Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Σιγα μην είναι ένα εκατομμύριο άτομα. 

Εκατοντάδες και αν είναι.

Άρα θα χαρίσει σε εκατοντάδες! Πολύ φυσιολογικό για μια τράπεζα! 😂😂

• Like 1
  • Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, achisael είπε

Το μόνο περίεργο είναι ότι λέει δωρο η αξία της κάρτας σe yellows. Αν η κάρτα είναι 100€ γιατί απλά να μην είναι 100 yellows ?

Γιατι η αξια της καρτας σε yellows αντιστοιχει σε 50.000 yellows, και οχι σε 100. 

4 λεπτά πριν, pankostas είπε

Μονο που δεν ειναι promo της ιδιας της τραπεζας, αλλα και της Euronet Card Services απο οτι φαινεται

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.

γιατί είναι προωθητική ενέργεια , εξάλλου μπορεί να έχουν συγκεκριμένο αριθμό κωδικών και να την σταματήσουν πριν ληξει, έτσι και αλλιώς 1 euro = 1 yellow . Οι υπάλληλοι γιάτι λένε για 50000 yellows για 100 euro? επίσης μπορεί να είναι συμφωνία με τις εταιρείες των καρτων και να μην κοστίζουν πλήρως στην Πειραιώς. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, pankostas είπε

φυσικά θα χαρίσει και θα τα πάρει από το κράτος (φορολογούμενους) μην ανησυχείς !

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 100 ευρώ της κάρτας σε αξία yellows είναι 50.000 yellows (=100 ευρώ), ενώ εάν αγοράσεις με πιστωτική παίρνεις επιπλέον 1 yellow ανά 1 ευρώ, δηλ. άλλα 100 yellows, αναφέρονται στους όρους κ προϋποθέσεις.

Ουσιαστικά η Πειραιώς σου κάνει δώρο μια κάρτα PSN, κλπ. ΜΕΧΡΙ το ποσό των 100 ευρώ (=ΜΕΧΡΙ 50.000 yellows)  με το κόστος να βαρύνει την τράπεζα και τη Eurocard. Για αυτό λέγεται προωθητική ενέργεια, αλλιώς ούτως ή άλλως θα έβαζε η τράπεζα τα 100 yellows, κλπ.

Επειδή ακριβώς όμως είναι προωθητική ενέργεια, υποθέτω (δεν αναγράφεται ρητά κάτι) ότι η προσφορά θα ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό κωδικών και όχι απεριόριστο.

Άρα όσοι ενδιαφέρεστε καλό είναι να μην αργήσετε

Επεξ/σία από SaulGoodman
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά με πήραν πάλι από την εξυπηρέτηση και μου επιβεβαίωσαν την προωθητική για 50000 yellows έως 15 ημέρες από τη λήξη  της προσφοράς. Μπορείς φυσικά να αγοράσεις 2 50αρες psn ή μια 75ρα και μια 25αρα xbox.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μεταφέρουν ανακρίβειες γιατί οι υπάλληλοι της εξυπηρέτησης σου δίνουν κανονικά το ονοματεπώνυμό τους.

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 2
Δημοσ.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί για hardware αν πάρει κανείς την gift card της microsoft.

Βήματα:

1)Αγορά της κάρτας απο την προσφορά,

2)Redeem στο microsoft acount σας εδώ

3)Πηγαίνετε στο γερμανικό microsoft site.

4)Βάζετε γερμανικό billing address / και ελληνικό shipping address μεσα στο address book του account σας

5)Διαλέγετε προϊον και προχωρώντας τo order πλέον εμφανίζεται κανονικά η ελληνική διεύθυνση αποστολής και τραβάει τα λεφτά απο το "wallet".

Εγω μιλησα με το chat και κάνανε το buy εκ μερους μου αλλά μπορεί να γίνει κανονικά χωρις να εμπλακεί agent. ( εχω την εντυπωση για να "ξεκλειδωσει" η επιλογη πληρωμης με το balance πρεπει να βαλουμε τα στοιχεια της καρτας πρωτα )

χτύπησα ενα xbox controller ετσι!

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Poison6 είπε

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί για hardware αν πάρει κανείς την gift card της microsoft.

Βήματα:

4)Βάζετε γερμανικό billing address / και ελληνικό shipping address μεσα στο address book του account σας

5)Διαλέγετε προϊον και προχωρώντας τo order πλέον εμφανίζεται κανονικά η ελληνική διεύθυνση αποστολής και τραβάει τα λεφτά απο το "wallet".

Εγω μιλησα με το chat και κάνανε το buy εκ μερους μου αλλά μπορεί να γίνει κανονικά χωρις να εμπλακεί agent. ( εχω την εντυπωση για να "ξεκλειδωσει" η επιλογη πληρωμης με το balance πρεπει να βαλουμε τα στοιχεια της καρτας πρωτα )

Μόλις πήγα να γράψω ακριβώς το ίδιο αλλά με πρόλαβες. Μίλησα με το support στο γερμανικό και μου είπαν ότι βάζεις τις κάρτες και αν δεν σου βγάλει σαν επιλογή να πληρώσεις με το Balance (+κάρτα στην περίπτωση μου) είτε στέλνεις μήνυμα στο live chat και στο κάνουν αυτοί ή προσθέτεις μια Γερμανική billing address. Προσωπικά ζαχάρωσα το xbox series S το οποίο το έχουν στα 229€ με δωρεαν express shipping. Αν μπουν τα 100€ πίσω στην πειραιώς είναι μακράν το καλύτερο deal της χρονιάς.

13 λεπτά πριν, nikos16717 είπε

Σε αγορά ενός προϊόντος μπορούν να χρησιμοποιηθούν όσες goft cards θέλουμε (2,3,4)?

Μου είπαν έχει όριο 10-12 καρτες (πχ πάρε μια 50αρα οχι πεντε 10αρες)

• Like 2
Δημοσ.

Αν δοκιμάσει κανείς με design lab και δέχεται πληρωμή απο το balance να  μας ενημερώσει.

Σκέπτομαι ένα customized elite v2 κυρ Στέφανε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Poison6 είπε

Βήματα:

Μπορούμε να αγοράσουμε την giftcard και να δημιουργήσουμε λογαριασμό microsoft εκ των υστέρων;

Δημοσ.

Πότε μπαίνουν τα yellows στον λογαριασμό ;

Έκανα αγορά πριν δυο ώρες αλλά δεν άλλαξε ο αριθμός των yellows που είχα. 

Δημοσ.
4 minutes ago, kastoria74 said:

Πότε μπαίνουν τα yellows στον λογαριασμό ;

Έκανα αγορά πριν δυο ώρες αλλά δεν άλλαξε ο αριθμός των yellows που είχα. 

Από αύριο Μέχρι 27/1 θα μπούνε

Δημοσ.

Αγόρασα μια κάρτα PSN των 50 και μια ms των 50.Ενω ο κωδικός της ms κάρτας μου ήρθε κανονικά σε SMS,ο κωδικός της PSN δεν ήρθε.Email της αγοράς μου ήρθε κανονικά όμως και για τις δύο.Συνεβη σε κανέναν άλλον;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...