Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Dr4In είπε

Και τα Yellows τωρα πως τα εξαργυρωνεις? Πας πχ σε εναν Σκλαβενιτη η μια Shell κανεις ψωνια 100€ τους δινεις την καρτα και ζητας εξαργυρωση για ολο το ποσο?

Ναι εγω τα εφαγα ήδη, φούλαρα τ αμαξι από shell!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά τα πήρα αλλά δεν ξέρω πως θα τα φάω. 😅 Έχω μόνο χρεωστική. Δουλευει έτσι ή πρέπει να έχω πιστωτική;

Επεξ/σία από dimitris_dimos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimitris_dimos είπε

Παιδιά τα πήρα αλλά δεν ξέρω πως θα τα φάω. 😅 Έχω μόνο χρεωστική. Δουλευει έτσι ή πρέπει να έχω πιστωτική;

Κανονικά μπορείς. Σε συνεργάτες που θα βρεις στην σελίδα, ζητάς εξαργύρωση στο pos

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimitris_dimos είπε

Πως δεν δουλευει. Απλα πρεπει να πας συνεργατη yellows(σκλαβενιτη, shell, μασουτη κ.α.)

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Κανονικά μπορείς. Σε συνεργάτες που θα βρεις στην σελίδα, ζητάς εξαργύρωση στο pos

5 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Πως δεν δουλευει. Απλα πρεπει να πας συνεργατη yellows(σκλαβενιτη, shell, μασουτη κ.α.)

Ευχαριστώ πολυ!!

Δημοσ.

Αυτές οινεπιταγες που λεεο μέσα στο yellow app πχ για shell τι ειναι ? Πχ περνει μια 20ευρω με 10000ποντους και πας στην shell και τους λες τον κωδικο ?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dimitris_dimos είπε

Αλλιώς βάλε to app των yellows και αγόρασε κουπόνια Σκλαβενίτη ή Shell. Τύπωσέ τα και πήγαινε ψώνισε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, achisael είπε

Αυτές οινεπιταγες που λεεο μέσα στο yellow app πχ για shell τι ειναι ? Πχ περνει μια 20ευρω με 10000ποντους και πας στην shell και τους λες τον κωδικο ?

Αρκετά shell έχουν και scanner πλέον, οπότε φαντάζομαι λαμβάνεις κάποιο barcode για εξαργύρωση. 

• Thanks 1
Δημοσ.
13 minutes ago, giopa62 said:

Αλλιώς βάλε to app των yellows και αγόρασε κουπόνια Σκλαβενίτη ή Shell. Τύπωσέ τα και πήγαινε ψώνισε.

Συμφέρει η αγορά κουπονιού στον Σκλαβενίτη ή απευθείας εξαργύρωση yellows στο ταμείο;

Δημοσ.

Και σε εμένα κομπλε. Επειδή ομως είμαι άσχετος και δεν τα χρησιμοποιούσα τόσο καιρό. 

Εξαργωρωνω πχ 30 ευρώ βενζίνη με τα yellows σε επιλεγμένα καταστηματα (εάν ναι γίνεται με την κάρτα;) η πρέπει να τυπώσω τα 20 ευρώ κουπόνι της προσφοράς για να το κάνω; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...