Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Xristaras12 είπε

αν γράψεις λάρισα στην αναζήτηση, είναι ο πράπας εκει πέρα.

Το είδα μόλις.Έχουν τόσο εντυπωσιακές δυνατότητες τα καταστήματα Samsung που επισκευάζουν και επεξεργαστές που υπέρ θερμαίνονται;

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 minutes ago, skiabox said:

Μόνο που είμαι Λάρισα.

Νομίζω πως το στέλνεις με δωρεάν μεταφορικά το φτιάχνουν και στο επιστρέφουν. Στο service των κινητών η Samsung έχει παίξει μπαλάρα με την Smartec.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, skiabox είπε

Το είδα μόλις.Έχουν τόσο εντυπωσιακές δυνατότητες τα καταστήματα Samsung που επισκευάζουν και επεξεργαστές που υπέρ θερμαίνονται;

Αυτό το έβγαλες εσύ σαν συμπέρασμα. 
Η μιλάς με samsung να σου στείλουν κούριερ, η το πας στα public να το δει τεχνικός. Δεν μπορεις να κάνεις κάτι άλλο. 

Δημοσ.

public αφου εχεις εξτρα εγγυηση. Αν δεν ειχες, θα το εστελνες smartec. Πολυ πιθανων, αν δεν εχουν ογκο δουλειας και βγει γρηγορα το προβλημα, να σου δωσουν αμεσα συσκευη (αν υπαρχει διαθεσιμοτητα)

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, filip123go είπε

Αυτό το έβγαλες εσύ σαν συμπέρασμα. 
Η μιλάς με samsung να σου στείλουν κούριερ, η το πας στα public να το δει τεχνικός. Δεν μπορεις να κάνεις κάτι άλλο. 

Πιο εύκολο συμπέρασμα δεν υπήρξε στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Να φανταστείς μόλις κόλλησε σε μια διαφήμιση του cpu-z κάνοντας τον χαρακτηριστικό ήχο τακ τακ τακ τακ τακ που όλοι ξέρουμε ότι κάνουν οι συσκευές που κολάνε.

Φυσικα αφού κόλλησε έκανε μετά reset.

8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

public αφου εχεις εξτρα εγγυηση. Αν δεν ειχες, θα το εστελνες smartec. Πολυ πιθανων, αν δεν εχουν ογκο δουλειας και βγει γρηγορα το προβλημα, να σου δωσουν αμεσα συσκευη (αν υπαρχει διαθεσιμοτητα)

Γενικά αν τους πεις ότι επειδή κλονίστηκε η εμπιστοσύνη σου στη Samsung θες να αλλάξεις το κινητό με κάποιο iPhone το δέχονται;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, skiabox είπε

Γενικά αν τους πεις ότι επειδή κλονίστηκε η εμπιστοσύνη σου στη Samsung θες να αλλάξεις το κινητό με κάποιο iPhone το δέχονται;

Εαν ήσουν εσύ πωλητής θα το δεχόσουν; Σταματήστε να είστε παράλογοι εδώ μέσα. Η νομοθεσία είναι ξεκάθαρή. Εαν δεν θέλεις πια samsung, πούλα το και αγόρασε iphone. Το κατάστημα τι θέλεις να σου κάνει μετά από 3 μήνες; Οτι διεκδικήσεις, θα το διεκδικήσεις απο τη Samsung. Αυτή είναι υπεύθυνη. ΕΚΤΟΣ εαν γράφει κάτι άλλο στην ιδιωτική ασφάλεια που έχεις κανει στο public (που απ ότι θυμάμαι στα samsug την δίνουν και δωρεαν) . 

• Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, skiabox said:

Μόνο με LG το κάνουν γιατί υπάρχει Κορεάτικη αλληλεγγύη. Με iPhone, Huawei και συναφή, όχι.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, filip123go είπε

Εαν ήσουν εσύ πωλητής θα το δεχόσουν; Σταματήστε να είστε παράλογοι εδώ μέσα. Η νομοθεσία είναι ξεκάθαρή. Εαν δεν θέλεις πια samsung, πούλα το και αγόρασε iphone. Το κατάστημα τι θέλεις να σου κάνει μετά από 3 μήνες; Οτι διεκδικήσεις, θα το διεκδικήσεις απο τη Samsung. Αυτή είναι υπεύθυνη. ΕΚΤΟΣ εαν γράφει κάτι άλλο στην ιδιωτική ασφάλεια που έχεις κανει στο public (που απ ότι θυμάμαι στα samsug την δίνουν και δωρεαν) . 

Καθόλου δωρεάν δεν είναι.

Πρεπει να είχα δώσει πάνω από 100 ευρώ έξτρα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Βαριέσαι και να ψάξεις;

Μωρέ το ξέρω ακριβώς που είναι το μαγαζί.

Απλα έχω την εντύπωση ότι σοβαρό service παίζει μόνο Αθήνα.

59 λεπτά πριν, HateMe είπε

ΓΕΛΑΣΑ ΔΥΝΑΤΑ 

Άσε έριξα κλάμα γέλιου και εγώ.

Το χρειαζόμουν κιόλας μετά από όλα αυτά τα απίστευτα που συνέβησαν με το κινητό.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, skiabox είπε

Καθόλου δωρεάν δεν είναι.

Πρεπει να είχα δώσει πάνω από 100 ευρώ έξτρα.

Κάπου τόσο πρέπει να έχει και στον Κώτσο η ασφάλεια αυτή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, VonLoutsos είπε

Νομίζω πως το στέλνεις με δωρεάν μεταφορικά το φτιάχνουν και στο επιστρέφουν. Στο service των κινητών η Samsung έχει παίξει μπαλάρα με την Smartec.

Όντως είδα πολλα αστέρια στα Google reviews και μου έκανε εντύπωση.

Απο την άλλη οι βλάβες που αναφέρουν οι χρήστες ήταν αστείες.

Στην δικιά μου την περίπτωση τι να φτιάξουν αν υπέρ θερμαίνεται ο επεξεργαστής;

Μαθαμε και το λόγο μάλλον που η Samsung πάει σε snapdragon μόνο από εδώ και πέρα.

Ποιος ξέρει τι στατιστικά βλαβών θα είδε και πήρε αυτήν την απόφαση.

Επεξ/σία από skiabox
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, skiabox είπε

Όντως είδα πολλα αστέρια στα Google reviews και μου έκανε εντύπωση.

Απο την άλλη οι βλάβες που αναφέρουν οι χρήστες ήταν αστείες.

Στην δικιά μου την περίπτωση τι να φτιάξουν αν υπέρ θερμαίνεται ο επεξεργαστής;

Μαθαμε και το λόγο μάλλον που η Samsung πάει σε snapdragon μόνο από εδώ και πέρα.

Ποιος ξέρει τι στατιστικά βλαβών θα είδε και πήρε αυτήν την απόφαση.

Αν οπως λες φταιει η cpu θα σου αλλαξουν πλακετα..

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, skiabox είπε

Μωρέ το ξέρω ακριβώς που είναι το μαγαζί.

Απλα έχω την εντύπωση ότι σοβαρό service παίζει μόνο Αθήνα.

καταστηματα επισκευης ηλεκτρονικων βλαβων που καλυπτουν επισημες εγγυησεις, εχουν τον επισημο τιτλο του "εξουσιοδοτημενου". Για να παρουν αδεια, εχουν ISO στις επισκευες. Ανα τακτα χρονικα διαστηματα υπαρχουν σε τυχαιες στιγμες ελεγχοι απο ειδικα κλιμακια. Παρουσιαζονται ακομα και ως πελατες. Εαν δεν εκαναν σωστα την δουλεια τους θα ειχαν κλεισει.

Στην Αθηνα το μονο που υπαρχει διαφορετικο ειναι ο περισσοτερος πληθυσμος, που εχει ως συνεπεια περισσοτερα καταστηματα και περισσοτερους τεχνικους ανα καταστημα.

Εαν κατι δεν σου αρεσει σε αυτους και μονο που θα τους πεις για αναφορα στην samsung hellas θα δεις να αλλαζουν συμπεριφορα. Εαν παντα εχεις εσυ δικιο και οχι αυτοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...