Ukforthemoment Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, skiabox είπε Μου έδωσαν μια μπακατέλα Α-12 εντωμεταξύ για τις 2 εβδομάδες που κρατάει η επισκευή. Βιλαμπάχο κανονικό. Νομίζουν ότι όλοι οι χρήστες είναι επιπέδου φοιτητή και κάτω χωρίς εργασιακές απαιτήσεις από τη συσκευή τους. Βασικά δεν ήξερα καν ότι υπάρχει συσκευή στο εμπόριο όπου το δάχτυλο δεν γλυστράει πάνω στην επιφάνεια αλλά κολάει! ΛΟΟΟΟΛ Το κερασάκι στην τούρτα είναι η έλλειψη 5G που για την δουλειά μου είναι crucial. To λες και θράσος.
skiabox Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε To λες και θράσος. Γενικά η παροχή υπηρεσιών είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια που δείχνουν πόσο σύγχρονη είναι μια χώρα. Οπότε αντί να κοροιδεύουμε πρέπει να το βλέπουμε ως ευκαιρία ανάπτυξης. Ετσι κι αλλιώς με δανεικά σε σκληρό νόμισμα δεν θα μπορέσουμε να ξαναζήσουμε, οπότε ότι παράγει πλούτο πρέπει να το αγκαλιάζουμε και να το αναπτύσουμε. Btw η παροχή υπηρεσιών που έχω δει στο Uk που έχεις στο nickname είναι κορυφαία. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από skiabox
katsapoli Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Φίλε θα σε έλεγα και εγώ υπερβολικό αλλά το κινητό έχει πάνω από ένα χιλιάρικο οπότε έχεις δίκαιο αυτοί τι ακριβώς πουλάνε τόσα λεφτά???
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Ευχαριστουμε πολυ για την συμμετοχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις