Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά συγνώμη κιόλα. Στους όρους που αναφέρετε ότι 100 ευρώ ισοδύναμουν με 50000 επιστροφή. 

Εννοώ :ξέρω πως τα 50000 είναι 100 ευρώ. Αλλά στους όρους που λέει πως σου επιστρέφουν τόσα yellows. Εγώ μόνο για ανώτατο όριο διαβάζω. 

Συνήθως σε τέτοιες προωθητικές λέει πχ 15 η 20%επισυροφη. 

Εδω που αναφέρεται για 100%επιστροφη? 

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Choutas είπε

Προβλέπω μέσα στις πρωτοχρονιά να παιδεύεστε. Δεν βγάζει κανένα νόημα ως προσφορά παρά μόνο αν εννοούν 100 yellows για 100 ευρώ. Αν καταφέρετε και τους απειλήσεται να σας τα πιστώσουν έχει καλός αλλιώς σας βλέπω να στεναχωριέστε.

100 ευρώ είναι ούτως ή άλλως 500 yellows (βλ. https://yellow.piraeusbank.gr/el/yellows/upologistis-yellows), άρα δεν έχει νόημα να δώσει 100 yellows, όταν μέχρι πριν δύο μέρες έδινε 500. Λέει ξεκάθαρα "η αξία της κάρτας" και κάνει αναφορά στο όριο των 50.000 πόντων που τελείως τυχαία αντιστοιχεί σε μία κάρτα των 100 ευρώ. Επίσης, όσος κόσμος μίλησε με την εξυπηρέτησε πελατών, επιβεβαίωσε αυτό που έχουμε καταλάβει όλοι.

Επεξ/σία από argipent
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Ρε παιδιά συγνώμη κιόλα. Στους όρους που αναφέρετε ότι 100 ευρώ ισοδύναμουν με 50000 επιστροφή. 

Εννοώ :ξέρω πως τα 50000 είναι 100 ευρώ. Αλλά στους όρους που λέει πως σου επιστρέφουν τόσα yellows. Εγώ μόνο για ανώτατο όριο διαβάζω. 

Συνήθως σε τέτοιες προωθητικές λέει πχ 15 η 20%επισυροφη. 

Εδω που αναφέρεται για 100%επιστροφη? 

Πάμε πάλι. Λέει ότι σου επιστρέφει την αξία της κάρτας σε yellows, με ΜΈΓΙΣΤΟ 50.000. Άρα αν αγοράσεις 10αρα κάρτα, θα πάρεις 5000 yellows. Αν πάρεις 50αρα, 25.000 και τέλος αν πάρεις 100αρα, 50.000.

Ειναι φουλ κατανοητό, και μας το έχουν επιβεβαιώσει και μέσω τηλ. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, argipent είπε

100 ευρώ είναι ούτως ή άλλως 500 yellows (βλ. https://yellow.piraeusbank.gr/el/yellows/upologistis-yellows), άρα δεν έχει νόημα να δώσει 100 yellows, όταν μέχρι πριν δύο μέρες έδινε 500. Λέει ξεκάθαρα "η αξία της κάρτας" και κάνει αναφορά στο όριο των 50.000 πόντων που τελείως τυχαία αντιστοιχεί σε μία κάρτα των 100 ευρώ. Επίσης, όσος κόσμος μίλησε με την εξυπηρέτησε πελατών, επιβεβαίωσε αυτό που έχουμε καταλάβει όλοι.

Και εγώ που μίλησα με την εξυπηρέτηση και ρώτησα πόσο είναι τα 100 ευρώ σε αξία yellows μου έιπε ξεκάθαρα 50000, "το οποίο είναι και το όριο" μου είπε.

Επεξ/σία από nick_souvlaki
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nick_souvlaki είπε

Και εγώ που μίλησα με την εξυπηρέτηση και ρώτησα πόσο είναι τα 100 ευρώ σε αξία yellows μου έιπε ξεκάθαρα 50000, "το οποίο είναι και το όριο" μου είπε.

Το όριο είναι 25.000 ανά πελάτη, ανά μήνα. Όμως στους όρους της προωθητικής αυτής ενέργειας λέει πως αυτοί οι πόντοι δε θα συν-υπολογιστούν (άρουν δηλαδή με αυτόν τον τρόπο το όριο).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, argipent είπε

Το όριο είναι 25.000 ανά πελάτη, ανά μήνα. Όμως στους όρους της προωθητικής αυτής ενέργειας λέει πως αυτοί οι πόντοι δε θα συν-υπολογιστούν (άρουν δηλαδή με αυτόν τον τρόπο το όριο).

Ναι το ξέρω. Ο υπάλληλος μιλούσε καθαρά για την προσφορά (για αυτήν τον ρώτησα). Όχι γενικα για το πρόγραμμα.

Επεξ/σία από nick_souvlaki
Δημοσ.

εχετε δικιο παιδια, απο τη βιασυνη μου δεν ειδα καν στο κινητο :-)

ολα καλα! Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπάθησα να εξαργυρώσω τα 100€ από τον λογαριασμό Microsoft για αγορά του Xbox Series S (από Microsoft store Γερμανίας) στα 229€. Το Balance φαινόταν μόνο όταν επέλεγα ως Billing Address Greece.

Στην Πληρωμή όμως παρότι είχα επιλέξει και φαινόταν ότι θα χρησιμοποιηθούν τα 100€ πάντα με χρέωνε 229€ στην κάρτα (με κάρτες Ελληνικών Τραπεζών). Ακύρωνα την παραγγελία και μετά από λίγα λεπτά το ποσό που είχε χρεωθεί στην κάρτα το αποδέσμευσε.

Η λύση δόθηκε από την revolut:

• Άφησα στην κάρτα υπόλοιπο λιγότερο από 229€
  • Έσβησα όλους τους τρόπους πληρωμής και πέρασα μόνο την revolut με χώρα Greece
  • Προσθήκη στο καλάθι το Xbox Series S στα 229€ με Billing Address Greece
  • Επιλογή του Microsoft Balance και το υπόλοιπο από την κάρτα Revolut
  • Στην πρώτη προσπάθεια χρέωσης, έρχεται ειδοποίηση από το revolut app, για χρέωση 229€, χωρίς να έχω την δυνατότητα έγκρισης γιατί δεν είχα αφήσει υπόλοιπο, πατάω απόρριψη.
  • Η Revolut κλειδώνει την κάρτα, προφανώς γιατί έγινε νέα προσπάθεια χρέωσης
  • Στις συναλλαγές από το app της revolut φαίνεται μία ανεπιτυχής προσπάθεια χρέωσης 129€ (τελικά) από Microsoft, πάτησα στην συναλλαγή, ξεκλείδωμα κάρτας και μετά χρεώθηκα κανονικά μόνο 129€ και 100€ από το balance
  • Έρχεται mail επιβεβαίωσης όπου στην χρέωση αναγράφει: Zahlung ---  Microsoft account balance    EUR 100.00 ----  Visa **    EUR 129.00

Επεξ/σία από giannakp
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Διαβαζοντας την τελευταια σελιδα... Παιδια, δεν χρειαζεται να αναλυετε συνεχως τα ιδια. Και αν καποιος γραφει κατι ασχετο, εντος ή εκτος εισαγωγικων, δεν υπαρχει λογος να απαντατε και να διαιωνιζεται μια κουβεντα και μια διαφωνια. Αφηστε το. ;) 

• Like 12
Δημοσ.

Για να βοηθήσω κάποιους που θέλουν να αγοράσουν το series s από το γερμανικό σάιτ. Σε βηματα:

1) προσθέτεις το Xbox στο καλάθι.

2) επιλέγεις χώρα χρέωσης Ελλάδα (Χωρίς αυτό δεν φαίνεται το balance).

3)όταν επιλέξεις το microsoft balance ως  πρώτη μέθοδος πληρωμή και τα υπόλοιπα χρήματα στην κάρτα, όντως υπάρχει πρόβλημα καιπροσπαθεί να χρεώσει 229 στην κάρτα. Ο πιο απλός τρόπος είναι να αγοράσεις από την Πειραιώς τα υπόλοιπα 130 ευρώ σε gift cards. Με λίγα λόγια φορτώνεις το ακαουντ με σύνολο 230 ευρώ gift cards, αγοράσεις το Xbox μονο με το balance και σου περισσεύει και ένα ευρώ για να ενεργοποιησεις ένα μήνα game pass ultimate!

Υγ: η καλύτερη προσφορά εβερ

• Like 11
  • Thanks 6
Δημοσ.

Μία ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Αγόρασα 100€ για sony με πιστωτική. Εαν χρησιμοποιήσω τη δυνατότητα που μου δίνει η τράπεζα να μετατρέψω τη συναλλαγή σε 12 δόσεις, υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πρόβλημα στην απόδοση των πόντων;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, geomd είπε

Για να βοηθήσω κάποιους που θέλουν να αγοράσουν το series s από το γερμανικό σάιτ. Σε βηματα:

1) προσθέτεις το Xbox στο καλάθι.

2) επιλέγεις χώρα χρέωσης Ελλάδα (Χωρίς αυτό δεν φαίνεται το balance).

3)όταν επιλέξεις το microsoft balance ως  πρώτη μέθοδος πληρωμή και τα υπόλοιπα χρήματα στην κάρτα, όντως υπάρχει πρόβλημα καιπροσπαθεί να χρεώσει 229 στην κάρτα. Ο πιο απλός τρόπος είναι να αγοράσεις από την Πειραιώς τα υπόλοιπα 130 ευρώ σε gift cards. Με λίγα λόγια φορτώνεις το ακαουντ με σύνολο 230 ευρώ gift cards, αγοράσεις το Xbox μονο με το balance και σου περισσεύει και ένα ευρώ για να ενεργοποιησεις ένα μήνα game pass ultimate!

Υγ: η καλύτερη προσφορά εβερ

Να φανταστώ η ίδια διαδικασία παιζει και με τους controllers. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, malamask είπε

Μία ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Αγόρασα 100€ για sony με πιστωτική. Εαν χρησιμοποιήσω τη δυνατότητα που μου δίνει η τράπεζα να μετατρέψω τη συναλλαγή σε 12 δόσεις, υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πρόβλημα στην απόδοση των πόντων;

Καλύτερα θα ήταν να πάρεις τηλέφωνο την τράπεζα για να το μάθεις αυτό επειδή η πόντοι είναι πολλή και η φύση της προσφοράς είναι κάτι to special.

• Moderators
Δημοσ.

Καλημερα.

Δεν την αγοραζεις απο microsoft! Απο το site της Πειραιως πρεπει να αγορασεις.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...