Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους , Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία με το service του συγκεκριμένου eshop; Καθώς είναι η 2ή φορά που η εξυπηρέτηση πάει από το κακό στο χειρότερο... 'Εχω στην κατοχή μου ένα docking station της natec (kangaroo dual) αγορασμένο 23/11/2021(2ετή εγγύηση) πρόσφατα τέλη νοεμβρίου παρατήρησα ότι δεν άναβε από on/off οπότε το 1ό πράγμα που μπορούσα να κάνω είναι να ελέγξω με ένα πολύμετρο το τροφοδοτικό και ήταν οκ 12V , A δεν μπορούσα να μετρήσω καθώς έπρεπε να το λύσω. Κάνω την διαδικασία RMA μέσω του site επικοινωνώ την επόμενη μέρα με το service με ενημέρωνουν να περάσω από ένα κατάστημα να το αφήσω για έλεγχο. Υ.Γ. το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Αφού γίνεται ο έλεγχος περίπου μετά από εβδομάδα 8/12/2022 με ενημερώνουν οι τεχνικοί ότι σε έλεγχο τους δουλέυει κανονικά και ότι το έχουν σε λειτουργία 3 μέρες (κάνανε clone hdds) οπότε πάω να το παραλάβω , φτάνω στο σπίτι και διαπιστώνω ότι έχει την ίδια συμπεριφορά πλέον δεν άναβαν ούτε στιγμιαία τα leds του στέλνω mail για να τους ενημέρωσω ότι μάλλον περί κοροϊδίας πρόκεται και ότι θεωρώ ότι δεν έγινε κανένας έλεγχος απολύτως.Έχουν περάσει 3 μέρες και ούτε απάντηση / τηλέφωνο. Να αναφέρω ότι στο παρελθόν είχα αγοράσει cougar υδρόψυξη και την 2μέρα κάηκαν τα rgb leds είχα πάλι την ίδια συμπεριφορά σε προϊόν που ήταν DOA και με τα χίλια ζόρια αφού έκανα 500 ερωτήσεις στο τεχνικό τμήμα άμα έχει αναπαραστήσει το σύμπτωμα που τα μάσαγε μου έκλεισε το τηλέφωνο και το απόγευμα ήρθε sms για πιστωτικό. Ευχαριστώ.
triplex1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Αν εννοεις το γνωστο eshop ειμαι πελατης απο την ημερα που ανοιξαν , δεν ειχα πολλα προβληματα τοσα χρονια πλην 3-4 περιπτωσεων και το λεω αυτο γιατι το τεχνικο τμημα τους οπως και πολλων αλλων καταστηματων πεταει χαρταετο , σαν καταστημα ποτέ δεν βγηκα χαμενος και γι αυτο το λογο ψωνιζω ακομη αλλα και το προτεινω σε πολλα προιοντα , παντως τα Natec να ξερεις δεν ειναι οτι καλυτερο και κατι να κανουμε και λιγο πλακα ρε φιλε , αφου δε το'χεις με τα led μη παιρνεις συσκευες με led. 🙂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα