Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

Πληρωνεις μεσω λογαριασμου στο winbank, ok.

Αντε και τα πηρες τα yellows θεωρητικα, χωρις να χρησιμοποιησεις (πιστωτικη/χρεωστικη) καρτα.

Την εξαργυρωση πως την κανεις χωρις καρτα?

Χωρίς κάρτα δεν μπορείς να είσαι και στο πρόγραμμα yellows (και βασικά σε κανένα πρόγραμμα καμίας τραπεζας). Θέλει τουλάχιστον χρεωστικη. 

(εκτός αν εννοείς ότι την έχεις χάσει, οπότε απλά βγάζεις άλλη) 

16 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

υποστηριζουν ολες οι χρεωστικες?

εχει η γυναικα μου μια debit για χρηση σε ΑΤΜ και την κοιταξα, αλλα δεν γραφει πανω τιποτα για yellows (οπως πχ της alpha γραφουν πανω Bonus οσες το υποστηριζουν ή της eurobank γραφουν Επιστροφη)

θελει καμια "ενεργοποιηση" ? μη την πατησουμε...

Ναι, μέσω της εφαρμογής yellows ή winbank. 

Πρώτα ενεργοποιείς και μετά αγοράζεις. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

1 ώρα πριν, Thrylos7 είπε

υποστηριζουν ολες οι χρεωστικες?

εχει η γυναικα μου μια debit για χρηση σε ΑΤΜ και την κοιταξα, αλλα δεν γραφει πανω τιποτα για yellows (οπως πχ της alpha γραφουν πανω Bonus οσες το υποστηριζουν ή της eurobank γραφουν Επιστροφη)

θελει καμια "ενεργοποιηση" ? μη την πατησουμε...

Δεν εχει σημα yellows η καρτα πανω. 

1 ώρα πριν, Eddy_Gordo είπε

Δεν το γραφει επάνω, αν δεν στο ενεργοποίησαν όταν έβγαζες την κάρτα,  κατεβασε την εφαρμογή και σύνδεσε την με τον λογαριασμό και την κάρτα, κανονικά και χωρίς την εφαρμογή των yellows θα έπρεπε να τα βλέπεις από την εφαρμογή της winbank. 

Στο προγραμμα yellows μπαινεις στο winbank (αριστερα προς τα κατω). Δεν χρειαζεται η εφαρμογη. Πατας , κανεις εγγραφη σε καθοδηγει βημα βημα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Thrylos7 είπε

Πληρωνεις μεσω λογαριασμου στο winbank, ok.

Αντε και τα πηρες τα yellows θεωρητικα, χωρις να χρησιμοποιησεις (πιστωτικη/χρεωστικη) καρτα.

Την εξαργυρωση πως την κανεις χωρις καρτα?

Επειδή και εγώ έχω λογαριασμό και με μια χρεωστική συνδεδεμένη που λήγει τώρα. Ρώτησα στην εξυπηρέτηση τι μπορώ να κάνω χωρίς κάρτα. Αρχικά μου είπε ότι όταν έχεις yellows είσαι γενικά συνδεμένος...δηλαδή και να λήξει η κάρτα και να μην βγάλεις νέα οι πόντοι μένουν και συνεχίζεις να μαζεύεις όταν πληρώνεις απευθείας μέσω e-banking. Επίσης μου είπε ότι μπορείς να κάνεις εξαργύρωση κανονικά με έκδοση δωροεπιταγών από την εφαρμογή και χρήση αυτών όταν πληρώνεις σε κάποιο μαγαζί 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα βλακεία και αγόρασα gift card 100 ευρώ blizzard ενώ ΔΕΝ είχα ενεργοποιημένα yellows. Tα ενεργοποίησα αμέσως μετά, αλλά απ'ότι μου είπαν στην Πειραιώς... πολύ αργά για δάκρυα (δεν θα περαστούν yellows).

Για ακύρωση συναλλαγής με παρέπεμψαν στον έμπορο (αύριο θα πάρω τηλέφωνο την eurocard services να δω μήπως δεχτούν να την ακυρώσουν).

Η πλάκα είναι ότι μπορώ τώρα, φαντάζομαι, να πάρω gift card με επιστροφή της αξίας σε yellows, αλλά έχω φορτωθεί και μια εκατοστάευρη gift card παραπάνω από όσες ήθελα.

Προσοχή μην κάνετε το ίδιο γελοίο λάθος με μένα παιδιά.

Επεξ/σία από taris
  • Sad 3
Δημοσ.
8 minutes ago, taris said:

Έκανα βλακεία και αγόρασα gift card 100 ευρώ blizzard ενώ ΔΕΝ είχα ενεργοποιημένα yellows. Tα ενεργοποίησα αμέσως μετά, αλλά απ'ότι μου είπαν στην Πειραιώς... πολύ αργά για δάκρυα (δεν θα περαστούν yellows).

Για ακύρωση συναλλαγής με παρέπεμψαν στον έμπορο (αύριο θα πάρω τηλέφωνο την eurocard services να δω μήπως δεχτούν να την ακυρώσουν).

Η πλάκα είναι ότι μπορώ τώρα, φαντάζομαι, να πάρω gift card με επιστροφή της αξίας σε yellows, αλλά έχω φορτωθεί και μια εκατοστάευρη gift card παραπάνω από όσες ήθελα.

Προσοχή μην κάνετε το ίδιο γελοίο λάθος με μένα παιδιά.

Αρκεί να έκανες ένα log in στην εφαρμογή yellows. 

Δεν είχες κάνει ποτέ συναλλαγή με την κάρτα; Ούτε ένα yellow δεν είχες πάρει ποτέ;;;

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Αρκεί να έκανες ένα log in στην εφαρμογή yellows. 

Δεν είχες κάνει ποτέ συναλλαγή με την κάρτα; Ούτε ένα yellow δεν είχες πάρει ποτέ;;;

Ανενεργός παλιός αποταμιευτικός λογαριασμός ήταν (από εποχή Αγροτικής να φανταστείς) οπότε... όχι. Είχε κάτι λίγα χρήματα μέσα και είχα την κάρτα αναλήψεών μου, αλλά δεν χρησιμοποιούνταν.

Επεξ/σία από taris
Δημοσ.

Ε κρίμα. 

Εγω για καλό και για κακο έκανα log in στην εφαρμογή yellows, παρόλο που κάνω συχνά συναλλαγές και έχω εκμεταλλευτεί παρόμοιες προσφορές με επιστροφές yellows. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, d_gkal είπε

Ε κρίμα. 

Εγω για καλό και για κακο έκανα log in στην εφαρμογή yellows, παρόλο που κάνω συχνά συναλλαγές και έχω εκμεταλλευτεί παρόμοιες προσφορές με επιστροφές yellows. 

Φυσικά. η βλακεία δική μου είναι, γι'αυτό βλέπεις ότι δεν κράζω κανέναν εκτός από μένα 😆

και να πεις να μην είχε αναφερθεί κιόλας στο νήμα τόσες φορές...

Δημοσ.

Εγώ έκανα εγγραφή στο πρόγραμμα μέσω winbank, μου ήρθε SMS ότι ενεργοποιηθηκα, έπειτα αγόρασα την κάρτα με χρήση λογαριασμού, περίμενα να δω τα 25 yellows από την συναλλαγή και μετά την χρησιμοποιήσα. 

Δεν ξέρεις ποτέ... 

Δημοσ.

Ερώτηση πριν προβώ σε αγορά.
Εχω πάρει Microsoft account balance (EUR 200) το xbox seires s έχει 229 μπορώ να πάρω τη 30αρα απο πειραιώς για να την προσθέσω να το πάρω?Θα είναι απο λογαριασμό που έχω πάρει ήδη 100€
Ρωτάω γιατι οσοι έκαναν αυτό πήραν 50αρα.
Σορρυ αν το ερώτημα είναι βλακώδες...Απλά ρωτάω γιατι όπως οι άλλοι πήρα 75+25 και οχι 50-50 και λέω μην υπάρχει κάποιο θέμα με τις άλλες κάρτες.

Δημοσ.

Οι giftcards μπορουν να φορτωθούν στο ιδιο πορτοφόλι λογαριασμού ασχέτως αν εχουν αγοραστεί από διαφορετικούς λογαριασμούς πειραιώς σωστα? 
Ένα ζευγάρι δλδ μπορεί να παρει 75x2 + 25x2 και να τις "φορτώσει" σε ενα προφιλ xbox και να βγει 29€ το xbox σωστα?

Δημοσ.
Στις 16/12/2022 στις 4:36 ΜΜ, geomd είπε

Για να βοηθήσω κάποιους που θέλουν να αγοράσουν το series s από το γερμανικό σάιτ. Σε βηματα:

1) προσθέτεις το Xbox στο καλάθι.

2) επιλέγεις χώρα χρέωσης Ελλάδα (Χωρίς αυτό δεν φαίνεται το balance).

3)όταν επιλέξεις το microsoft balance ως  πρώτη μέθοδος πληρωμή και τα υπόλοιπα χρήματα στην κάρτα, όντως υπάρχει πρόβλημα καιπροσπαθεί να χρεώσει 229 στην κάρτα. Ο πιο απλός τρόπος είναι να αγοράσεις από την Πειραιώς τα υπόλοιπα 130 ευρώ σε gift cards. Με λίγα λόγια φορτώνεις το ακαουντ με σύνολο 230 ευρώ gift cards, αγοράσεις το Xbox μονο με το balance και σου περισσεύει και ένα ευρώ για να ενεργοποιησεις ένα μήνα game pass ultimate!

Υγ: η καλύτερη προσφορά εβερ

Μόλις τώρα, mouxaxa είπε

Οι giftcards μπορουν να φορτωθούν στο ιδιο πορτοφόλι λογαριασμού ασχέτως αν εχουν αγοραστεί από διαφορετικούς λογαριασμούς πειραιώς σωστα? 
Ένα ζευγάρι δλδ μπορεί να παρει 75x2 + 25x2 και να τις "φορτώσει" σε ενα προφιλ xbox και να βγει 29€ το xbox σωστα?

Κανονικα οπως βλεπεις και το καλυτερο ειναι να γεμισεις το Balance με giftcards και να αφησεις εκτος χρηση καρτας 

• Like 1
Δημοσ.

2 ώρες πριν, mouxaxa είπε

Ναι μπορούν. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...