Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πριν λίγο γιατί μπήκαν 250 yellows, εχθές αγόρασα Blizzard 100. Έχω 6 αποτυχημένες συναλλαγές και 1 επιτυχημένη, λέτε γιαυτό να μπήκαν 250? (25 * 10 φένονται στην εφαρμογή).

Επεξ/σία από XghosT7
  • Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, τα πρώτα 25 yellows για την αγορά μέσω winbank, αν δεν έχουν μπει ήδη, θα έχουν μπει μέχρι το μεσημέρι φαντάζομαι. Όσο για τους πόντους που αφορούν την επιστροφή της αγοράς που έγινε, έμαθα ότι θα μπουν καμιά βδομάδα μετά το τέλος της προσφοράς.

Επεξ/σία από millboc
  • Like 1
Δημοσ.

Ελέγξτε τις κινήσεις σας στην κάρτα μήπως κάποια από τις αποτυχημένες που κάνατε(με), τελικά τη χρεώσαν.

Σε εμένα μια από τις κινήσεις που απέτυχαν και είχε μείνει σε "εγκριση", τελικά πήρε αξία.  Ευγενικός ο κύριος στην υποστήριξη, είδε τις κινήσεις και έκανε αίτημα αντιλογισμού. Κράτησε και τηλέφωνο να με πάρουν πίσω όταν θα το προχωρήσουν. Λογικά εντός της ημέρας είπε.

Edit: 23 Δεκεμβρίου τελικά έγινε αντιλογισμός της λάθος χρέωσης από την αποτυχημένη απόπειρα αγοράς που ανέφερα στο μήνυμα. Τους πήρε πάνω από μια μέρα, αλλά το έκαναν.

Δημοσ.

Παιδιά για να μην έχετε πρόβλημα με το Microsoft Store ανοίξτε ένα mail με VPN σε Γερμανια.

Το region του email να είναι Γερμανία.

Μετά δεν θα έχετε πρόβλημα να χρησιμοποιήσετε το balance σας στο microsoft store. Ούτε χρειάζεται να επικοινωνήσετε με agent ή να βάλετε αριθμό κάρτας.

Μόλις το έκανα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, millboc είπε

Καλημέρα, τα πρώτα 25 yellows για την αγορά μέσω winbank, αν δεν έχουν μπει ήδη, θα έχουν μπει μέχρι το μεσημέρι φαντάζομαι. Όσο για τους πόντους που αφορούν την επιστροφή της αγοράς που έγινε, έμαθα ότι θα μπουν καμιά βδομάδα μετά το τέλος της προσφοράς.

Μόλις μπήκαν και εμένα. 50 πόντοι για 100 ευρώ κάρτες (2x50) στο PS.

Δημοσ.

Πιθανότατα θέλουν να διαφημίσουν την υπηρεσία αγοράς τέτοιων gaming καρτών μέσω μέσω winbank, θεωρώντας ότι οι ενδιαφερόμενοι θα τα αγοράζουν πλέον μέσω της winbank. Επίσης μέσω αυτού διαφημίζουν την winbank αλλά και τα yellows. Τώρα αν τους συμφέρει τελικά ή όχι, είναι άλλο θέμα...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, tonyz21 είπε

Τα κατάφερες τελικά; Σε μένα είπαν ότι γίνεται κανονικά και ετοιμάστηκα να πάρω κάρτες 

Τελικά έβαλα region Greece κ μετά επέλεξα την ελληνική Διεύθυνση μου κ μου έβαλε επιλογή να χρησιμοποιήσω το balance μου που ήταν 100ευρω. Ολα αυτά παντα στο γερμανικό κατάστημα. Όμως επειδή πήρα το elite 2 core edition, το οποίο κοστίζει 114.99 ευρώ με έβαλε να πληρώσω την διαφορά των 14.99 με την κάρτα μου. Όμως εδώ συνέβη το εξής κουλό. Μου ερχόταν ειδοποίηση στο κινητό για όλο το ποσό για πληρωμή μέσω της κάρτας κ του έριξα άκυρο μέσω της εφαρμογής e-bank σε δύο προσπάθειες που έκανα. Σε κάποια φάση μου ήρθε άλλη ειδοποίηση ότι χρεώθηκε ο λογαριασμός μου 14.99. στη σελίδα της Microsoft στο λογαριασμό μου έχει περάσει κανονικά η παραγγελία κ είναι σε εξέλιξη. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Το αφήνω έτσι μιας κ είναι το σενάριο που ήθελα.

Επεξ/σία από mastixas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, mastixas είπε

Τελικά έβαλα region Greece κ μετά επέλεξα την ελληνική Διεύθυνση μου κ μου έβαλε επιλογή να χρησιμοποιήσω το balance μου που ήταν 100ευρω. Ολα αυτά παντα στο γερμανικό κατάστημα. Όμως επειδή πήρα το elite 2 core edition, το οποίο κοστίζει 114.99 ευρώ με έβαλε να πληρώσω την διαφορά των 14.99 με την κάρτα μου. Όμως εδώ συνέβη το εξής κουλό. Μου ερχόταν ειδοποίηση στο κινητό για όλο το ποσό για πληρωμή μέσω της κάρτας κ του έριξα άκυρο μέσω της εφαρμογής e-bank σε δύο προσπάθειες που έκανα. Σε κάποια φάση μου ήρθε άλλη ειδοποίηση ότι χρεώθηκε ο λογαριασμός μου 14.99. στη σελίδα της Microsoft στο λογαριασμό μου έχει περάσει κανονικά η παραγγελία κ είναι σε εξέλιξη. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Το αφήνω έτσι μιας κ είμαι το σενάριο που ήθελα.

Μια από τα ίδια, για το Xbox series s στα 229€. Ενώ πριν ολοκληρώσω την πληρωμή έλεγε υπόλοιπο 129€, τελικά χρεώθηκε όλο το ποσό. 

Το υπόλοιπο των 100€ φαίνεται κανονικά στον Microsoft λογαριασμό.

Ακύρωσα την παραγγελία και περιμένω.....

Μετά από 10 λεπτά έγινε η ακύρωση και η αποδέσμευση του ποσού που χρεώθηκε.

Κατέφερε κάποιος να εξαργυρώσει τα κουπόνια για αγορά hardware; Μήπως δεν γίνεται (παρότι το δίνει ως επιλογή) επειδή η αξία της αγοράς ξεπερνάει τα 100€;

Επεξ/σία από giannakp
Δημοσ.
1 ώρα πριν, frap73 είπε

Ελέγξτε τις κινήσεις σας στην κάρτα μήπως κάποια από τις αποτυχημένες που κάνατε(με), τελικά τη χρεώσαν.

Σε εμένα μια από τις κινήσεις που απέτυχαν και είχε μείνει σε "εγκριση", τελικά πήρε αξία.  Ευγενικός ο κύριος στην υποστήριξη, είδε τις κινήσεις και έκανε αίτημα αντιλογισμού. Κράτησε και τηλέφωνο να με πάρουν πίσω όταν θα το προχωρήσουν. Λογικά εντός της ημέρας είπε.

2 μέρες περιμένω και εγώ τον αντιλογισμό από χρέωση που πέρασε αλλά χωρίς να ολοκληρωθεί η διαδικασία... Ελπίζω να τα επιστρέψουν σήμερα, και να προχωρήσω σε αγορά κάρτας εκ νέου...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, simaras είπε

Τι μεταφορικα εχει για Ελλαδα? Εαν εχεις βαλει 100 ευρω στο balance και θελεις να αγορασεις ενα χειριστηριο (πχ το elite 2) που κοστιζει 150 ευρω,τα υπολοιπα 50 πως τα πληρωνεις?

Είναι δωρεάν το shipping για Ελλάδα, ενώ δεν το δοκίμασα εικάζω τα υπόλοιπα 50 τα τραβάει από κάρτα που δηλώνεις, καλύτερα να μιλήσεις με το chat να κάνουν την αγορά για σένα αφού έχεις κάνει redeem και την gift card στο Microsoft account. 

Ίσως μπορεί να βοηθησει κάποιος άλλος που πήρε Xbox series s και χρειάστηκε να βάλει και υπόλοιπο ποσό εκτός balance 

02CB8A57-49CE-4916-985F-337A92E1816F.jpeg

• Thanks 1
Δημοσ.

Τα αρχικά yellows που μπαίνουν δεν θα έπρεπε να είναι 1 yellow ανά ευρώ; Εμένα μου μπήκαν 25 και 25 (σύνολο 50) ενώ αγόρασα μια 75άρα και μία 25άρα.

Δημοσ.

τα αρχικά yellows έχουν σχέση με την πληρωμή που έκανες από την winbank, είναι default 25 yellows ανά πληρωμή. Τα άλλα έχουν σχέση με το promo που έχουν για τις gaming gift cards

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gaos74 είπε

Παιδιά για να μην έχετε πρόβλημα με το Microsoft Store ανοίξτε ένα mail με VPN σε Γερμανια.

Το region του email να είναι Γερμανία.

Μετά δεν θα έχετε πρόβλημα να χρησιμοποιήσετε το balance σας στο microsoft store. Ούτε χρειάζεται να επικοινωνήσετε με agent ή να βάλετε αριθμό κάρτας.

Μόλις το έκανα.

Εγω παλι την εκανα redeem στο γερμανικό μεσω vpn κανονικα αλλα πουθενα το να κανω εξαργύρωση του balance.υπαρχει κάποιο τηλ η τροπος επικοινωνίας με support;ελληνικα,αγγλικα;

Δημοσ.

Από winbank mobile μπορώ να κάνω την αγορά με χρέωση λογαριασμού που δεν διαθέτει πιστωτική σωστά; Έχω μόνο χρεωστική συνδεμένη με τον λογαριασμό και από αυτή θα εξαργυρώσω τα yellows... Είμαι οκ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...