Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, foler79 είπε

Από winbank mobile μπορώ να κάνω την αγορά με χρέωση λογαριασμού που δεν διαθέτει πιστωτική σωστά; Έχω μόνο χρεωστική συνδεμένη με τον λογαριασμό και από αυτή θα εξαργυρώσω τα yellows... Είμαι οκ;

έτσι έκανα κι εγω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, iaiwannis2005 είπε

Εγω παλι την εκανα redeem στο γερμανικό μεσω vpn κανονικα αλλα πουθενα το να κανω εξαργύρωση του balance.υπαρχει κάποιο τηλ η τροπος επικοινωνίας με support;ελληνικα,αγγλικα;

Κάνε checkout και θα δεις ότι θα πάρει απο το balance φίλε.

Αν δεν στο δείχνει τότε δεν έχεις κάνει redeem.

Δημοσ.

Αν εχουμε κανει redeem των giftcards στο λογαριασμο μας(φαινεται στο balance) και παμε να κανουμε αγορα απο το γερμανικο με τον κανονικο λογαριασμο μας,για να χρησιμοποιησουμε το balance μονο μεσω chat γινεται? (Στους τροπους πληρωμης δε το εμφανιζει νομιζω)

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, generalb31 είπε

Αν εχουμε κανει redeem των giftcards στο λογαριασμο μας(φαινεται στο balance) και παμε να κανουμε αγορα απο το γερμανικο με τον κανονικο λογαριασμο μας,για να χρησιμοποιησουμε το balance μονο μεσω chat γινεται? (Στους τροπους πληρωμης δε το εμφανιζει νομιζω)

Δοκίμασε να προσθέσεις μια γερμανική Billing Address

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, gaos74 είπε

Κάνε checkout και θα δεις ότι θα πάρει απο το balance φίλε.

Αν δεν στο δείχνει τότε δεν έχεις κάνει redeem.

Το balance το βλεπω.φοβαμαι να κανω checkout απλα γιατι δε το δειχνει πουθενα ως τροπο πληρωμής 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, iaiwannis2005 είπε

Το balance το βλεπω.φοβαμαι να κανω checkout απλα γιατι δε το δειχνει πουθενα ως τροπο πληρωμής 

Αυτόματα από εκεί θα τραβήξει το ποσό. Αν όχι μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο οτι βλεπω δεν ειναι υποχρεωτικη η χρηση καρτας (πιστωτικη η προπληρωμενη) μιας και αναφερονται στους ορους και η χρεωση λογαριασμου που εχεις στην Πειραιως.

Η μονη διαφορα απο οτι βλεπω ειναι αυτη:

"Σε περίπτωση που η συναλλαγή γίνει με πιστωτική κάρτα που συμμετέχει στο
Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow, το Μέλος θα κερδίσει επιπλέον 1 yellow για κάθε 1€
αξίας της άυλης κάρτας".

Επεξ/σία από Crus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να ρωτησω και εγω κάτι? αγόρασα μια 50αρα για playstastion, μου ηρθε μηνυμα αμεσως:

Στοιχεία Συναλλαγής

Τύπος Συναλλαγής:Ψυχαγωγία & Ψηφιακό Περιεχόμενο

Κωδικός Συναλλαγής:PX......................

Εταιρία:

Προϊόν:Sony PSN digital code 50 EUR GR

Ποσό:50,00 EUR

Ημερομηνία Υποβολής:16/12/2022

Ημερομηνία Εκτέλεσης:16/12/2022

παω στο λογαριασμο μου στο Επίσημος Ιστότοπος PlayStation®: Κονσόλες, Παιχνίδια, Αξεσουάρ και Περισσότερα 

και κάνω redeem code αλλά είτε βάλω μόνο το νούμερο από τον κωδικό μου βγαζει οτι δεν υπάρχει (

The voucher code is incorrect or is no longer valid.) ενώ με το ΡΧ μπροστά δεν το παίρνει... θελω να αγορασω ενα παιχνιδι πως το κανω?

Επεξ/σία από leftys
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leftys είπε

να ρωτησω και εγω κάτι? αγόρασα μια 50αρα για playstastion, μου ηρθε μηνυμα αμεσως:

Στοιχεία Συναλλαγής

Εταιρία:

παω στο λογαριασμο μου στο Επίσημος Ιστότοπος PlayStation®: Κονσόλες, Παιχνίδια, Αξεσουάρ και Περισσότερα 

και κάνω redeem code αλλά είτε βάλω μόνο το νούμερο από τον κωδικό μου βγαζει οτι δεν υπάρχει ενώ με το ΡΧ μπροστά δεν το παίρνει... θελω να αγορασω ενα παιχνιδι πως το κανω?

Σε SMS μου ήρθε εμένα άλλο μήνυμα (δεν λέει ημερομηνίες υποβολής και τέτοια) και κάτω κάτω λεεί τον κωδικό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, leftys είπε

Στοιχεία Συναλλαγής

Εταιρία:

και κάνω redeem code αλλά είτε βάλω μόνο το νούμερο από τον κωδικό μου βγαζει οτι δεν υπάρχει (

The voucher code is incorrect or is no longer valid.) ενώ με το ΡΧ μπροστά δεν το παίρνει... θελω να αγορασω ενα παιχνιδι πως το κανω?

Μήνυμα στο κινητό δεν σου ήρθε; Αυτό που προσπαθείς να εξαργυρώσεις είναι ο κωδικός συναλλαγής, όχι η giftcard.

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, leftys είπε

Όπως λέει και δίπλα από το px, αυτός είναι κωδικός συναλλαγής/κωδικός παραγγελίας. 

Ο 12ψηφιος κωδικός (μορφής xxxx-xxxx-xxxx) θα έρθει σε sms στο κινητό που έχεις συνδέσει το extrapin της winbank. 

• Like 1
Δημοσ.

Προβλέπω μέσα στις πρωτοχρονιά να παιδεύεστε. Δεν βγάζει κανένα νόημα ως προσφορά παρά μόνο αν εννοούν 100 yellows για 100 ευρώ. Αν καταφέρετε και τους απειλήσεται να σας τα πιστώσουν έχει καλός αλλιώς σας βλέπω να στεναχωριέστε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Choutas είπε

Προβλέπω μέσα στις πρωτοχρονιά να παιδεύεστε. Δεν βγάζει κανένα νόημα ως προσφορά παρά μόνο αν εννοούν 100 yellows για 100 ευρώ. Αν καταφέρετε και τους απειλήσεται να σας τα πιστώσουν έχει καλός αλλιώς σας βλέπω να στεναχωριέστε.

Είναι τόσο ξεκάθαρα γραμμένη η προσφορά τους και τόσο ψαγμένοι όλοι μας για το catch (το οποίο φαίνεται να μην υπάρχει) που αν τυχόν δε δώσουν τους πόντους θα κάνει backfire με οποιονδήποτε τρόπο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...