Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Με λογαριασμο μπαινουν 25 ποντοι για καθε πληρωμη. Δεν ξερω γιατι δεν τους βλεπετε. Μηπως δεν εχει ακομα εκκαθαριστει; Ειπαμε θελει 1-2 εργασιμες. Δεν μας λεει ο achisael ποτε το εκανε.

Με καρτα ειναι 1ποντος για καθε 1 ευρω. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο.

Το έγραψα παραπάνω 16.12 στις 00.06

Μπήκα πριν λίγο και μπήκαν τα 2 χ 25 

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, dreaming123 είπε

Ερώτηση πριν προβώ σε αγορά.
Εχω πάρει Microsoft account balance (EUR 200) το xbox seires s έχει 229 μπορώ να πάρω τη 30αρα απο πειραιώς για να την προσθέσω να το πάρω?Θα είναι απο λογαριασμό που έχω πάρει ήδη 100€
Ρωτάω γιατι οσοι έκαναν αυτό πήραν 50αρα.
Σορρυ αν το ερώτημα είναι βλακώδες...Απλά ρωτάω γιατι όπως οι άλλοι πήρα 75+25 και οχι 50-50 και λέω μην υπάρχει κάποιο θέμα με τις άλλες κάρτες.

Με ενδιαφέρει να το κάνω και εγώ, όταν ολοκληρώσεις την αγορά ενημέρωσε σε παρακαλώ.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, spocky είπε

Οι κωδικοι της Microsoft ποσο καιρο μπορουν να μεινουν αχρησιμοποίητοι; Εχουν ημερομηνια ληξης;

Την ιδια απορια εχω και για τους κωδικους της Sony. Το sms δεν αναφέρει κάτι.

Δημοσ.

Έχω έναν λογαριασμό Πειραιώς ενεργό, τον οποίο χρησιμοποιώ μόνο για να πληρωμές. Δεν κάνω αγορές. Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με τα yellows. Ήταν ανενεργό. Την Παρασκευή που είδα την προσφορά τα ενεργοποίησα. Στο καπάκι έκανα αγορά 100Ε PSN card, μέσω του λογαριασμού. Σήμερα μου μπήκαν 25 yellows!

Επίσης, αν κάποιον τον προβληματίζει, το app των yellows δεν λειτουργεί αν δεν περάσουν 2 μέρες από την ενεργοποίηση.

Δημοσ.

Αγορά στις 16/12, 2x50άρες Microsoft Gift Cards, σήμερα μπήκαν 2x25 (συναλλαγή μέσω winbank) και 2x50 (λόγο πιστωτικής), 150 yellow συνολικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, wh1t3r0se είπε

τελικα ποσα yellows μπαινουν;

Τα 50.000 yellows για την αγορά των 100€ gift cards θα μπουν έως και 15 ημέρες μετά τη λήξη της ενέργειας (12/1/2023 λήγει η ενέργεια) σύμφωνα με τους όρους. Τα 150 yellow που γράφω πιο πάνω αφορούν τις συναλλαγές λόγο πιστωτικής και αγοράς από winbank.

Επεξ/σία από giannakp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Όσοι ρωτάτε για τους αρχικούς 25, πληρώσατε μήπως με λογαριασμό? Γιατι εκεί δεν ισχύουν οι 100 επιπλέον, και φαντάζομαι οι 50κ θα μπουν απλά όλοι μαζί. 

Με πιστωτική, το έγραψα κιόλας. 

Edit: Μόλις μπήκαν και εμένα τα 150 yellows. Άρα μαλακιες ότι μπαίνουν όλα μαζί μέχρι και 15 μέρες μετά την λήξη της προωθητικής.. Τώρα γιατί δίνουν τέτοιες πληροφορίες στο τηλ. Κέντρο ένας θεός ξέρει. 

Επεξ/σία από Crus
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Βασικα δεν το ειχες γραψει, αλλα οκ. Moving on :) 

Έχεις δίκιο, αν και το είχα γράψει χάθηκε στο edit που έκανα στο post. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση ts. Έβαλα 100€ στον ms λογαριασμό μου και όλα θα πάνε για συνδρομη ms 365...εάν δεν γίνεται για τον Χ,ψ λόγο θα πάνε για αγορές στο store των windows...αν και διάβασα ότι μια χαρά γίνεται...

Δημοσ.

καλησπερα 

μπηκα στην εφαρμογη για αγορα

με ενδιαφερει να το κανω ως δωρο προκειμενου να αγοραστει 

σε digital μορφη που εχει εκπτωση το fifa για ps4.

Επειδη ομως δεν εχω ξαναγορασει κατι αναλογο με μπερδεψαν οι επιλογες...

ποια ειναι η διαφορα psn digital code απο sony plus branded....

η επιλογη που εχω στο screen shot κανει για το λογο που ανεφερα????

Ευχαριστω

104857.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...