut χώρα έβαλα Ελλάδα. Η αγορά έγινε από το site και όχι από την εφαρμογή 

image.png.68ebc4b42723ff85488fe150cb927b66.png

Ευχαριστώ για την διευκρίνιση αλλα κάνει το ιδιο για μένα 😕  ( για υφιστάμενο λογαριασμό origin/ea )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...