DrXavier Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα στο φόρουμ, Πρόσφατα πέρασα οπτική ίνα στο σπίτι και θα ήθελα την βοήθεια σας. Εκεί που βρίσκεται το ρουτερ, ο σταθερός μου υπολογιστής δεν μπορεί να συνδεθεί απευθείας με καλώδιο. Έως τώρα, είχα μια σύνδεση στον ΟΤΕ που με το ζόρι έπιανε 8-9 Mbps μέσω ενός TP-Link Adapter της πλάκας, τύπου 15 ευρώ. Το πρόβλημα με αυτό, είναι πως κάθε φορά που πλέον με την οπτική ίνα τρέχω τεστ για την ταχύτητα μου δίνει και μια διαφορετική μέτρηση και ποτέ πάνω από 50 Mbps, την στιγμή που στο κινητό το ίδιο τεστ δίνει 100 Mbps σε κάθε μέτρηση. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα σωστό USB Adapter που να πιάσει το σύνολο της γραμμής καθώς να φέρνει και σωστά ms (WoW player γαρ) αλλά το βασικό μου θέμα είναι να εκμεταλλεύεται σωστά την γραμμή όπως κάθε άλλη φορητή συσκευή στο σπίτι. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από DrXavier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Λογικά θα πρέπει να πάρεις PLC, πάνε ζευγάρι αυτά. Αν δεν έχεις τριφασικό ρεύμα στο σπίτι λογικά θα σου κάνει και ένα της gtp-link, αν έχεις τριφασικό τότε θα θες devolo τα οποία κοστίζουν παραπάνω. Και τα PLC θα σου δώσουν ethernet για να βάλεις στο pc οπότε θα βγάλεις και αυτό το usb που έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα