Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα ,είμαι 39 ετών 76 κιλά 1,78 υψος με δίπλωμα αυτοκινητου από το 2003 ,οδηγουσα αυτοκίνητο απο το 2006 εώς το 2013 οπου και χάλασε και το απόσυρα και από το 2019 κυκλοφορώ με ηλεκτρικό πατίνι. καλό το ηλεκτρικό πατινάκι αλλά απο αυτονομία, τελική ταχύτητα και στις ανηφόρες ζορίζεται,ασε που θέλει 8 ώρες να φορτίσει.

Σε 4-5 μήνες θα έχω μαζέψει 2000€ οπότε λέω να αγοράσω scooter 125cc καινούργιο (σε καμία περίπτωση μεταχειρισμένο)

Θα ήθελα να έχει καλή τελική, να μη ζορίζεται στις ανηφόρες και να χωράει άνετα το κράνος κάτω απ τη σέλα

Επίσης θα κάνω τα ψώνια μου με το scooter οπότε να έχει ευκολίες ,οπως επίπεδο πάτωμα, να έχει σχάρα και μπαγκαζιέρα

Επίσης μένω Ρέθυμνο και θα ήθελα να κανω μια στις τόσες κανα ταξιδάκι από Ρέθυμνο εώς Χανιά ή Ρέθυμνο εώς Ηράκλειο με το scooter

Ποιο θα προτείνατε;

Επεξ/σία από MrGalaxy
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, MrGalaxy είπε

Καλησπερα ,είμαι 39 ετών 76 κιλά 1,78 υψος με δίπλωμα αυτοκινητου από το 2003 ,οδηγουσα αυτοκίνητο απο το 2006 εώς το 2013 οπου και χάλασε και το απόσυρα και από το 2019 κυκλοφορώ με ηλεκτρικό πατίνι. καλό το ηλεκτρικό πατινάκι αλλά απο αυτονομία, τελική ταχύτητα και στις ανηφόρες ζορίζεται,ασε που θέλει 8 ώρες να φορτίσει.

Σε 4-5 μήνες θα έχω μαζέψει 2000€ οπότε λέω να αγοράσω scooter 125cc καινούργιο (σε καμία περίπτωση μεταχειρισμένο)

Θα ήθελα να έχει καλή τελική, να μη ζορίζεται στις ανηφόρες και να χωράει άνετα το κράνος κάτω απ τη σέλα

Επίσης θα κάνω τα ψώνια μου με το scooter οπότε να έχει ευκολίες ,οπως επίπεδο πάτωμα, να έχει σχάρα και μπαγκαζιέρα

Ποιο θα προτείνατε;

Honda sh mode αλλά κοστίζει 2900 νομίζω 

Βεβαια θα κρατήσει πάνω από 20 χρονια καμία σχέση με τα υπόλοιπα της αγοράς 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Honda sh mode αλλά κοστίζει 2900 νομίζω 

Βεβαια θα κρατήσει πάνω από 20 χρονια καμία σχέση με τα υπόλοιπα της αγοράς 

Ευχαριστώ για την πρόταση ,αλλά πανω από 2000€ αντε 2100€ δεν μπορώ να δώσω.

εκτός απ αυτό οπως είπα ήμουνα με ηλ.πατίνι 3 χρόνια ,οπότε δεν έχω υπερβολικές απαιτήσεις σε scooter

Επεξ/σία από MrGalaxy
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, MrGalaxy είπε

Ευχαριστώ για την πρόταση ,αλλά πανω από 2000€ αντε 2100€ δεν μπορώ να δώσω.

εκτός απ αυτό οπως είπα ήμουνα με ηλ.πατίνι 3 χρόνια ,οπότε δεν έχω υπερβολικές απαιτήσεις σε scooter

Honda vision 110 

2300€

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...