Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Έχω την αίσθηση πως γίνεται και συμφέρει καλύτερα από αγορά games στο xbox λόγω vpn κλειδιών.

Εγώ πήρα τελικά μια 50αρα για psn και θα καθίσω στ'αυγά μου.

Έχουμε κάποιο site να μπορέσω να δω τιμές? Σε ποια χώρα? Και παίζει και σε εμάς?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Cacciatore είπε

Ποια είναι η διαφορά του sony plusbranded από το Sony psn digital?

Νομίζω ότι η πρώτη κάρτα είναι απευθείας μετατροπή των χρημάτων σε συνδρομή PS Plus, ενώ η δεύτερη είναι κάρτα wallet, δηλαδή λεφτά στον λογαριασμό σου στο PS για να αγοράσεις ότι θες από το μαγαζί (παιχνίδια, PS plus συνδρομή κ.α.).

Δεν ξέρω γιατί κάποιος να πάρει την πρώτη. Άμα κάποιος ξέρει κάτω από ποιες περιπτώσεις συμφέρει η αγορά της, ας μας πει.

EDIT: Βέβαια εδώ τα λέει αλλιώς (Sony Plus Branded Digital Code 60 EUR | Plaisio), άρα μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα ή να κάνω λάθος.

Επεξ/σία από nick_souvlaki
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pankostas είπε

Έχουμε κάποιο site να μπορέσω να δω τιμές? Σε ποια χώρα? Και παίζει και σε εμάς?

Από το xbox.com εννοώ. Μπορείς να δοκιμάσεις, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι γίνεται.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Metaksas είπε

Τα yellows ποσό καιρό κανουν να μπουνε; Τώρα είναι ανοιχτό για αγορά PlayStation card?

Μέχρι και 15 μέρες μετά την λήξη της ενέργειας. 

Ναι

Κλασικά εγώ πάλι έχω το θέμα, μιας και ξημερώματα προσπάθησα να κάνω αγορά και ενώ έβγαλε αποτυχημένη, έχουν δεσμευτεί τα χρήματα και έχει δημιουργηθεί ακόμα και κωδικός παραγγελίας τον οποίο πήρα μέσω winbank. Μου είπαν να καλέσω στην Euronet για να λάβω το προϊόν, και αυτοί είπαν να καλέσω winbank πάλι. Τώρα έχουν ανοίξει αίτημα και βλέπουμε 😕

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexander098 είπε

Εγω που εχω μονο pc ποια δωροκαρτα θα αξιζε να αγορασω; Ποια πλατφορμα εχει πιο πολλα pc games;

Τα πιο πολλά games το έχει το ps premium, αλλά δεν σε ενδιαφέρει. 

Λογικά θα μπορούσες να αγοράσεις της Microsoft για αγορά ελληνικής συνδρομής Game pass (ασχέτως αν υπάρχουν πλάγιοι τρόποι που είναι πιο φθηνοί) 

Μετά, Battle net για αγορά modern warfare 2/pre order diablo 4

• Like 2
Δημοσ.

Καλή ερωτηση, γενικά αφορά και λειτουργικά κινητών συσκευών, όπως android και IOS, βγάζουν παιχνίδια οι συμμετέχουσες εταιρίες γι' αυτές τις πλατφόρμες;

11 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Εγω που εχω μονο pc ποια δωροκαρτα θα αξιζε να αγορασω; Ποια πλατφορμα εχει πιο πολλα pc games;

Καλή ερωτηση, γενικά αφορά και λειτουργικά κινητών συσκευών, όπως android και IOS, βγάζουν παιχνίδια οι συμμετέχουσες εταιρίες γι' αυτές τις πλατφόρμες

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, blackpixie είπε

Καλή ερωτηση, γενικά αφορά και λειτουργικά κινητών συσκευών, όπως android και IOS, βγάζουν παιχνίδια οι συμμετέχουσες εταιρίες γι' αυτές τις πλατφόρμες;

Στο 1ο ποστ έχει λινκ για να δεις τι δωροκαρτες μπορείς να αγοράσεις. Google/apple δεν έχει, οπότε όχι για αγορές από mobile stores. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα κ εγω κ ο θεός βοηθός , τα yellows τα εξαργυρώνεις πχ σε public σαν ποσό;

Επεξ/σία από Metaksas
Δημοσ.

Η φάση να πάρουμε μόνο 100 yellows δεν παίζει. Τόσα θα έπαιρνες έτσι κ αλλιώς, καθώς δίνει 1 yellow για κάθε 1 euro που χρησιμοποιείς την πιστωτική σε μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Μέχρι τέλος Ιανουαρίου θα έχουμε μάθει...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή χρησιμοποιώ χρόνια τα yellows, η "ισοτιμία" τους πάντα ήταν 500 yellows = 1€, οπότε μην αγχώνεστε θα τα πάρουμε τα 50.000 yellows, τα οποία εξαργυρώνονται κανονικά στο δίκτυο των συνεργατών (σκλαβενίτη/shell και λοιπούς).

Αχ βρε Πειραιώς, χριστουγεννιάτικο δώρο μου κανες το Diablo IV, να σαι καλά, θα τη θυμάμαι αυτήν την κίνηση για πολύ καιρό μπροστά! 😉

edit: φίλος gdal73 ευχαριστούμε πολύ που το postαρες

Επεξ/σία από customer26
  • Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...