Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλη προσφορα παντως.. Επρεπε να το κανει και η γυναικα μου, κριμα.. Βεβαια να μου πεις και τα 100 ευρω στην blizzard αρκετα ειναι. Τα αλλα 100 που θα τα εβαζα; Xbox δεν εχω, και Twitch, Roblox αδιαφορα.

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλα καλά και σε εμένα.Εκανα και με της γυναίκας την κάρτα και έτσι έχουμε 200 ευρώ για Supermarket και βενζίνη.Ξερουμε πόσο καιρό διαρκούν τα yellows?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Όλα καλά και σε εμένα.Εκανα και με της γυναίκας την κάρτα και έτσι έχουμε 200 ευρώ για Supermarket και βενζίνη.Ξερουμε πόσο καιρό διαρκούν τα yellows?

1 χρονο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, matrixxx είπε

Τι ειναι αυτα; Απο ποτε τετοια κολπα; Δεν το εχω ξαναδει, ουτε σε €πιστροφη ουτε σε Go4more.  Σε yellows δεν ειχα ποτε δοκιμασει αφου ποτε δεν ειχα πανω απο 5-10€ σε yellows. Θυμαται κανεις να υπαρχει απο παλια τετοια ιστορια σε yellows;

Κάτι πρέπει να παίζει αυτές τις μέρες γενικότερα.

Την προηγούμενη Παρασκευή, βενζίνη σε ΕΚΟ (όπως ξανά και ξανά, στο ίδιο πρατήριο), δεν μου έδωσε καν επιλογή για εξαργύρωση €πιστροφής, τα πήρε απευθείας από την κάρτα (υπερκάλυπτα το ποσό με τους πόντους).

Είχα ταξίδι να κάνω, δεν ασχολήθηκα παραπάνω.

Χτες, ίδιο πρατήριο, ίδια κάρτα, τα πήρε κανονικά από τους πόντους.

Θα δούμε και με τα yellows τί θα γίνει.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Κάτι πρέπει να παίζει αυτές τις μέρες γενικότερα.

Την προηγούμενη Παρασκευή, βενζίνη σε ΕΚΟ (όπως ξανά και ξανά, στο ίδιο πρατήριο), δεν μου έδωσε καν επιλογή για εξαργύρωση €πιστροφής, τα πήρε απευθείας από την κάρτα (υπερκάλυπτα το ποσό με τους πόντους).

Είχα ταξίδι να κάνω, δεν ασχολήθηκα παραπάνω.

Χτες, ίδιο πρατήριο, ίδια κάρτα, τα πήρε κανονικά από τους πόντους.

Θα δούμε και με τα yellows τί θα γίνει.

Ιδιο πρατηριο, ιδια καρτα αλλα διαφορετικο pos. Την 1η φορα χρησιμοποιησε καποιο που δεν εχει τα €πιστροφη

Παντως και εγω σε Κρητικο, για 24,κατι, δεν μπορεσα και της ειπα να τραβηξει 20 απο yellows και ολα οκ.🤷‍♂️

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ιδιο πρατηριο, ιδια καρτα αλλα διαφορετικο pos. Την 1η φορα χρησιμοποιησε καποιο που δεν εχει τα €πιστροφη

Α, δεν την ήξερα τη λεπτομέρεια αυτή, ότι είναι θέμα τερματικού.

Θεωρητικά το ίδιο ήταν, αλλά δεν το ξέρω 100%.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ερώτηση . πληρώνω με apple pay απο την χρεωστική της πειραώς με τα yellows ? ή χρειάζεται την φυσική κάρτα για να τα κάνεις εξαργύρωση; χθές έβαλα βενζίνη και δεν εβγαλε καν την δυνατοτητα εξαργυρωσης yellows σε πρατήριο της shell . 

Δημοσ.

Εγω παντως πηρα δωροεπιταγη Shell και στα 3 Βενζιναδικα που πηγα εφαγα ακυρο δεν ξερανε καν πως και τι,και τα 3 ητανε στην εφαρμογη για επιλεγμενους συνεργατες.Καλυτερα εξαργυρωστε κατευθειαν σε pos

Δημοσ.
5 ώρες πριν, slavador είπε

Εγω παντως πηρα δωροεπιταγη Shell και στα 3 Βενζιναδικα που πηγα εφαγα ακυρο δεν ξερανε καν πως και τι,και τα 3 ητανε στην εφαρμογη για επιλεγμενους συνεργατες.Καλυτερα εξαργυρωστε κατευθειαν σε pos

Κι αν δεν είχες λεφτά μαζί σου;

Δημοσ.
Στις 21/1/2023 στις 6:32 ΜΜ, Witcher1st είπε

Πολυ καλη προσφορα παντως.. Επρεπε να το κανει και η γυναικα μου, κριμα.. Βεβαια να μου πεις και τα 100 ευρω στην blizzard αρκετα ειναι. Τα αλλα 100 που θα τα εβαζα; Xbox δεν εχω, και Twitch, Roblox αδιαφορα.

Καρτα xbox ή Psn και πωληση μετα ο κωδικός στην χειροτερη εβγαζες 60 - 70 ευρω ανετα.

17 ώρες πριν, anthonykleis είπε

ερώτηση . πληρώνω με apple pay απο την χρεωστική της πειραώς με τα yellows ? ή χρειάζεται την φυσική κάρτα για να τα κάνεις εξαργύρωση; χθές έβαλα βενζίνη και δεν εβγαλε καν την δυνατοτητα εξαργυρωσης yellows σε πρατήριο της shell . 

Οχι παιζει και με το Wallet τουλαχιστον στο σκλαβενιτη που το εκανα μου το εβγαλε κανονικα. Μηπως θελει συγκεκριμένο Pos ή απλα δεν ξερανε να το κανουν.

• Like 2
Δημοσ.

Στην δική μου περίπτωση, σε προσπάθεια εξαργύρωσης yellow με google pay σε Σκλαβενίτη, ενώ εμφάνιζε στο pos το υπόλοιπο των yellow, η εξαργύρωση δεν γινόταν, απόρριψη.

Με την φυσική κάρτα (και ανέπαφη συναλλαγή) έγινε αμέσως.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Τελικα εχουμε ενημερωση για την διαρκεια ισχυος των δωροκαρτων που αγοραστηκαν;

Νομιζω οτι αυτο ειναι το μονο που δεν υπαρχει ως πληροφορια στο τοπικ το οποιο κατα τα λοιπα εχει κανει τον κυκλο του και θα πρεπει σιγα σιγα να κατεβει και να αφησει ψηλα νεες και ενεργες προσφορες. ;) 

11 λεπτά πριν, coyote2 είπε

τα yellows τα τελευταία χρόνια λήγουν στους 12 μήνες 

Αναφέρεται στις ίδιες τις δωροκαρτες, και όχι στα yellows. 

Πήρα τηλ την Sony. Η μία λήγει το 2032,δεν ρώτησα την άλλη, φαντάζομαι το ίδιο. 

Για Microsoft λογικά αντίστοιχα πρέπει να πάρετε τηλ για να μάθετε 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...