Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το σύστημα που παραθέτω παρακάτω και θέλω να βάλω μια κάρτα γραφικών. Απαιτήσεις προγράμματα ελαφριά επεξεργασίας φωτογραφίας βίντεο λίγο gaming και οθόνη 2κ . Θα ήθελα Asus αλλά θέλουν 750watt τροφοδοτικό και μάλλον δεν μπορώ αν και κάπου διάβασα για αυτό το τροφοδοτικό και κάτι για 750watt αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει περί αυτούimage.png.2be2fe33b91f2c40be3eb554e27445f1.png

image.png.dc4fbf816ecf136deb15472bc93d5f79.png

αυτή είναι καλή λύση? Τι προτείνετε . Gigabyte GeForce RTX 3070 8GB GDDR6 Aorus Master (rev .2.0) Κάρτα Γραφικών PCI-E x16 4.0 με 3 HDMI και 3 DisplayPort (GV-N3070AORUS M-8GD Rev 2.0) | Skroutz.gr

Στο κουτί που έχω χωράει?

Δεν έχω πολλές γνώσεις για αυτό και οι απορίες μου, παρακαλώ για την όποια βοήθεια

Δημοσ.

Το κουτι σου εχει κοντα 37 εκατοστα χωρο για την gpu χωραει η καθε καρτα. Προφανως δεν πας στην καρτα που εβαλες πας εδω και ξενοιαζεις κοντα 30% πανω και σε χαμηλοτερη τιμη. Το τροφοδοτικο που εχεις θα την καλυψει κατι παραπανω απο αρκετα την συγκεκριμενη. 

https://www.skroutz.gr/s/26984118/PowerColor-Radeon-RX-6800-XT-16GB-GDDR6-Red-Dragon-Κάρτα-Γραφικών-AXRX-6800XT-16GBD6-3DHR-OC.html

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις , επειδή η οθόνη είμαι gsynk σε nvidia κάποια πρόταση. Όσο για την κάρτα που μου γράφεται λέει 750watt

Επεξ/σία από danikon
Δημοσ.
3 ώρες πριν, danikon είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις , επειδή η οθόνη είμαι gsynk σε nvidia κάποια πρόταση. Όσο για την κάρτα που μου γράφεται λέει 750watt

3060 ti χωρίς να ξηλωθείς πολύ.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Phaethonas είπε

Ποία οθόνη έχεις; 
Συνήθως οι Gsync υποστηρίζουν Freesync 

Ναι έχεις δίκιο είναι και freesync οθόνη, εγώ έχω ένα ψιλοκόλημα με nvidia γιατί ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το προηγούμενο pc που είχα κάτι χρόνια. Ανάλογα με το pc που έχω δηλαδή είναι καλύτερα σε 3070 , 3060ti ή Amd ,απλά αυτή που είπαν τα παιδιά πιο πάνω λέει 750 watt

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, danikon είπε

Ναι έχεις δίκιο είναι και freesync οθόνη, εγώ έχω ένα ψιλοκόλημα με nvidia γιατί ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το προηγούμενο pc που είχα κάτι χρόνια. Ανάλογα με το pc που έχω δηλαδή είναι καλύτερα σε 3070 , 3060ti ή Amd ,απλά αυτή που είπαν τα παιδιά πιο πάνω λέει 750 watt

Εννοείται ότι παίρνεις ότι νιώθεις πιο άνετα. 

Το μόνο που σου είπαν και οι άλλοι είναι ότι στα λεφτά που κοιτάς η AMD είναι πιο VFM.  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τα watt ? Έχω γράψει και στο πρώτο post για το τροφοδοτικό μου . Η κάρτα που προτείνουν τα παιδιά λέει 750 watt .

Και ρωτάω εσάς εδώ που ξέρετε πολύ καλύτερα από εμένα για να πάρω ότι καλύτερο σε λεφτά - απόδοση και όχι μόνο και μόνο ψυχολογικά :)

Επεξ/σία από danikon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, danikon είπε

Με τα watt ? Έχω γράψει και στο πρώτο post για το τροφοδοτικό μου . Η κάρτα που προτείνουν τα παιδιά λέει 750 watt 

Νομίζω ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, δες εδώ το total power consumption με RX 6800 XT και 3950Χ (που πρέπει να είναι 30-50 Watt παραπάνω από τον δικό σου)

Edit:

Εναλλακτικά δες και την απλή RX 6800 η οποία είναι αρκετά περισσότερο power efficient.

Δες πχ συγκριτικό με RTX 3070:

Γενικά ρίξε μια ματιά σε διάφορα συγκριτικά να σχηματίσεις μια άποψη, να δεις στα games ποια κάρτα είναι καλύτερη.
Αν δεν κατασταλάξεις ρωτάς πάλι και σε βοηθάμε. 

Επεξ/σία από Phaethonas
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ πολύ  για την βοήθεια ιδικά τα βιντεάκια του Phaethonas ήταν αρκετά κατατοπιστικά 

Επεξ/σία από danikon
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...