Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας όπως λέει και ο τίτλος ποιον τρόπο θεωρείται σωστότερο για μεταφορά αρχείων σε Windows 11 χωρίς αλλαγή-μετατροπη αρχείων.

Δοκίμασα τον απλό τρόπο, δηλαδή απλά συνδεσα με καλώδιο το iPhone σε μια θύρα του υπολογιστή, και μου το εμφάνισε αμέσως εκεί που έχει τους δίσκους μου κλπ δίπλα είχε και "το iphone μου" 

Μπήκα λοιπόν μέσα και είχε έναν φάκελο DCIM. Μέσα υποφακελους με φωτός. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι τους είχε σε .jpeg μορφή. (Δε πήρα χαμπάρι ποτέ και αν έκανε convert) Αυτό πώς έγινε βασικά; Τσεκαρα μέσα στο τηλ μη μου άλλαξε κάτι αλλά οι φωτός εκεί μέσα παρέμειναν όπως ήξερα κ είναι από προεπιλογή δηλαδή σε .heic μορφή

Μετά είδα έναν άλλο τρόπο στο youtube (δε τον δοκίμασα) που ανοίγει το app των windows , φωτογραφίες, και από εκεί κάνει import τη συσκευή αφού τηνεχει αναγνωρίσει και έπειτα μεταφερει φωτος.

Αλλος τρόπος είναι με το icloud, εμένα προσωπικά δε με βολεύει, και για δικούς μου λόγους μάλιστα το έχω να ΜΗΝ συγχρονίζει φωτός και βίντεο στο icloud μου.

Υπαρχει κάποιος άλλος τρόπος τελικά ευκολος που να περναει χωρίς να αλλάζει το φορμάτ τον αρχείων (θεωρώ πως μετά από κάθε converting έστω κ λίγο η αρχική ποιότητα μειώνεται) στα Windows; Και όχι μόνο φωτός απαραίτητα. Ακόμα και μουσική, ηχογραφήσεις οτιδήποτε. Και το αντίθετο επίσης. Από τον υπολογιστή στο iPhone πχ τραγούδια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή είναι η λύση φίλε μου σε ευχαριστώ. Απλά μετά σε windows 11 θα χρειαστεί να εγκαταστήσουμε τους συγκεκριμένους codecs για να ανοίγουν. HEIF + HEVC codecs.

Αξίζει λες;

Επεξ/σία από Ronnie1985
Δημοσ.
4 ώρες πριν, jodact είπε

Mε το 3utools. Κάνει αυτόματη μετατροπή σε jpeg αν θες ή τα μεταφέρει ως heic. Εσύ επιλέγεις. 

Μάλλον δε διάβασες το αρχικό ποστ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ronnie1985 είπε

Μάλλον δε διάβασες το αρχικό ποστ...

Μάλλον το διάβασα και πάνω σε αυτό απάντησα. Δηλαδή τι πρόβλημα έχει το 3utools και δεν σου κάνει ? 

Δεν αλλάζει το φορματ των αρχείων, εκτός αν του το ζητήσεις εσύ. 

Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι μεταφορά από Windows στο iPhone. 

Επίσης εμένα τα Windows ανοίγουν κανονικά heic-hevc αρχεία χωρίς να θυμάμαι να έχω πειράξει κάτι. 

Επεξ/σία από jodact
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, jodact είπε

Μάλλον το διάβασα και πάνω σε αυτό απάντησα. Δηλαδή τι πρόβλημα έχει το 3utools και δεν σου κάνει ? 

Δεν αλλάζει το φορματ των αρχείων, εκτός αν του το ζητήσεις εσύ. 

Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι μεταφορά από Windows στο iPhone. 

Επίσης εμένα τα Windows ανοίγουν κανονικά heic-hevc αρχεία χωρίς να θυμάμαι να έχω πειράξει κάτι. 

Με τι windows είσαι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε

Με τι windows είσαι;

10 enterprise στο ενα και 11 (δε θυμαμαι έκδοση)  στο αλλο.  

Bασικα τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον κατέβασα τα codecs που δινει η ιδια η Microsoft απο το Microsoft Store. 

Επεξ/σία από jodact
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε

Thanks! Είναι αξιόπιστο site; Προέρχομαι από καθαρή εγκατάσταση windows και προσπαθω λίγο να προσεχω τι εγκαθιστω.

Ναι, είναι.

8 ώρες πριν, jodact είπε

10 enterprise στο ενα και 11 (δε θυμαμαι έκδοση)  στο αλλο.  

Bασικα τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον κατέβασα τα codecs που δινει η ιδια η Microsoft απο το Microsoft Store. 

Το hevc το χρεώνει 0.99€. Παλαιότερα έδινε δωρεάν μια έκδοση του codec αλλά δεν υπάρχει πλέον στο store, γι αυτό έδωσα τα λινκ από το codecs.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Ναι, είναι.

Το hevc το χρεώνει 9.90€. Παλαιότερα έδινε δωρεάν μια έκδοση του codec αλλά δεν υπάρχει πλέον στο store, γι αυτό έδωσα τα λινκ από το codecs.

Μήπως εννοείς 0.90 ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...