skiabox Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Xristaras12 είπε αν γράψεις λάρισα στην αναζήτηση, είναι ο πράπας εκει πέρα. Το είδα μόλις.Έχουν τόσο εντυπωσιακές δυνατότητες τα καταστήματα Samsung που επισκευάζουν και επεξεργαστές που υπέρ θερμαίνονται;
VonLoutsos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 8 minutes ago, skiabox said: Μόνο που είμαι Λάρισα. Νομίζω πως το στέλνεις με δωρεάν μεταφορικά το φτιάχνουν και στο επιστρέφουν. Στο service των κινητών η Samsung έχει παίξει μπαλάρα με την Smartec. 1
filip123go Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, skiabox είπε Το είδα μόλις.Έχουν τόσο εντυπωσιακές δυνατότητες τα καταστήματα Samsung που επισκευάζουν και επεξεργαστές που υπέρ θερμαίνονται; Αυτό το έβγαλες εσύ σαν συμπέρασμα. Η μιλάς με samsung να σου στείλουν κούριερ, η το πας στα public να το δει τεχνικός. Δεν μπορεις να κάνεις κάτι άλλο.
SabotazNic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 public αφου εχεις εξτρα εγγυηση. Αν δεν ειχες, θα το εστελνες smartec. Πολυ πιθανων, αν δεν εχουν ογκο δουλειας και βγει γρηγορα το προβλημα, να σου δωσουν αμεσα συσκευη (αν υπαρχει διαθεσιμοτητα)
skiabox Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, filip123go είπε Αυτό το έβγαλες εσύ σαν συμπέρασμα. Η μιλάς με samsung να σου στείλουν κούριερ, η το πας στα public να το δει τεχνικός. Δεν μπορεις να κάνεις κάτι άλλο. Πιο εύκολο συμπέρασμα δεν υπήρξε στην ιστορία της ανθρωπότητας. Να φανταστείς μόλις κόλλησε σε μια διαφήμιση του cpu-z κάνοντας τον χαρακτηριστικό ήχο τακ τακ τακ τακ τακ που όλοι ξέρουμε ότι κάνουν οι συσκευές που κολάνε. Φυσικα αφού κόλλησε έκανε μετά reset. 8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε public αφου εχεις εξτρα εγγυηση. Αν δεν ειχες, θα το εστελνες smartec. Πολυ πιθανων, αν δεν εχουν ογκο δουλειας και βγει γρηγορα το προβλημα, να σου δωσουν αμεσα συσκευη (αν υπαρχει διαθεσιμοτητα) Γενικά αν τους πεις ότι επειδή κλονίστηκε η εμπιστοσύνη σου στη Samsung θες να αλλάξεις το κινητό με κάποιο iPhone το δέχονται;
filip123go Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, skiabox είπε Γενικά αν τους πεις ότι επειδή κλονίστηκε η εμπιστοσύνη σου στη Samsung θες να αλλάξεις το κινητό με κάποιο iPhone το δέχονται; Εαν ήσουν εσύ πωλητής θα το δεχόσουν; Σταματήστε να είστε παράλογοι εδώ μέσα. Η νομοθεσία είναι ξεκάθαρή. Εαν δεν θέλεις πια samsung, πούλα το και αγόρασε iphone. Το κατάστημα τι θέλεις να σου κάνει μετά από 3 μήνες; Οτι διεκδικήσεις, θα το διεκδικήσεις απο τη Samsung. Αυτή είναι υπεύθυνη. ΕΚΤΟΣ εαν γράφει κάτι άλλο στην ιδιωτική ασφάλεια που έχεις κανει στο public (που απ ότι θυμάμαι στα samsug την δίνουν και δωρεαν) . 1
VonLoutsos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 9 minutes ago, skiabox said: Γενικά αν τους πεις ότι επειδή κλονίστηκε η εμπιστοσύνη σου στη Samsung θες να αλλάξεις το κινητό με κάποιο iPhone το δέχονται; Μόνο με LG το κάνουν γιατί υπάρχει Κορεάτικη αλληλεγγύη. Με iPhone, Huawei και συναφή, όχι.
skiabox Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, filip123go είπε Εαν ήσουν εσύ πωλητής θα το δεχόσουν; Σταματήστε να είστε παράλογοι εδώ μέσα. Η νομοθεσία είναι ξεκάθαρή. Εαν δεν θέλεις πια samsung, πούλα το και αγόρασε iphone. Το κατάστημα τι θέλεις να σου κάνει μετά από 3 μήνες; Οτι διεκδικήσεις, θα το διεκδικήσεις απο τη Samsung. Αυτή είναι υπεύθυνη. ΕΚΤΟΣ εαν γράφει κάτι άλλο στην ιδιωτική ασφάλεια που έχεις κανει στο public (που απ ότι θυμάμαι στα samsug την δίνουν και δωρεαν) . Καθόλου δωρεάν δεν είναι. Πρεπει να είχα δώσει πάνω από 100 ευρώ έξτρα.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, skiabox είπε Μόνο που είμαι Λάρισα. Βαριέσαι και να ψάξεις;
skiabox Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Βαριέσαι και να ψάξεις; Μωρέ το ξέρω ακριβώς που είναι το μαγαζί. Απλα έχω την εντύπωση ότι σοβαρό service παίζει μόνο Αθήνα. 59 λεπτά πριν, HateMe είπε ΓΕΛΑΣΑ ΔΥΝΑΤΑ Άσε έριξα κλάμα γέλιου και εγώ. Το χρειαζόμουν κιόλας μετά από όλα αυτά τα απίστευτα που συνέβησαν με το κινητό.
HateMe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, skiabox είπε Καθόλου δωρεάν δεν είναι. Πρεπει να είχα δώσει πάνω από 100 ευρώ έξτρα. Κάπου τόσο πρέπει να έχει και στον Κώτσο η ασφάλεια αυτή.
skiabox Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, VonLoutsos είπε Νομίζω πως το στέλνεις με δωρεάν μεταφορικά το φτιάχνουν και στο επιστρέφουν. Στο service των κινητών η Samsung έχει παίξει μπαλάρα με την Smartec. Όντως είδα πολλα αστέρια στα Google reviews και μου έκανε εντύπωση. Απο την άλλη οι βλάβες που αναφέρουν οι χρήστες ήταν αστείες. Στην δικιά μου την περίπτωση τι να φτιάξουν αν υπέρ θερμαίνεται ο επεξεργαστής; Μαθαμε και το λόγο μάλλον που η Samsung πάει σε snapdragon μόνο από εδώ και πέρα. Ποιος ξέρει τι στατιστικά βλαβών θα είδε και πήρε αυτήν την απόφαση. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από skiabox
panatha1369 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, skiabox είπε Όντως είδα πολλα αστέρια στα Google reviews και μου έκανε εντύπωση. Απο την άλλη οι βλάβες που αναφέρουν οι χρήστες ήταν αστείες. Στην δικιά μου την περίπτωση τι να φτιάξουν αν υπέρ θερμαίνεται ο επεξεργαστής; Μαθαμε και το λόγο μάλλον που η Samsung πάει σε snapdragon μόνο από εδώ και πέρα. Ποιος ξέρει τι στατιστικά βλαβών θα είδε και πήρε αυτήν την απόφαση. Αν οπως λες φταιει η cpu θα σου αλλαξουν πλακετα..
lneam Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 57 λεπτά πριν, skiabox είπε Μωρέ το ξέρω ακριβώς που είναι το μαγαζί. Απλα έχω την εντύπωση ότι σοβαρό service παίζει μόνο Αθήνα. καταστηματα επισκευης ηλεκτρονικων βλαβων που καλυπτουν επισημες εγγυησεις, εχουν τον επισημο τιτλο του "εξουσιοδοτημενου". Για να παρουν αδεια, εχουν ISO στις επισκευες. Ανα τακτα χρονικα διαστηματα υπαρχουν σε τυχαιες στιγμες ελεγχοι απο ειδικα κλιμακια. Παρουσιαζονται ακομα και ως πελατες. Εαν δεν εκαναν σωστα την δουλεια τους θα ειχαν κλεισει. Στην Αθηνα το μονο που υπαρχει διαφορετικο ειναι ο περισσοτερος πληθυσμος, που εχει ως συνεπεια περισσοτερα καταστηματα και περισσοτερους τεχνικους ανα καταστημα. Εαν κατι δεν σου αρεσει σε αυτους και μονο που θα τους πεις για αναφορα στην samsung hellas θα δεις να αλλαζουν συμπεριφορα. Εαν παντα εχεις εσυ δικιο και οχι αυτοι.
pano Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Mην μπλέκεις ούτε με samsung ούτε με public,πήγαινέ το στο ΠΛΑΙΣΙΟ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις