Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, vgolden είπε

Καλημέρα σε όλους.

Επειδή στη microsoft βλέπω ότι έχει έως 75€, παίρνουμε και δεύτερη 25€ σωστά;

Ελπίζω να μην αγόρασες από Microsoft. 

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν για οποιονδήποτε λόγο η Πειραιώς αποφασίσει σε μία μεγάλη μερίδα ή και σε όλους να μην βάλει τα yellows,υπάρχουν νομικές συνέπειες για εξαπάτηση;

Μήπως την καλυπτει κάποιος από τους όρους και τις προυποθέσεις των yellows;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, bonorov είπε

Αν για οποιονδήποτε λόγο η Πειραιώς αποφασίσει σε μία μεγάλη μερίδα ή και σε όλους να μην βάλει τα yellows,υπάρχουν νομικές συνέπειες για εξαπάτηση;

Μήπως την καλυπτει κάποιος από τους όρους και τις προυποθέσεις των yellows;

Scripta manent

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Scripta manent

Αν την καλυπτουν οι όροι και οι προυποθεσεις που πατήσαμε αποδοχή όταν ανοίξαμε τα yellows,όλα τα περιμενω απο τράπεζα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά δεν θα υπήρχε λόγος να γραψει και στους όρους 50000 yellows όριο, δλδ με 50 yellows π δίνει σε κάθε αγορά πόσες δωροκαρτες πρέπει να πάρεις για βγάλεις όριο 50000, πρέπει να πάρεις 1000 δωροκαρτες των 100€, δλδ μην λεμε τα ίδια και τα ίδια συνέχεια, αφού το επιβεβαίωσαν και οι υπάλληλοι που καταγράφεται η κλήση δεν υπάρχει λόγος να μας πιστόλιασει.

Επεξ/σία από Metaksas
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, George! είπε

Τις δύο κάρτες τις αγοράζουμε ταυτόχρονα σε μία αγορά ή κάνουμε δύο ξεχωριστές αγορές;

Δύο ξεχωριστές 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, achisael είπε

Εγω πάντως πήρα μια 50 και μια 20 για psn δνε μου μπήκαν ακόμα ούτε τα αρχικά yellows.

16.12 την έκανα στις 00.05 

Θέλουν κάνα 2 εργάσιμες.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/12/2022 στις 8:54 ΜΜ, SabotazNic είπε

Μονο που δεν ειναι promo της ιδιας της τραπεζας, αλλα και της Euronet Card Services απο οτι φαινεται

Απλά τα πραγματα, δεν χαριζουν τιποτα σε κανεναν, τα yellows είναι loyalty πόντοι που θα εξαργυρωθουν παλι μεσω της καρτας/λογαριασμού και μονο σε συνεργαζομενες επιχειρησεις αρα ολες οι συναλλαγες "μενουν" στο δικτυο της Πειραιως και στις επιχειρησεις με τις οποιες συνεργαζεται και κινειται και σε συναλλαγες η Euronet που εχει αποκτησει το merchant acquiring και τα pos της τραπεζας. Win win που λενε στο χωριο μου για την Πειραιως και τη Euronet και εμμεσως win και για τους πελατες. Κλεινει το ετος και καποιοι θελουν να μπουσταρουν τα νουμερα στοχοθεσιας για να πεσουν και τα μπονους 🙃

Η ερωτηση ειναι στη Microsoft απο ποιο site/link κανατε τις αγορες (λχ της κονσολας) γιατι οταν μπαινω απο τον browser και κανω sign in ενω εχω χωρα Ελλαδα στο λογαριασμο μου βγαζει τα προϊοντα σε δολλαρια και με κανει παντα redirect σε en-us

Επισης αγορα μη gaming περιεχομενου λχ λειτουργικο, office κτλ αφηνει να προχωρησει ή οχι? Πρεπει να εξαργυρωθει η δωροκαρτα μονο σε gaming υλικο?

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...