Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Sebu είπε

Επισης αγορα μη gaming περιεχομενου λχ λειτουργικο, office κτλ αφηνει να προχωρησει ή οχι? Πρεπει να εξαργυρωθει η δωροκαρτα μονο σε gaming υλικο?

Δεν το επιχείρησα γιατί πήρα το Xbox από το γερμανικό store, αλλά τα χρήματα μπαίνουν στον Microsoft λογαριασμό σου οπότε ναι μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να αγοράσεις ότι πουλάει η Microsoft.

Επεξ/σία από lmak
  • Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Sebu είπε

Απλά τα πραγματα, δεν χαριζουν τιποτα σε κανεναν, τα yellows είναι loyalty πόντοι που θα εξαργυρωθουν παλι μεσω της καρτας/λογαριασμού και μονο σε συνεργαζομενες επιχειρησεις αρα ολες οι συναλλαγες "μενουν" στο δικτυο της Πειραιως και στις επιχειρησεις με τις οποιες συνεργαζεται και κινειται και σε συναλλαγες η Euronet που εχει αποκτησει το merchant acquiring και τα pos της τραπεζας. Win win που λενε στο χωριο μου για την Πειραιως και τη Euronet και εμμεσως win και για τους πελατες. Κλεινει το ετος και καποιοι θελουν να μπουσταρουν τα νουμερα στοχοθεσιας για να πεσουν και τα μπονους 🙃

Η ερωτηση ειναι στη Microsoft απο ποιο site/link κανατε τις αγορες (λχ της κονσολας) γιατι οταν μπαινω απο τον browser και κανω sign in ενω εχω χωρα Ελλαδα στο λογαριασμο μου βγαζει τα προϊοντα σε δολλαρια και με κανει παντα redirect σε en-us

Επισης αγορα μη gaming περιεχομενου λχ λειτουργικο, office κτλ αφηνει να προχωρησει ή οχι? Πρεπει να εξαργυρωθει η δωροκαρτα μονο σε gaming υλικο?

Δεν νομίζω να  ισχύει αυτό που γράφεις ότι τα χρήματα μένουν στο δίκτυο της Πειραιώς και η ενέργεια αυτή είναι Win Win.

Δηλαδή επιστρέφει το 100% και είναι win win? Με αυτή τη λογική θα έβγαζαν yellows με 80%-100% , αν ήταν win win και όχι με 10% και 20% που βγάζουν συνήθως;!

Το ΜΟΝΟ σίγουρο είναι ότι αν έβαζαν επιστροφή τουλάχιστον 50% πάλι θα αγόραζαν πολλοί!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, pankostas είπε

Δεν νομίζω να  ισχύει αυτό που γράφεις ότι τα χρήματα μένουν στο δίκτυο της Πειραιώς και η ενέργεια αυτή είναι Win Win.

Δηλαδή επιστρέφει το 100% και είναι win win? Με αυτή τη λογική θα έβγαζαν yellows με 80%-100% , αν ήταν win win και όχι με 10% και 20% που βγάζουν συνήθως;!

Το ΜΟΝΟ σίγουρο είναι ότι αν έβαζαν επιστροφή τουλάχιστον 50% πάλι θα αγόραζαν πολλοί!

Τα χρηματα μενουν στο δικτυο της Πειραιως γιατι τους ποντους δεν μπορεις να τους κανεις τιποτα αλλο.

Μπορεις μονο να τους εξαργυρωσεις σε συνεργαζομενες επιχειρησεις. Με τις οποιες εχει συγκεκριμενες εμπορικες συμφωνιες η τραπεζα για το τι τους αποδιδει, ποτε, πως, τι συμψηφιζει με τι κτλ.

Αρα εσυ αυτη τη στιγμη δινεις 100 ευρω ζεστα χρηματα δικα σου και ως ανταλλαγμα παιρνεις μια gift card ισης αξιας που αγοραζεις και 100 ευρω σε loyalty ποντους για εξαργυρωση μονο στο δικτυο των συνεργατων yellows. Τα οποια θα εξαργυρωσεις μεσω καρτας Πειραιως, σε POS Πειραιως τα οποια ελεγχει πλεον η Euronet. Και υπαρχουν συγκεκριμενες συμφωνιες αποδοσης πληρωμων στους εμπορους, εκκαθαρισης συναλλαγων, συμψηφισμων κτλ. Απο τα οποια ολα αυτα Πειραιως και Euronet εισπραττουν σημαντικοτατες προμηθειες 😉

Να το πω διαφορετικα. Ο Σκλαβενιτης συναπτει συμφωνιες με εταιρειες για διατακτικες σουπερμαρκετ για το προσωπικο τους, στις οποιες συμφωνιες δινει στις εταιρειες 8% δλδ τους λεει για καθε 100 ευρω διατακτικων που θα αγορασετε θα με πληρωσετε 92 ευρω σας χαριζω τα 8 ευρω. Πιστευεις οτι ο Σκλαβενιτης μπαινει μεσα? 😉

37 λεπτά πριν, lmak είπε

Δεν το επιχείρησα γιατί πήρα το Xbox από το γερμανικό store, αλλά τα χρήματα μπαίνουν στον Microsoft λογαριασμό σου οπότε ναι μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να αγοράσεις ότι πουλάει η Microsoft.

Ευχαριστω! Εχεις ευκαιρο το λινκ απο το MS store που εκανες την αγορα γιατι εμενα με παει παντα στο EN-US με τιμες σε $ και δεν βλεπω επιλογη για αλλαγη χωρας μαγαζιου.

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Sebu είπε

Τα χρηματα μενουν στο δικτυο της Πειραιως γιατι τους ποντους δεν μπορεις να τους κανεις τιποτα αλλο.

Μπορεις μονο να τους εξαργυρωσεις σε συνεργαζομενες επιχειρησεις. Με τις οποιες εχει συγκεκριμενες εμπορικες συμφωνιες η τραπεζα για το τι τους αποδιδει, ποτε, πως, τι συμψηφιζει με τι κτλ.

Αρα εσυ αυτη τη στιγμη δινεις 100 ευρω ζεστα χρηματα δικα σου και ως ανταλλαγμα παιρνεις μια gift card ισης αξιας που αγοραζεις και 100 ευρω σε loyalty ποντους για εξαργυρωση μονο στο δικτυο των συνεργατων yellows. Τα οποια θα εξαργυρωσεις μεσω καρτας Πειραιως, σε POS Πειραιως τα οποια ελεγχει πλεον η Euronet. Και υπαρχουν συγκεκριμενες συμφωνιες αποδοσης πληρωμων στους εμπορους, εκκαθαρισης συναλλαγων, συμψηφισμων κτλ. Απο τα οποια ολα αυτα Πειραιως και Euronet εισπραττουν σημαντικοτατες προμηθειες 😉

Να το πω διαφορετικα. Ο Σκλαβενιτης συναπτει συμφωνιες με εταιρειες για διατακτικες σουπερμαρκετ για το προσωπικο τους, στις οποιες συμφωνιες δινει στις εταιρειες 8% δλδ τους λεει για καθε 100 ευρω διατακτικων που θα αγορασετε θα με πληρωσετε 92 ευρω σας χαριζω τα 8 ευρω. Πιστευεις οτι ο Σκλαβενιτης μπαινει μεσα? 😉

Ευχαριστω! Εχεις ευκαιρο το λινκ απο το MS store που εκανες την αγορα γιατι εμενα με παει παντα στο EN-US με τιμες σε $ και δεν βλεπω επιλογη για αλλαγη χωρας μαγαζιου.

Συμφωνώ ότι κάτι κερδίζουν! Εννοείται χαμένοι δεν βγαίνουν σίγουρα! Αλλά μεγάλο το ποσοστό 100%!  Μακάρι να το κάνουν και άλλες τράπεζες! 

Επεξ/σία από pankostas
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Sebu είπε

Τέρμα κάτω αριστερά αλλάζεις χώρα.

https://www.xbox.com/de-DE

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη δεν εχω αγορασει ξανα τετοιες καρτες. Σκεφτομαι για καρτα blizzard για μελλοντικη ανανεωση WoW ή αγορα Diablo IV. Εχουν ημερομηνια ληξης;

Δημοσ.

1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Επειδη δεν εχω αγορασει ξανα τετοιες καρτες. Σκεφτομαι για καρτα blizzard για μελλοντικη ανανεωση WoW ή αγορα Diablo IV. Εχουν ημερομηνια ληξης;

Εμένα που αγόρασα Blizzard δε λέει κάτι για ημερομηνία λήξης πάντως.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Diablo IV μέχρι να δουν τα ματάκια μας, όπως το πάνε, θα λήξουμε εμείς, όχι μόνο οι πόντοι μας :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα και εγώ δύο MS Gift Cards (20 ευρώ+50 ευρώ) για δοκιμή. Στακαρίστηκαν και συνολικά με 70 ευρώ πήρα 1x Xbox Wireless Controller + Wireless Stick απο MS...

Billing Country+Αποστολή Κύπρος (όπου και μένω) εμφανίστηκε κανονικά το balance χωρίς πρόβλημα... Ίσως να έπαιξε ρόλο οτι είχα ήδη κάρτα για να εμφανιστεί...

Απ' οτι κατάλαβα δεν εχει παρει κανείς απο insomnia ακόμη τα yellows? Πότε λέτε να τα αναμένουμε;

EDIT: Διάβασα το νήμα καλύτερα, λογικά θέλει 2-3 ημέρες να εμφανιστούν...

Επεξ/σία από johnnycer
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, johnnycer είπε

EDIT: Διάβασα το νήμα καλύτερα, λογικά θέλει 2-3 ημέρες να εμφανιστούν...

Η ενέργεια ισχύει για αγορές «ψηφιακού περιεχομένου» αποκλειστικά από 12/12/2022 έως και 12/01/2023.

Απόδοση yellows: Η απόδοση των yellows στον Λογαριασμό yellow του Μέλους, θα γίνει έως και 15 ημέρες μετά τη λήξη της ενέργειας.

• Like 1
Δημοσ.

Άλλους τους χωρίζουν γιατί είναι τζογαδόροι ή αλκοολικοι ή ζάκια.

Εμάς θα μας χωρίσει γιατί αγοράζουμε οτιδήποτε έχει να κάνει με videogames δίχως αύριο 😅

• Like 3
Δημοσ.

Πληρωνεις μεσω λογαριασμου στο winbank, ok.

Αντε και τα πηρες τα yellows θεωρητικα, χωρις να χρησιμοποιησεις (πιστωτικη/χρεωστικη) καρτα.

Την εξαργυρωση πως την κανεις χωρις καρτα?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

Πληρωνεις μεσω λογαριασμου στο winbank, ok.

Αντε και τα πηρες τα yellows θεωρητικα, χωρις να χρησιμοποιησεις (πιστωτικη/χρεωστικη) καρτα.

Την εξαργυρωση πως την κανεις χωρις καρτα?

Υποθέτω οι περισσότεροι έχουν τουλάχιστον χρεωστική με yellows οπότε την κάνουν μέσω αυτής.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, chocorello είπε

Υποθέτω οι περισσότεροι έχουν τουλάχιστον χρεωστική με yellows οπότε την κάνουν μέσω αυτής.

υποστηριζουν ολες οι χρεωστικες?

εχει η γυναικα μου μια debit για χρηση σε ΑΤΜ και την κοιταξα, αλλα δεν γραφει πανω τιποτα για yellows (οπως πχ της alpha γραφουν πανω Bonus οσες το υποστηριζουν ή της eurobank γραφουν Επιστροφη)

θελει καμια "ενεργοποιηση" ? μη την πατησουμε...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

υποστηριζουν ολες οι χρεωστικες?

εχει η γυναικα μου μια debit για χρηση σε ΑΤΜ και την κοιταξα, αλλα δεν γραφει πανω τιποτα για yellows (οπως πχ της alpha γραφουν πανω Bonus οσες το υποστηριζουν ή της eurobank γραφουν Επιστροφη)

θελει καμια "ενεργοποιηση" ? μη την πατησουμε...

Δεν το γραφει επάνω, αν δεν στο ενεργοποίησαν όταν έβγαζες την κάρτα,  κατεβασε την εφαρμογή και σύνδεσε την με τον λογαριασμό και την κάρτα, κανονικά και χωρίς την εφαρμογή των yellows θα έπρεπε να τα βλέπεις από την εφαρμογή της winbank. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...