skiabox Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στους φίλους insomniacs. Δυστυχώς το s22+ παρέδωσε πνεύμα μετά από μόλις 2-3 μήνες από την αγορά του από το Public. Πέρασα και σήμερα από εκεί αλλά είχε φύγει ο τεχνικός (9-5 είναι εκεί). Τι κινήσεις πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα; Εχω αγοράσει ευτυχώς και την εξτρά ασφάλεια που πουλάει για τα κινητά το public. Ευχαριστώ. (Η βλάβη είναι reset κάθε 30 δευτερόλεπτα με 1 λεπτό το πολύ ακόμα και κατά το factory reset που δοκίμασα ως έσχατη λύση) Από ότι καταλαβαίνω, για επαγγελματίες μετά την apple υπάρχει το χάος. Αν χαλάνε και οι ναυαρχίδες στους 2 μήνες τότε καλύτερα τα άλλα μαγαζιά να τα κλείσουν. Υποτίθεται ότι αυτό το είχα πάρει επειδή έχει καλύτερα υλικά από το poco f3, που αποδείχθηκε από την καλύτερη λήψη ότι είχε, αλλά φαίνεται όχι αρκετά καλά ώστε να κρατάνε πάνω από 3 μήνες!!! Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από skiabox 2
chios Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μιλάς απευθείας με το σέρβις της Samsung νομίζω είναι καλύτερα από το να μπλέξεις με το public, και εννοείται δεν έχει καμία σχέση η μάρκα με το αν πάθει ζημιά μια συσκευή αστοχία υπάρχουν σε όλα τα ηλεκτρονικά, έχω meizu και Xiaomi πάνω από 5 χρόνια και δεν έχουν πάθει τίποτα. 1
SabotazNic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, skiabox είπε Από ότι καταλαβαίνω, για επαγγελματίες μετά την apple υπάρχει το χάος. Αν χαλάνε και οι ναυαρχίδες στους 2 μήνες τότε καλύτερα τα άλλα μαγαζιά να τα κλείσουν. Αγορασε τοτε apple αφου ολες οι υπολοιπες ναυαρχιδες χαλανε μεσα σε 2 μηνες. Τζαμπα αγχωνεσαι. Εχεις εγγυηση. 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν έχεις εγγύηση; Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από Ukforthemoment
skiabox Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Δεν έχεις εγγύηση;Τι λες τότε για έξτρα εγγυήσεις κλπ; Είναι αυτό το πακέτο που πουλάει το public. Ασφάλεια κινητού.
koutsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, skiabox είπε Καλησπέρα στους φίλους insomniacs. Δυστυχώς το s22+ παρέδωσε πνεύμα μετά από μόλις 2-3 μήνες από την αγορά του από το Public. Πέρασα και σήμερα από εκεί αλλά είχε φύγει ο τεχνικός (9-5 είναι εκεί). Τι κινήσεις πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα; Εχω αγοράσει ευτυχώς και την εξτρά ασφάλεια που πουλάει για τα κινητά το public. Ευχαριστώ. (Η βλάβη είναι reset κάθε 30 δευτερόλεπτα με 1 λεπτό το πολύ ακόμα και κατά το factory reset που δοκίμασα ως έσχατη λύση) Από ότι καταλαβαίνω, για επαγγελματίες μετά την apple υπάρχει το χάος. Αν χαλάνε και οι ναυαρχίδες στους 2 μήνες τότε καλύτερα τα άλλα μαγαζιά να τα κλείσουν. Υποτίθεται ότι αυτό το είχα πάρει επειδή έχει καλύτερα υλικά από το poco f3, που αποδείχθηκε από την καλύτερη λήψη ότι είχε, αλλά φαίνεται όχι αρκετά καλά ώστε να κρατάνε πάνω από 3 μήνες!!! Εντάξει είσαι υπερβολικος. Και εγώ έχω τώρα iphone και είχα για πάρα πολλά χρόνια samsung και δεν έχω πάει ποτέ service τα τελευταία 12 χρόνια! Αν έτυχε κάτι ελατωματικο δεν σημαίνει ότι όλα τα κινητά είναι έτσι. Επίσης μήπως έκανες κάτι εσύ; μήπως έφαγε κανένα πέσιμο το κινητό ή έπεσε νερό κτλ.;; γιατί αναφέρεις την extra ασφάλεια που έκανες που καλύπτει δική σου υπαιτιοτητα. Αν απλά χάλασε από μόνο του σε καλύπτει η κανονική εγγύηση της Samsung. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από koutsis
skiabox Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Ούτε για αστείο το πέσιμο. Σαν τα μάτια μου το πρόσεχα.
koutsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, skiabox είπε Ούτε για αστείο το πέσιμο. Σαν τα μάτια μου το πρόσεχα. Τότε πας κατευθείαν στη samsung. Μην μπλέκεις με plaisio
skiabox Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Είναι καθαρά θέμα υπερθέρμανσης επεξεργαστή. Τωρα που το είχα αφήσει κανένα μισάωρο πρόλαβα και μπήκα στο σύστημα. Αμεσως μετά έκανε reset. Μόλις τώρα, koutsis είπε Τότε πας κατευθείαν στη samsung. Μην μπλέκεις με plaisio Όταν λες πάω Samsung τι εννοείς; Σε κατάστημα Samsung? Αυτό που θα κάνει το public πιθανότατα είναι να μου δώσει άμεσα νέο κινητό. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε παιδιά ότι είναι εργαλείο δουλειάς όποτε θέλω κινητό να λειτουργεί πάνω μου, από αύριο το πρωί κιόλας.
koutsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, skiabox είπε Είναι καθαρά θέμα υπερθέρμανσης επεξεργαστή. Τωρα που το είχα αφήσει κανένα μισάωρο πρόλαβα και μπήκα στο σύστημα. Αμεσως μετά έκανε reset. Όταν λες πάω Samsung τι εννοείς; Σε κατάστημα Samsung? Αυτό που θα κάνει το public πιθανότατα είναι να μου δώσει άμεσα νέο κινητό. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε παιδιά ότι είναι εργαλείο δουλειάς όποτε θέλω κινητό να λειτουργεί πάνω μου, από αύριο το πρωί κιόλας. OK. Αν η extra εγγύηση που έχεις λέει για αντικατάσταση συσκευής ναι πας στο πλαίσιο. Αν όμως είναι να το στειλουν αυτοί στο επίσημο service samsung καλύτερα να το πας εσύ κατευθείαν. Αυτό λέω... Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από koutsis
skiabox Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Ρε μανία με το πλαίσιο. Στο public αναφέρομαι. Ακομα και στον τίτλο του thread το έχω βάλει. λολ 1
HateMe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, skiabox είπε Ρε μανία με το πλαίσιο. Στο public αναφέρομαι. Ακομα και στον τίτλο του thread το έχω βάλει. λολ ΓΕΛΑΣΑ ΔΥΝΑΤΑ
Xristaras12 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 https://www.samsung.com/gr/support/service-center/ εδω μπες και πήγαινε αύριο το πρωί, μαζί με την απόδειξη αγοράς. Αν υπάρχει το ανταλλακτικό εντός 2 ωρών θα έχεις επισκευασμένη συσκευή με την στεγανοποίηση του και τα συναφή έτοιμη. όλα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα πιθανότατα να πάθουν αστοχίες, το ότι χάλασε μια συσκευή που έχει 1000€ και μια άλλη με 150€ δεν εχει πάθει τίποτα προσωπικά με αφήνει αδιάφορο μιας και τα ηλεκτρονικά είναι σα τις πιθανότητες στα μαθηματικά. Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι το οποιοδήποτε ηλεκτρονικό εξάρτημα δεν θα βγάλει ζημιά ασχέτως τιμής. 2
skiabox Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε https://www.samsung.com/gr/support/service-center/ εδω μπες και πήγαινε αύριο το πρωί, μαζί με την απόδειξη αγοράς. Αν υπάρχει το ανταλλακτικό εντός 2 ωρών θα έχεις επισκευασμένη συσκευή με την στεγανοποίηση του και τα συναφή έτοιμη. όλα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα πιθανότατα να πάθουν αστοχίες, το ότι χάλασε μια συσκευή που έχει 1000€ και μια άλλη με 150€ δεν εχει πάθει τίποτα προσωπικά με αφήνει αδιάφορο μιας και τα ηλεκτρονικά είναι σα τις πιθανότητες στα μαθηματικά. Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι το οποιοδήποτε ηλεκτρονικό εξάρτημα δεν θα βγάλει ζημιά ασχέτως τιμής. Μόνο που είμαι Λάρισα.
Xristaras12 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 αν γράψεις λάρισα στην αναζήτηση, είναι ο πράπας εκει πέρα. 1 λεπτό πριν, skiabox είπε Μόνο που είμαι Λάρισα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις