Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, arisenal είπε

Κατα τα αλλα υπαρχει περιορισμος στο balance που μπορουμε να χουμε στο store? Γιατι βλεπω λεει πχ η Γαλλια βαζει οριο στα 150Ε το μηνα.

Εχω ηδη βαλει 300 μεσα.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, bower είπε

Στην εφαρμογή yellow της Πειραιώς, στην ενότητα «προφίλ» σας εμφάνισε την συναλλαγή;

Ναι, είναι το "Πληρωμή μέσω winbank". Θέλει κάνα 24ωρο να το εμφανίσει 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pavlaras13 είπε

Εμένα δεν εχει μπει τιποτα ακομα. Μέσω λογαριασμού το έκανα απο το app. Να ανησυχω?

Εχεις διαβασει τους ορους που ειναι κατω κατω οταν μπεις στην σελιδα του αρχικου ποστ; 

Μιλας για τους 25 ή 50 ποντους; Αν μιλας γι αυτους, θελει 1-2 εργασιμες απο την αγορα σου. Αν μιλας για τους πολλους, διαβασε τους ορους. Μεχρι 27-1-2023 θα γινει η πιστωση, λεμε για πολλοστη φορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Eχει δοκιμασει καποιος με επαγγελματικο λογαριασμο; αγορασα χτες βραδυ και δεν εχω δει τα πρωτα 25 yellows ακομα.

νομιζω οτι δεν ισχυει για επαγγελματικες καρτες.

Πιστωτικές Κάρτες που δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα:
Εταιρικές Κάρτες (Business to Business, Visa Business Classic & Visa Business Gold,
Mastercard® Business, Visa Business Premium

43 λεπτά πριν, bower είπε

Στην εφαρμογή yellow της Πειραιώς, στην ενότητα «προφίλ» σας εμφάνισε την συναλλαγή;

Οχι... Αναφερομαι στα 25 yellows... Για αυτο και καλεσα στην εξυπηρετηση και με ενημερωσαν οτι θα μπουν ολα μαζι τα yellows μεχρι και 15 μερες απο την ληξη της προωθητικης. Οτι να ναι... αλλα λενε στον εναν αλλα στον αλλον?

Επεξ/σία από Crus
  • Like 1
Δημοσ.

Συνεχίζει να ισχύει η προσφορά ακόμα, σωστά;

Πλάκα θα έχει να μπούνε οι πόντοι και μετά να βγάλει μια ανακοίνωση η τράπεζα ότι αλλάζει η ισοτιμία των yellows.

Δημοσ.

Όσοι ρωτάτε για τους αρχικούς 25, πληρώσατε μήπως με λογαριασμό? Γιατι εκεί δεν ισχύουν οι 100 επιπλέον, και φαντάζομαι οι 50κ θα μπουν απλά όλοι μαζί. 

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Όσοι ρωτάτε για τους αρχικούς 25, πληρώσατε μήπως με λογαριασμό? Γιατι εκεί δεν ισχύουν οι 100 επιπλέον, και φαντάζομαι οι 50κ θα μπουν απλά όλοι μαζί. 

Εγω με λογαριασμό ναι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, achisael είπε

Εγω με λογαριασμό ναι.

Ναι γτ και εγώ 2η αγορά που έκανα μέσω λογαριασμού και με την συναλλαγή να έχει εκκαθαριστεί, δεν βλέπω τα 25. 

• Moderators
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

32 λεπτά πριν, achisael είπε

Εγω με λογαριασμό ναι.

28 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ναι γτ και εγώ 2η αγορά που έκανα μέσω λογαριασμού και με την συναλλαγή να έχει εκκαθαριστεί, δεν βλέπω τα 25. 

Με λογαριασμο μπαινουν 25 ποντοι για καθε πληρωμη. Δεν ξερω γιατι δεν τους βλεπετε. Μηπως δεν εχει ακομα εκκαθαριστει; Ειπαμε θελει 1-2 εργασιμες. Δεν μας λεει ο achisael ποτε το εκανε.

Με καρτα ειναι 1ποντος για καθε 1 ευρω. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο.

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Με λογαριασμο μπαινουν 25 ποντοι για καθε πληρωμη. Δεν ξερω γιατι δεν τους βλεπετε. Μηπως δεν εχει ακομα εκκαθαριστει; Ειπαμε θελ

Εν τω μεταξύ μπήκα να δω γιατί δεν ήξερα ότι ίσχυε αυτό το πράγμα με πληρωμή μέσω winbank, και όλως τυχαίως είδα και τους 25 πόντους από την συναλλαγή που έκανα Σάββατο βράδυ 😅

Οπότε όλα οκ τελικά. 

Διδακτορικό θα κάνουμε με τα yellows/επιστροφή/payzy 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...