Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, cd2matheos είπε

η επιλογη που εχω στο screen shot κανει για το λογο που ανεφερα????

Ναι, έχεις επιλέξει το σωστό προϊόν.

Θα δώσεις τον κωδικό που θα λάβεις με SMS στο άτομο στο οποίο θέλεις να δωρίσεις το game. Εξαργυρώνοντας τον κωδικό, θα προστεθούν 50€ στο ψηφιακό του πορτοφόλι, με τα οποία μπορεί να αγοράσει ό,τι θέλει (οπότε και το FIFA).

Spoiler

Δεν υπάρχει, τεχνικά, η δυνατότητα να δωρίσεις game μέσα από τον λογαριασμό σου προς τρίτο.

Σε περίπτωση που το FIFA κοστίζει έως και 30€ (δεν το γνωρίζω), μπορείς να αγοράσεις 2 κάρτες (20+10 / 20+5) και να δωρίσεις 2 κωδικούς.

Επεξ/σία από dim_plo
  • Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λέτε να το τραβήξουν τόσο για yellows? Δηλαδή 15 μέρες μετά την προσφορά η να μπουν ενδιάμεσα; Έχει πάρει κανείς από ανάλογη προσφορά να μας διαφωτίσει;

Δημοσ.

Σε περίπτωση που υπάρχει ήδη το FIFA22 στο library του λογαριασμού του χρήστη, μπορεί να αγοράσει 

3 ώρες πριν, dim_plo είπε

Ναι, έχεις επιλέξει το σωστό προϊόν.

Θα δώσεις τον κωδικό που θα λάβεις με SMS στο άτομο στο οποίο θέλεις να δωρίσεις το game. Εξαργυρώνοντας τον κωδικό, θα προστεθούν 50€ στο ψηφιακό του πορτοφόλι, με τα οποία μπορεί να αγοράσει ό,τι θέλει (οπότε και το FIFA).

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δεν υπάρχει, τεχνικά, η δυνατότητα να δωρίσεις game μέσα από τον λογαριασμό σου προς τρίτο.

Σε περίπτωση που το FIFA κοστίζει έως και 30€ (δεν το γνωρίζω), μπορείς να αγοράσεις 2 κάρτες (20+10 / 20+5) και να δωρίσεις 2 κωδικούς.

Επειδή μιλάτε για το FIFA, αν έχετε πρόσβαση στο 22 (είτε αγορασμένο είτε μέσω plus) τότε άν η αγορά γίνει μέσα από το 22 η τιμή πέφτει στα 24ευρώ, μόνο κοιτάξτε να βιαστείτε γιατί νομίζω η προσφορά τελειώνει κάπου εδώ κοντά, δε θυμάμαι ακριβώς μέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, chocorello είπε

Σε περίπτωση που υπάρχει ήδη το FIFA22 στο library του λογαριασμού του χρήστη, μπορεί να αγοράσει 

Να αγοράσει παιχνίδι το οποίο έχει ήδη στη βιβλιοθήκη του με σκοπό να το δωρίσει σε τρίτο; 

Δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει η παραμικρή επιλογή για game το οποίο χαρακτηρίζεται ως purchased.

Spoiler

Screenshot_20221220-151435_Chrome.jpg.1352d4b366b9462aa36155c2daaec483.jpg

Επεξ/σία από dim_plo
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, spocky είπε

Οι gift cards απο MS φανταζομαι δεν γινονται refund εστω και αν δεν τις εχω κανει redeem σωστα?

προφανως και δεν γινεται

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, spocky είπε

Οι gift cards απο MS φανταζομαι δεν γινονται refund εστω και αν δεν τις εχω κανει redeem σωστα?

Αν δεν έχεις τι να την κάνεις, βάλτην και εσύ στις αγγελίες όπου έχει γεμίσει ο τόπος με gift cards..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alfaeffe είπε

Αν δεν έχεις τι να την κάνεις, βάλτην και εσύ στις αγγελίες όπου έχει γεμίσει ο τόπος με gift cards..

Δεν ειναι οτι δεν εχω τι να την κανω, απλα αν φαμε κανα ακυρο απο Πειραιως μηπως τουλαχιστον ειχα την επιλογη να την γυρισω πισω μιας και δεν με καιει να αγορασω κατι τωρα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, spocky είπε

Δεν ειναι οτι δεν εχω τι να την κανω, απλα αν φαμε κανα ακυρο απο Πειραιως μηπως τουλαχιστον ειχα την επιλογη να την γυρισω πισω μιας και δεν με καιει να αγορασω κατι τωρα

Ρίσκο πήραμε όλοι,αν φάμε πακετο φάγαμε... 

Δεν θα σωθούμε κιόλας με 100€.

• Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, bonorov είπε

Ρίσκο πήραμε όλοι,αν φάμε πακετο φάγαμε... 

Δεν θα σωθούμε κιόλας με 100€.

:huh:

Τι ρισκο; Μα τι λετε; Πολυ ευκολους σας βρισκω.

30 λεπτά πριν, spocky είπε

Λογικα εχεις 100% την επιλογη νομιζω σε αυτο το σχεδον απιθανο θεωρω σεναριο. Ελλειψη συνομολογημενης ιδιοτητας δεν λεγεται; Δεν νομιζω να κανω τοσο λαθος. Δεν ξερω με τι τροπο θα γινει αν χρειαστει κατι τετοιο, αλλα ο τροπος δεν εχει σημασια.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Νομιζω οτι το θεμα δεν εχει πλεον λογο να ειναι ανοικτο, γιατι μενει συνεχως ψηλα εδω και αρκετες ημερες, χωρις να μαθαινουμε κατι νεο, αντιθετως, θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε στο τελος. :) 

Όποια στιγμη καποιος εχει να προσθεσει κατι σημαντικο - πχ εξελιξη -  μπορει να μου στειλει πμ να το ξεκλειδωσω για να ποσταρει.

(στα forums με καθε νεο σχολιο τα θεματα ανεβαινουν ψηλα, οταν ομως τα σχολια δεν προσθετουν κατι στο τοπικ, ποιο το νοημα; )

Ευχαριστουμε. 

• Like 19
  • Thanks 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...