Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mrfan είπε

Κάνουμε θέμα για το αυτονόητο, οκ...

Συγχνωνευθηκαν.  Η ενημερωση αυτη ειναι η εξελιξη που ειχε μεινει ως εκκρεμότητα, οποτε καλως εγινε. Κακως που εγινε σε νεο τοπικ φυσικα, αλλα μικρο το κακο, διορθωθηκε. Πριν το ανοιγμα θεματος μαλιστα, 3 μελη μου εστειλαν σωστα το απαραιτητο πμ για να ξεκλειδωσουμε το original τοπικ, απλα μολις τωρα ηρθα στον H/Y. 

Thanks @gherudos  @inso107pm και @alexander098

• Like 5
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, George! είπε

Τον κωδικό για το xbox μέχρι πότε μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε; Γιατί όπως τον έλαβα έτσι τον άφησα.

Η αλήθεια είναι ότι το ψάχνω, και δεν βρίσκω κάτι σχετικό. Σε κάποιες χώρες της Ευρώπης έχει ελάχιστο μόνο, (πχ να κρατάνε τουλάχιστον 3 χρόνια). Για εμάς δεν βρίσκω. 

Όποιος βρει ας ενημερώσει 

• Moderators
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, George! είπε

Τον κωδικό για το xbox μέχρι πότε μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε; Γιατί όπως τον έλαβα έτσι τον άφησα.

12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Η αλήθεια είναι ότι το ψάχνω, και δεν βρίσκω κάτι σχετικό. Σε κάποιες χώρες της Ευρώπης έχει ελάχιστο μόνο, (πχ να κρατάνε τουλάχιστον 3 χρόνια). Για εμάς δεν βρίσκω. 

Όποιος βρει ας ενημερώσει 

Μονο σε αυτο θελουμε απαντηση. Οποτε μενει ανοικτο για αυτο και για την περιπτωση που σε καποιον ΔΕΝ μπηκαν τα yellows.

Μην κανουμε αλλα σχολια επιβεβαιωσης παρακαλω, δεν υπαρχει λογος απο ο,τι βλεπω.

• Like 3
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε

Πήγα να κάνω αγορά σε Σκλαβενίτη και δεν με άφησε να κάνω εξαργύρωση αν και έχουν μπει τα 50.000 yellows.

Και εγώ στο public και στην shell το ίδιο. Τελικά η λύση είναι να μην πληρώσεις όλο το ποσο με yellows. Αν δηλαδή ο λογαριασμός είναι 30 ευρώ, πληρώνεις 1 με την κάρτα και 29 με yellows 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vali είπε

Και εγώ στο public και στην shell το ίδιο. Τελικά η λύση είναι να μην πληρώσεις όλο το ποσο με yellows. Αν δηλαδή ο λογαριασμός είναι 30 ευρώ, πληρώνεις 1 με την κάρτα και 29 με yellows 

καινούργιο είναι αυτό;

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vali είπε

Τι ειναι αυτα; Απο ποτε τετοια κολπα; Δεν το εχω ξαναδει, ουτε σε €πιστροφη ουτε σε Go4more.  Σε yellows δεν ειχα ποτε δοκιμασει αφου ποτε δεν ειχα πανω απο 5-10€ σε yellows. Θυμαται κανεις να υπαρχει απο παλια τετοια ιστορια σε yellows;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Τι ειναι αυτα; Απο ποτε τετοια κολπα; Δεν το εχω ξαναδει, ουτε σε €πιστροφη ουτε σε Go4more.  Σε yellows δεν ειχα ποτε δοκιμασει αφου ποτε δεν ειχα πανω απο 5-10€ σε yellows. Θυμαται κανεις να υπαρχει απο παλια τετοια ιστορια σε yellows;

Και εμενα μια φορα στον Σκλαβενιτη δεν με αφησε να κανω εξαργυρωση και πληρωσα με μετρητα. Δε ξερω γιατι. Περυσι ειχε γινει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Πήγα να κάνω αγορά σε Σκλαβενίτη και δεν με άφησε να κάνω εξαργύρωση αν και έχουν μπει τα 50.000 yellows.

1 ώρα πριν, vali είπε

Εγώ, πάντως, πήγα σήμερα γύρω στις 20:00 στον Κρητικό και η συναλλαγή μου (πάνω από 30€) έγινε αποκλειστικά με εξαργύρωση yellows.

PXL_20230120_193535128.jpg.00867e3f1e96501316c7b455fae91494.jpg

Επεξ/σία από thanos_gr
Δημοσ.

Μου μπήκαν σήμερα και εμένα οι 50000 πόντοι από 100€ δωροκάρτες Microsoft. Σε αγορά στον Σκλαβενίτη σήμερα με πιστωτική (~67€) έγινε κανονικά εξαργύρωση (όσοι πόντοι αντιστοιχούσαν στην αγορά) και δεν πλήρωσα τίποτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...